» »

Star Citizen - Squadron 42

Star Citizen - Squadron 42

««
25 / 37
»»

Netrunner ::

Saj je vseeno kaj je. Dokler bo folk kupoval se bo prodajalo in na CIG ne rabijo kaj dosti migat da dobijo svež income.

FAQ nisem bral ker se mi ne da.

J3nc ::

@Truga

Kaj se sploh še spotikaš na tej temi, če ti stvari niso všeč .. veš kje so vrata, ne rabiš se ozirat nazaj.

BigWhale ::

Mene kot backerja pa taksne stvari zanimajo.

J3nc ::

BigWhale je izjavil:

Mene kot backerja pa taksne stvari zanimajo.


In si želiš take novice prejeti kot subjektivno mnenje nekoga, ki očitno nima dobrega mnenja o projektu? Jaz se raje informiram sam in na podlagi prejetih informacij sam zgradim mnenje o trenutni situaciji.

P.S.

Zdrava kritika je vedno dobrodošla, tudi mene osebno motijo določene strategije ki jih je CIG skozi leta izvajal. Ne vidim pa nobene potrebe po nekonstuktivnih prispevkih ki v večino primerih sploh ne temeljijo na dejstvih.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: J3nc ()

Netrunner ::

Dobra kostruktivna kritika je dosti vredna in jaz raje berem kritike kot pohvale. Sem pa alergičen na skrajnosti v eno ali drugo smer.



Zanimiv prikaz razlik med verzijami.

:) Enim pa je dolgčas da se ubadajo s takimi zadevami:

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Netrunner ()

kimikaze ::

Včeraj so nastavljali serverje in razisovali memory leak. Serverji so se veliko sesuvali. Med samimi sesuvanji pa so nekateri doživeli tudi še neviden 3.0 online framerate.

J3nc ::

A je kdo od vas dobil PTU dostop za 3.0? Osebna mnenja? Mislite da jim bo ratalo do konca leta public release naredit?

kimikaze ::

Jaz PTU-ja ne bi igral četudi bi dobil invite :) Bugi me niti toliko ne motijo kot pa slab server stability in pa performans. Če bodo generalno gledano to uspeli izboljšati pred božičem potem obstaja možnost. Subjektivno gledano pa mislim, da bo CIG izdal bolj oskubljeno verzijo, kot vedno do sedaj. Dejstvo pa je, da če ne bi bili prazniki tako blizu, PTU builda še vedno ne bi bilo, saj je bilo pač nuja da je bil splavljen(v kakršnemkoli stanju že je), da so lahko začeli z delom na serverjih, z optimizacijo in delom na popravkih. Brez tega predhodnega testiranja ne more biti Live builda. Po novem letu bodo pa pač flikali.

veqlargh ::

A za SQ42 tud rabiš serverje za gameplay? Ni tisto offline zadeva? MIslim, lahko bi tist sfiniširali, tist me dejansko zanima.

Truga ::

Tist ne prinasa denarja, noben ne bo kupoval ladij in zemlje za singleplayer

kimikaze ::

SQ42 je single player, torej offline način. Kako daleč so ta trenutek težko kdo od nas odgovori, razen njih samih. Mi pa lahko samo predvidevamo, da glede nato, da z njihove strani ni prav veliko informacij, SQ42 še ni tako blizu. Imajo pa namen da nekje okrog praznikov prikažejo nek delček enoigralskega načina.

Za informacijo, če bo koga zanimalo bodo imeli danes po ATV Anniversary Special - Drake Ships še Special Happy Hour, kjer bomo lahko uporabniki glasovali za eno od naslednjih Drake ladij, ki bo potem šla v produkcijo. Truga vabljen >:D

Netrunner ::

Problem pri SQ42 je ta, da temelji na tehnologiji katera je uporabljena tudi v SC in dokler le ta ne bo dokončana, ne morejo delat SP.

Tribal ::

Jaz sem v PTU že en teden. Do sedaj so bili 4je updejti. Vsaki pa prinese novosti (buge in popravke). Po videnem je Alpha 3.0 še daleč od izida (dvomim da letos). Razen če bodo forsirali in izdali bugasto, ter nato popravljali do poletja...

