» »

Igričarski računalnik 2k+ EUR

Igričarski računalnik 2k+ EUR

1
2
»

ABX ::

nuclear je izjavil:

Djte mal gledat, da nabavljate 2x8GB in ne 4x4GB rame.

ABX ne jezi se. Kupovati računalnik nad 1000EUR za igre je vsekakor metanje denarja v lužo.

Ljudje bi rekli: "Well you know like.. that's like, just your opinion maaaaan". Kar je res.

Če je igra dobro narejena ne boš opazil razlike, ampak večina jih ni, enkrat te omejuje grafična, drugič CPU.

Guild Wars 2 ki zdaj pride ven zabije še navit 4.0Ghz i5, ker ima odurno kodo in koristi 1 jedro in še neko malenkost druge. Stock AMD PC-ji bojo žalost za gledat.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ABX ()

Sssaga je izjavil:

ABX je izjavil:

Za igre, panasonic plasma > LCd monitor

Phaha, imamo doma LG 50'' plasmo in ti povem da za FIFO je ubitačina, ampak (AMPAK!) ne boš me pa spravil furat dirkačine na G25 gor, ker je input lag u kur$u!
Laggg, lagg in lag. Gamiong LCD je za igre, ostalo TV sranje pusti za TV namen-filme. Frendu isto LG-jev LCD TV 40'' lagga, medtem ko 5 ms 1080p 23'' LCD .. nič takorekoč.

Res je, kupi eno plasmo na slepo in boš to dobil ven, AMPAK ... :)
...moja panasonic plasma ima 20ms laga in 600Hz interne osvežitve. Če ti igraš na LCD imaš vsync vklopljen, kar pomeni da imaš več input laga od mene. :)

P.S: Sem lastnik GT3 v2 clubsport edition volana in študiram kdaj bom nabavil novi F1 volan od Fanteca in VR očala. Tako da znam zapravit denar za pravo neumnost.

In če ne verjameš moji besedi, evo ti link do testa plasme (čekiraj gaming)
http://www.avforums.com/reviews/Panason...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ABX ()

Grey je izjavil:

Sssaga je izjavil:

ABX je izjavil:

Za igre, panasonic plasma > LCd monitor

Phaha, imamo doma LG 50'' plasmo in ti povem da za FIFO je ubitačina, ampak (AMPAK!) ne boš me pa spravil furat dirkačine na G25 gor, ker je input lag u kur$u!
Laggg, lagg in lag. Gamiong LCD je za igre, ostalo TV sranje pusti za TV namen-filme. Frendu isto LG-jev LCD TV 40'' lagga, medtem ko 5 ms 1080p 23'' LCD .. nič takorekoč.

Očitno eni sploh ne veste, kaj je lag in morte furat rFactor 2 na volan da boste to doživel. Pr men na kompu je minimum lagga oz. ga skoraj ni. na TV-ju je lag.

Res je, čez jurja je preveč za komp, sam sm kupu '08 novo tech. - i7 pa sm dal za celoten gaming komp 1150EUR in kasneje nadgrajeval. No, še zmeraj :)
Sem mnenja, da i7 ni potreben, bolje da kupi cenejši intel in da malo za hlajenje in ga navije in bo povozilo i7 na stock anytime ;)
Seveda bodo razlike le v SLI/CF, dokler maš GTX 680 sploh ni treba navijat IMO.

PS: glede 8-jedrnikov za igre je pa ITAK znano, da so fail, tako kot so Phenom II X6.

Izklopi vse "picture enhancements" na TVju. Problem z zakasnitvijo komand sem imel tudi jaz dokler nisem izklopil olepšav na TVju.

Da, na določnih TV-jih lahko zmanjšaš ubitačni lag z "gaming mode", ampak če si kupil TV na blef lahko samo upaš da bo to imelo sprejemljiv lag.

TOP ::

evian je izjavil:

@ABX - hvala, tvoja utemeljitev je prevesila odločitev na stran i5 in dve grafični na SLI/Crossfire

@TOP - kakšen predlog glede zlaganja pravega vodnega hlajenja, tišina je pač precej zaželena, tole bo gor 24/7

Kakšni predlogi glede monitorjev? Kateri so ok in imajo malo ohišja okoli zaslona?

Treba je kupit pravo vodno z črpalko pumpo posodo za vodo in blok,sam moraš nekoga dobiti,da ti tole zloži,če sam neznaš.
Jaz mam vodno eno leto in nikdar več ne grem na zračno in to predusem zaradi tišine,ker PC je skoraj neslišen.Sedaj slišim samo HDD,ko melje.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gaming računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
446147 (5217) vaščan
»

Nov komp za max 1700€ (strani: 1 2 )

586756 (6125) AlienRR
»

nakup mocnejsega racunalnika (strani: 1 2 )

9211772 (9934) freesty
»

Nov računalnik [Gaming, Video editiranje] (strani: 1 2 3 4 )

18629842 (28044) lololmaker
»

Gaming pc (strani: 1 2 3 4 5 )

21835857 (31553) bedak

Več podobnih tem