» »

Nezaželeni Applovi oglasi

Nezaželeni Applovi oglasi

pepi11 ::

Zdravo,

ta problem se mi pojavlja že kar dva, tri mesece, nimam pa niti najmanjše ideje, kje bi to staknila in kako to odpraviti.
Na vsaki spletni strani se v običajnem besedilu podčrta naključno besedo (ponavadi kar večkrat na eni strani) in jo spremeni v povezavo, tako da ko grem čez njo s kurzorjem, mi pokaže oglas od Appla. Spodaj prilagam povezavo do slike, ki prikazuje moj problem. Upam, da kdo ve rešitev, ki ni le scananje kompa z antivirusom.
 Screenshot

Screenshot

axee ::

To sicer ni dejansko applova reklama, ampak po navadi nateg, kjer "podarjajo" zastonj iNapravice.. saj najbrž poznaš teh neskončno načinov kako človeka nategnit, in z iPhonom ali čim drugim jabolčnim ljudje najbolj palijo.

Čeprav se strinjam, da je reklamiranje na straneh potrebno za vzdrževanje strani, sem mnenja, da to ni normalno reklamiranje ampak zavajanje ljudi, podtikanje načinov, kako "pomotoma" klikniti na njihovo reklamo, kjer te bodo obrali.

To je reklama na spletni strani, ne nek virus ali druga okužba. Zaradi zgoraj napisanega ti mirne vesti toplo priporočam Adblock razširitev na tvojem priljubljenem brskalniku (Chrome, Firefox, Opera itd), ki popolnoma odpravi vse reklame.

kloko ::

Če se to res pojavlja na VSAKI obiskani strani, kot to piše OP, potem ne gre le za (moteče) oglase, ampak je okužen računalnik, s katerega se gleda te strani. V tem primeru hočeš nočeš ni druge rešitve, kot temeljito čiščenje nesnage.

L.p., Kloko

win64 ::

Kot vidim imaš nameščen Download n`Save.
Izklopi/izbriši in poročaj
http://download-and-save.com/uninstall....

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: win64 ()

einstein :P ::

text enhance? tudi jaz imam ta problem, sem ga že mel enkrat prej in je samo zginilo, zdaj pa ne vem, če bo. nikjer ne najdem datoteke, ki bi bila povezana s tem, tako da ne morem nič zbrisat. :O
STAY OUT OF MY TERRITORY!

pepi11 ::

Sicer med razširitvami nisem našla Download n' Save, sem pa izklopila vse nepoznane razširitve in zaenkrat ni več tega. Hvala, win64 in ostalim :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18535004 (14583) shadeX
»

Bild ne dovoli dostopa ob uporabi AdBlocka (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9435226 (27043) zee
»

Zakaj se Google najbolj boji Amazona

Oddelek: Novice / Ostale najave
4611643 (9300) Jst
»

Intervju: Robert Farazin - DoubleRecall (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostalo
10926051 (22097) ahac
»

Kako pretvoriti videe iz spletne strani na Youtube?

Oddelek: Omrežja in internet
132612 (2380) matjaz23

Več podobnih tem