Igralnost je trenutno zelo mučna in po eni uri se ti že ne da več... Preveč bugasto. FPS so na dober dan okoli 30 na slab dan okoli 10-15...

Če vas kaj zanima vprašajte...

Netrunner ::

Mene zanima predvsem razlika v FPS ko iz vesolja poletiš na planet oz. luno. Ali renderiranje celotnega ozemlja povzroči velik padec FPS-ja ?

Tribal ::

Testiram danes zvečer in ti sporočim.

Tribal ::

Stvarca je taka, da ne glede kje si v crusaderju je fps okoli 20-30fps. Ne glede ali greš proti luni, pristaneš gor ali karkoli drugega. Trenutno so FPSi nizki zaradi serverjev. Je pa spet 50 playerjev na server.
Zanimivo mi je, da imam v hangarju samo 43fps, v 2.6 sem imel 56-60... (3440x1440 resolucija).

Če te še kaj zanima vprašaj. Danes se mi celo še ni crashala igra :D zelo optimistično.

Netrunner ::

Hvala za info. Zanimivo, sem pričakoval velik FPS drop na planetih. Si imel priliko testirat kak "ground veichle" ? Kako se kaj obnese delta patcher?

Zgodovina sprememb…

Tribal ::

Delta patcher deluje tako kot je treba, ko pride nov patch je cca 450mb za zdownloadat.
Ground veichle še nisem vozil, ker mi je crashalo v levskiju ravno ko sem hotel ursa roverja odpeljat en krog. To imam namen danes malo stestirati.
Grafika je lepa, igra je lepa. FPS je low. Dokler ne bo poklicev (mining, salvage) v igri imaš več ali manj samo misije za delati. Cargo je še prešvoh integriran, da bi lahko trejdal. Trenutno samo pobiraš in voziš naokoli škatle... Buy sell še ni zrel za igrat.

Netrunner ::

Kaj deluje samo online ali so mogoče dodali tudi kakšno offline opcijo ?

Tribal ::

Samo online.

Truga ::

Zgleda se tudi reddit pocasi prebuja


Ne morem verjet da komentar ni pri -200

Netrunner ::



Ha ha ... nisem šel preverjat kredibilnosti kar pravi v tem videu + kar folk piše pod komentarji, vendar če je vsaj približno res potem je ta Derek Smart res en patetičen kloven :)

Najbolj smešno pa je, da se lokalni trolli obešajo na njegove besede in širijo to religijo naprej :)

BigWhale ::

Tud nisi napisal kaj je v videu, ki si ga nalimal. Torej, kaj je smisel tvojega posta?

Netrunner ::

Video je dovolj kratek, da ga mimogrede pogledaš in sem pokomentiral dovolj da se ve zakaj se gre. Če je to zate premalo pa se opravičujem. Če ne ustreza "standardu" te teme lahko komot pobrišeš :)

Truga ::

Netrunner ::

@BigWhale => Truga zna lepo pokazati "limanje" brez repa in glave :)

Truga ::

BTW, men je skarjno smesno, kako se Citizeni spravljate na enga has-been loleka iz twatterja. Tud ce ga boste cist zatrli bo star citizen se vedno janky, buggy cryengine mod, ki laufa pri <20fps pri lepem vremenu.

kimikaze ::

Veliko ljudi si je napačno razlagalo vzroke ki naj bi bili krivi za nizke frejme. Zato je dev razbil nekaj mitov. pa bom kar prilepil njegov citat:

"There are a few myths that seem to get repeated quite a lot - please allow me to dispel some of them for you:

* The graphics pipeline does not wait for server updates.
* Server FPS does not affect client FPS.
* Netcode does not make clients run slowly, and never has.
* Netcode does not make servers run slowly, anymore, even though we've added more clients.
* You get better performance on newer servers because there are fewer players on them so your client has to do less work - like physics, animation, IFCS, and entity updates.
* Players hacking the game to play PU in "offline mode" get better performance than they do online because their clients don't have to deal with all the load generated by 49 other players.

What is so hard about fixing the performance problems is that the game is pushing the engine way beyond what it was designed to handle. Fixing that means fundamentally changing how systems work while simultaneously trying not to break everything in the game that uses them. Big performance gains that require making big changes take time. Sometimes we have to do a lot of restructuring before we can even start working on an optimisation. Making all these changes can introduce a lot of bugs, and fixing those takes even more time. Let's also not forget that performance is not the only goal here - we're also trying to achieve fidelity levels not seen before. Fidelity is often the enemy of performance, so we find ourselves having to optimize even further than we otherwise would have had to."

Torej moje mnenje iz vsega tega je, da Chrisov problem nikoli ni bil entuzijazem, niti dodajanje funkcij, čeprav seveda to ni ravno pomagalo v tej situaciji. Resničen problem in velika napaka, ki jo je naredil je, da enostavno ni dovolj dobro naredil domače naloge, ko se je odločal, kaj in kako bo to igro sploh poganjalo. Ni dovolj dobro razmislil oziroma je podcenjeval zahtevnost projekta glede na takratna orodja ki so bila na voljo in kaj bi bilo še potrebno da bi ustvaril nek engine in orodja(kot se sedaj kaže bi bilo morda celo bolše če bi začel takrat delati iz nule na svojem) da bi lahko vse skupaj realiziral tako da ne bi trpel performans. Za zaprtimi vrati bi moral razvijati vsa orodja in ko bi bila platforma pripravljena, bi zagnal kickstarter. Seveda moramo biti pošteni, saj takrat ko je bil pač zbran engine, projekt še ni bil tako razbohoten in si tudi noben ni predstavljal, da bo projekt tako glomazen. Ena stvar je sledila drugi in naenkrat je bila vsa trenutna tehnologija premalo. In tukaj Chris nekako znova ni potegnil prave poteze in vse skupaj preusmeril v stvari kjer bi bil razvoj najbolj pomemben, a po drugi strani razumljivo saj so današnji igračarji hudo razvajeni in hočejo v "30 sekundah" vse na pladnju. Tako so namesto ključnim stvarem za poganjanje igre pozornost posvetili zadovoljevanju gejmerjev, ker bog ne daj da bi se v dobri veri odločili da par let najprej razvijajo bistvo, a potem ne bi imeli nič za pokazati 3 krat na leto in gejmerji bi ponoreli :) Funding bi padel kar bi lahko v tisti fazi bilo kritično. Tako smo danes v tej čudni situaciji, ko še vedno ni jasno ali jim bo na koncu tudi uspelo. Tako morajo danes developerji, ker samo flikajo engine previdno krmariti med tem da ne porušijo že nečesa delujočega in med dodajanjem novih in novih funkcij skupaj z izboljševanem vizualne podobe. Takšna platforma in način dela potem ustvarjajo zelo nehvaležno težke pogoje dela in neskončno število bugov. Zdi se da tako developerji delajo 200-300% več za par procentov napredka. V dobri veri in v dobro gamerske industrije, nekako lahko upamo, da jim bo na koncu vendarle uspelo a pot do tja bo precej precej težja, kot pa bi lahko bila, če bi Chric bolje opravil ključno domačo nalogo. Vendar biti na strani kjer se samo opravlja delo drugih je vedno lažje kot na strani kjer moraš nekaj dostaviti.

Netrunner ::

@kimikaze => Ne trudi se razlagat, ker nekateri ne bodo hoteli razumeti, saj znajo samo zbrati vse slabe informacije na kup in jih z potenco servirat naprej. Zato pa so dobili izraz troli.

Vsekakor je CR naredil kar nekaj napačnih potez in projekt je presegel prvotne plane. Leta razvoja tečejo in marsikdo je jezen da je za svoj vložek dobil skoraj nič. Največja težava ki jo jaz vidim je ta, da ne morejo izdati kakšne "light" verzije kot jo je npr. Elite in jo nato nadgrajevati do končne igre, saj tukaj se križa preveč različnih tehnologij. V praksi to pomeni, da morajo razviti 3/4 vsega, preden bo pripravljeno za neko demo igranje. Vse začetne težave v igrah so skrite publiki, saj razvoj poteka leta preden sploh se igra napove. Pri SC je to drugače, saj se sledi razvoju praktično od ideje naprej. Samo nekateri tega pač nočejo razumeti oz. še slabše ... kritizirajo po dolgem in počez o stvareh za katere nimajo pojma.

Po pravici povedano sem se tudi sam naveličal čakanja, vendar pri toliko drugih stvareh se res ne rabim sekirat kako zapraviti čas.

kimikaze ::

Neglede na vse graje in težave, pa so zagotovo dosegli že zavidanja vredno sceno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kimikaze ()

Netrunner ::

Heh, Crytek očitno toži CIG



Bomo vidli kaj bo iz tega.

BigWhale ::

Netrunner je izjavil:

Video je dovolj kratek, da ga mimogrede pogledaš in sem pokomentiral dovolj da se ve zakaj se gre. Če je to zate premalo pa se opravičujem. Če ne ustreza "standardu" te teme lahko komot pobrišeš :)


Video je dolg osem minut. Tip v njem momlja in govori brez repa in glave in porabi osem minut, da pove bistvu. Limanje videov brez komentarjev in iztocnic za debato je pa precej nadlezno.

Netrunner ::

Se ponovno opravičujem. Me malo daje Truga sindrom.

Truga ::

kimikaze je izjavil:

Veliko ljudi si je napačno razlagalo vzroke ki naj bi bili krivi za nizke frejme. Zato je dev razbil nekaj mitov. pa bom kar prilepil njegov citat:

"There are a few myths that seem to get repeated quite a lot - please allow me to dispel some of them for you:

* The graphics pipeline does not wait for server updates.
* Server FPS does not affect client FPS.
* Netcode does not make clients run slowly, and never has.
* Netcode does not make servers run slowly, anymore, even though we've added more clients.


Ko sem jaz citizenom poskusil razlozit, da je nemogoce da je nek programer tok glup da mu netcode bremza framerate so me zmerjali tolk cajta dokler se nisem odlocil za refund. Ces da "naj si grem prebrat" (kaj ze?) pa da "ne razumem game developmenta". Ker jasno, ce bi blo to res, je igra fucked ker jim zadeve ocitno programirajo opice na tipkarskih strojih.

Pa se izkaze da sem imel ves cas prav. In hkrati, da so zadeve se slabse:

kimikaze je izjavil:

* You get better performance on newer servers because there are fewer players on them so your client has to do less work - like physics, animation, IFCS, and entity updates.
* Players hacking the game to play PU in "offline mode" get better performance than they do online because their clients don't have to deal with all the load generated by 49 other players.


Zakaj hudica client zanima karkoli od 49 drugih playerjev, razen njihova pozicija in hitrost? To so tri koordinate in en vektor, vse ostalo je meaningless, ker je itak server avtoriteta... aja tocno:

kimikaze je izjavil:

Let's also not forget that performance is not the only goal here - we're also trying to achieve fidelity levels not seen before.
Igra je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucked.

Pravilo 1 za gamedev, ki bi ga moral vedet vsak srednjesolski programer ki ga zanimajo igre: Goljufaj pri vsem kjer lahko. Dokler se v igri ne vidi razlika med simulacijo in bliznjico je simulacija popolnoma brezpredmetna. Star Citizen bo seveda boljsa simulacija od Airbusovih internih modelov, pa naj stane kar hoce. Aparat za diapozitive ima vecji framerate kot ga bo mela ta igra ob relisu.

kimikaze ::

Netrunner je izjavil:

Heh, Crytek očitno toži CIG



Bomo vidli kaj bo iz tega.



No zdaj pa še to :) Od resnično napredne razvojne ekipe, katera je naredila eno najbolj grafično naprednih iger vseh časov-Crysis do studija, ki je verjetno zaradi določenih ljudi, ki so tam samo pobirali denarno smetano(samo vodenje pa je očitno bilo dolgoročno povsem mimo), prišlo v stečaj. Ne pravim, da Crytek nima nobene pravne podlage za tožbo, vendar vsaj na zunaj zgleda, da je to pač še en obupan poizkus da bi popravili finančno stanje, zaradi katerega so si prav sami krivi. CIG pravi, da se bo boril z vsemi pravnimi sredstvi in bo probal tudi iztožiti nazaj vse stroške ki bodo pri tem nastali. Verjetno bo pa na koncu prišlo do poravnave, kot se to zgodi ponavadi. Le upamo lahko da to ne bo imelo bistvenega vpliva na razvoj igre.

Truga ::

Bonus content: Branje med vrsticami tistega fidelity odstavka namiguje da v resnici se niti dobro zaceli niso z optimizacijo, ne netkode, ne performanca: "Sometimes we have to do a lot of restructuring before we can even start working on an optimisation. Making all these changes can introduce a lot of bugs, and fixing those takes even more time." Mi smo pa v fazi popravljanja bugov. :)


netcode is just fine, nothing to see here
e: hm, timetampa ne uposteva tale video, linkan cajt je 24:50

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Truga ()

Netrunner ::

Ha Ha ... prav zabavno gledati. Jim je opravičeno glede na to da je alpha, če bi bilo kaj takega v končni igri bi pa bil fail.

Še škatle bi morali spremenit v meteorite ko padajo v atmosfero :) Bi bil lep nočni spetakel gledano iz planeta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Netrunner ()

kimikaze ::

"Zakaj hudica client zanima karkoli od 49 drugih playerjev, razen njihova pozicija in hitrost? To so tri koordinate in en vektor, vse ostalo je meaningless, ker je itak server avtoriteta..."

Morda za to ker pač nima namena biti samo še ena navadna pew pew igra kjer se igra na "3X3" poligonu, vrže eno granato in parkrat ustreli pa magari 3 metre mimo in še vedno zadaneš in kjer se hkrati developerji oziroma bolj natančno lastniki igre in distributerji pretvarjajo, da je to next gen igra? Če ti ne vidiš smisla ga pač ne vidiš, kar pa ni nobeno dejstvo tako kot se berejo tvoji komentarji. Naravni zakoni so pa pač takšni, da če hočeš nek napredek v evoluciji, greš pač vedno bolj v detajle, kako pomembni bodo ti detajli, pa bo pač odvisno, kako kreativno in učinkovito jih bodo znali/jih bo možno implementirati in izkoristiti. Tukaj je vključene veliko nove fizike in ostalih parametrov za vse mogoče objekte in vse to mora biti vidno popolnoma enako, iz katerekoli perspektive, kateremukoli igralcu ki prisostvuje v nekem prostoru. Engine takšen kot je, način kako deluje iz klientove strani, jim trenutno zagotovo ne dela prav velike usluge in to je njihov glavni problem in kar bodo morali še precej optimizirati in to bo še zagotovo trajalo.

Netrunner ::

Truga je izjavil:

Zakaj hudica client zanima karkoli od 49 drugih playerjev


Bližje kot so ti playerji bolj je pomemben ta podatek. Res ne igra vloge kaj se dogaja z neko ladjo na drugem planetu, vendar če v istem območju pa mora tvoj klient vedet kaj več kot samo smer in hitrost.

Tribal ::

"Object container streaming" še ni implementiran, se ne spomnim ali je planiran za 3.0 ali beyond. Prav tako "server meshing". Ko bodo te zadeve v sami igri in bodo slabi fpsi, takrat se je potrebno sekirati. Zaenkrat pa dokler je alpha ni potrebe po paničarjenju... Če kdo nima časa čakati na igro pa tudi lahko spremlja kakšno drugo...

Če koga zanima kaj bo doprinesel object container streaming in pa server meshing lahko na youtube pogleda, saj je veliko videov na to temo...
Na hitro, trenutno je težava v tem, ker se podatki vseh igralcev na celem serverju prenašajo h klientu in nazaj. Zadevo bodo uredili tako, da se bodo samo podatki igralcev v bližini klienta prenašali...

Truga ::

Well, zjutraj na ircu:
09:21*NocnaShada | Truga: https://www.scribd.com/document/3671014...
Zdele sem prebral juicy partse. Kje naj zacnem?
Section 2.1.2 of the GLA expressly states that CIG has a license only to "embed CryEngine in the Game and develop the Game." The GLA limits the use of the CryEngine computer program to a single video game called Star Citizen.

21. Exhibit 2 of the GLA states that "the Game does not include any content being sold and marketed separately," such as content "sold and marketed as a separate, standalone PC game."

22. On December 16, 2015, Defendants announced that "Squadron 42," a single-player video game involving space combat, would be sold separately from Star Citizen.

23. On January 29, 2016, Defendants made a further public announcement about Squadron 42, stating that it would be made available for purchase as a stand-alone video game.

24. On February 5, 2016, Crytek notified Defendants that their plan to distribute Squadron 42 as a standalone game was not covered by the GLA's license, because the GLA did not grant Defendants a license to embed CryEngine in any game other than Star Citizen.

25. On February 14, 2016, Defendants moved forward with their plan for Squadron 42 notwithstanding their failure to obtain a license and began offering the video game for separate purchase. As a result, Defendants are intentionally and willfully using CryEngine without a license and in violation of copyright laws.

26. On December 23, 2016, in reference to Star Citizen and Squadron 42, Defendants announced that "[b]oth games are currently in development and are backed by a record-breaking $139 million crowd funded effort."

27. Crytek has not been compensated for Defendants' unlicensed use of Crytek technology in the Squadron 42 game, and has been substantially harmed by being deprived of that compensation, which would ordinarily include a substantial up-front payment as well as a substantial royalty on game sales.

B. Defendants Removed Crytek Trademarks and Copyright Notices from Their Games and Marketing Materials Without Permission
28. Sections 2.8.1, 2.8.2, and 2.8.3 of the GLA contained promises by Defendants that they would prominently display Crytek's trademarks and copyright notices in the Star Citizen video game and related marketing materials.

29. Section 2.8.1 of the GLA expressly states that the "splash screen, credits screen, documentation and packaging (if any) as well as the marketing material" shall include "Crytek's copyright notice."

30. Section 2.8.2 of the GLA further states the "splash screen, credits screen, documentation and packaging (if any) as well as the marketing material" shall prominently display both the "Crytek" and "CryEngine" trademarks.

31. Section 2.8.3 of the GLA states that any changes to Crytek's trademarks and copyright notices in these materials requires "Crytek's prior written approval" and a ten day approval period.

32. In accordance with those provisions of the GLA, the Star Citizen video game initially contained a splash screen that included Crytek's trademarks and copyright notices:

33. Defendants knew Crytek's right to display its trademarks and copyright notices in the Star Citizen video game and related marketing materials was a critical component of the GLA. Yet, by at least September 24, 2016, Defendants' co-founder Chris Roberts publicly sought to minimize Crytek's contribution to Star Citizen, stating that "we don't call [the video game engine] CryEngine anymore, we call it Star Engine" (

On December 16, 2015, Defendants announced that "Squadron 42," a single-player video game involving space combat, would be sold separately from Star Citizen. 23.

On January 29, 2016, Defendants made a further public announcement about Squadron 42, stating that it would be made available for purchase as a stand-alone video game. 24.

On February 5, 2016, Crytek notified Defendants that their plan to distribute Squadron 42 as a standalone game was not covered by the GLA's license, because the GLA did not grant Defendants a license to embed CryEngine in any game other than Star Citizen. 25.

On February 14, 2016, Defendants moved forward with their plan for Squadron 42 notwithstanding their failure to obtain a license and began offering the video game for separate purchase. As a result, Defendants are intentionally and willfully using CryEngine without a license and in violation of copyright laws.

Sections 2.2.1, 2.2.2, and 2.6 of the GLA contained a promise by Defendants that they would keep the underlying technology for CryEngine (including computer source code) confidential and not share it with anyone else without first disclosing that third party and obtaining prior written approval. 47.

Section 2.2.1 of the GLA states that Defendants shall not "publish or distribute the CryEngine in any way, be it in source code or object code." 48.

Section 2.2.2 of the GLA states that Defendants shall not "use CryEngine in any manner which may disclose the CryEngine source code or other Crytek proprietary information to any third party not otherwise authorized herein." 49.

Section 2.6 of the GLA states that a third party developer is permitted to access the Crytek technology so long as Defendants obtain "prior written approval" from Crytek and the third party developer enters into non-disclosure and non-competition agreements with Crytek. 50.

On May 6, 2015, Defendants began posting a series of videos online titled "Bugsmashers." The videos contain excerpts of information from CryEngine that were confidential, in breach of the GLA, and should not have been shown to the public. The series continues today.



itd. Pravna firma, ki jo je Crytek najel za to je Skadden, ki je ena vecjih in bolj vplivnih v ZDA. Komot se zna zgodit, da bo to 100m+ tozba, take firme se ne ukvarjajo z majhnimi recmi.
e: Skadden: https://www.forbes.com/2009/01/23/skadd...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Truga ()

Zmajc ::

Tole mi zgleda kot čisti poizkus rešiti potapljajočo se ladijo z odškodnino od tožbe.

Na dolgo rok jim ne bo zneslo.

Truga ::

Hahahahaha:
40. Section 7.3 of the GLA contained a promise that Defendants would provide bug fixes and optimizations to CryEngine on at least an annual basis.

41. Section 7.3 of the GLA states that "[a]nnually during the Game's development period, and again upon publication of the final Game, Licensee shall provide Crytek with any bug fixes, and optimizations made to the CryEngine's original source code files (including CryEngine tools provided by Crytek) as a complete compilable version."

42. On November 16, 2015, Crytek requested long overdue bug fixes and optimizations from Defendants. Defendants did not make a good faith effort to provide Crytek with the promised bug fixes and optimizations to the CryEngine as a complete compilable version.

43. On November 24, 2016, Crytek informed Defendants that they were in breach of Section 7.3 of the GLA. Although Defendants claimed that they were ready and willing to comply with their obligations, they did not comply.

44. On June 22, 2017, Crytek sent another letter to Defendants, again requesting the bug fixes and optimizations that were promised under the GLA. To date, Defendants have not made a good faith effort to provide Crytek with the promised bug fixes and optimizations to the CryEngine as a complete, compilable version.

45. Crytek has been damaged by Defendants' breach of Section 7.3 of the GLA, including for the reason that Defendants have failed to provide the technology to Crytek that they promised to Crytek under the GLA, and Crytek accordingly has not benefited from use of that technology.


To pa je dobr joke. Bugfixes and optimizations, umiram.

Truga ::

Cisto nakoncu ena od zahtev:
entering a permanent injunction enjoining and restraining Defendants from continuing to possess or use the Copyrighted Work and a preliminary and permanent injunction requiring Defendants, and all those acting in concert or participation with Defendants, from infringing or encouraging, aiding or abetting others to infringe the Copyrighted Work;


No, saj ze skos vsi govorimo, da imajo napacen engine. Enkrat zdajle bo zgleda najboljsi cas za izbrat/narest novega :D

Netrunner ::

Zmajc je izjavil:

Tole mi zgleda kot čisti poizkus rešiti potapljajočo se ladijo z odškodnino od tožbe.

Na dolgo rok jim ne bo zneslo.


Klasika. Zna pa biti resen problem za CIG če se niso držali pogodbe saj lahko cryotek tožbo dobi in potem bomo imeli ship sale vsak mesec.

BigWhale ::

Truga je izjavil:

Hahahahaha:
40. Section 7.3 of the GLA contained a promise that Defendants would provide bug fixes and optimizations to CryEngine on at least an annual basis.


To pa je dobr joke. Bugfixes and optimizations, umiram.


Lej, ce niso nic zoptimiziral in nic bugov pofixal, pol itak nimajo kej poslat. Ergo je tozba cist brez veze. ;>

videc ::

V tej točki. Glede na ostale točke, pa se lahko zgodi, da bo RSI šel po gobe.

BigWhale ::

Ne bo. Bodo mal parcelam znizal cene in bo folk pokupil trideset milijard hektarjev virtualnih parcel. ;>

kimikaze ::

Nisem pravnik, pa vendar me zanima, zakaj je Crytek tožbo vložil šele sedaj, in ne že leta 2016? Ok po vsem prebranem imajo pravno podlago in če imajo še dobre razloge za zakasnjeno tožbo kot so; da so najprej še vseeno poizkušali rešiti situacijo brez sodišča, pa jih je CIG 2 leti ignoriral ali pa da so potrebovali čas da se najprej finančno stabilizirajo, preden lahko financirajo odvetniško pisarno, potem je recimo ok. V kolikor pa nimajo nekih smiselnih razlag, zakaj je trajalo dve leti do vložitve tožbe, potem pa je jasno kam pes taco moli.

oo7 ::

Že kaj bolj znan izid igre? 2018/19 ali 2020 ?
««
25 / 37
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

No Man's Sky (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
22538633 (1849) oo7
»

Everspace

Oddelek: Igre
152327 (471) Izi
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13128896 (7453) jamiroq
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727141098 (105606) Truga
»

Skupnostno financiranje in povratek stare garde

Oddelek: Novice / Igre
2816739 (13406) Tr0n

Več podobnih tem