Forum » Loža » Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju?
Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju?
_IKE_ ::
_IKE_> Kako to da tudi v šoli nisi bil tako samozavesten , sploh pri ženskem spolu
Od kod ti ta ideja?
iz števila tvojih deklet v življenju ...
_IKE_> In ja tisti nasvet iz linka in tudi tam zapisan "jedilnik" in trening očitno delujeta, saj sta me rešila težke poškodbe. Res očitno nimam najmanjšega pojma o prehrani in treningu
Ne, nimaš, sicer ne bi klatil neumnosti o tem kako te je moč rešila poškodbe.
Torej zdravnik ortoped in fizioterapevt klatijo neumnosti, ko vsi trije povejo isto stvar.
Seveda pa ti veš bolje od njih, tele mamimo....
@NeMeTko:
Če bo upošteval hipijeve nasvete še sploh pa njegov pristop bo imel kaj hitro prekleto dober razlog za sekiranje .,...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
jype ::
_IKE_> iz števila tvojih deklet v življenju ...
Zanimivo - že v začetku otvoriš s premiso, da si je moč dekleta lastiti in da je količina pomembna, nakar impliciraš, da je usoda vsakega moškega sprejeti vsako ponudbo vsakega dekleta, kar priča o tvoji odvisnosti, eventuelno se pa še zakolješ z metodološko napako kjer predpostaviš, da imajo vsi samozavestni moški, ko se pogovarjajo z ženskami, vedno v mislih zgolj spolno združitev. No, za intelektualno manj sposobne to morda velja - nikoli v življenju še nisem bil butast, tako da o tem težko sodim.
Jaz sem se zelo bal samo ene ženske, ker sem bil vanjo temeljito zaljubljen in je bila edina, ki bi mi lahko prizadejala bolečine. Bila je nadvse prijazna do mene in storila zame veliko več, kot bi od nje lahko pričakoval. Jasno je, da bodo intelektualno manj sposobni težko sprejeli takšno idejo, a moj cilj ni bil spolna združitev s tem dekletom, zato ni imelo nikakršnega smisla na tradicionalne načine dvoriti, sem pa pogosto videl, kako so pri pametnih dekletih to poskušali drugi. Sem in tja se je kakšna koga za krajši čas usmilila, da se mu ne bi bilo treba delati tako nizkotnega norca iz sebe, praviloma pa takšne moške hitro prepustijo v izbiro tistim dekletom, ki so jim kos (in vozijo Alivio in ne poznajo kemične sestave pudra, ki ga uporabljajo).
_IKE_> Torej zdravnik ortoped in fizioterapevt klatijo neumnosti, ko vsi trije povejo isto stvar.
Ne. Ti jih ne razumeš, potem pa klatiš neumnosti in se sklicuješ na njihove trditve, ki pravijo nekaj popolnoma drugega.
_IKE_> Če bo upošteval hipijeve nasvete še sploh pa njegov pristop bo imel kaj hitro prekleto dober razlog za sekiranje .,...
Spet en popolnoma bedast nasvet, ki ga nikoli ne boš argumentiral.
Zanimivo - že v začetku otvoriš s premiso, da si je moč dekleta lastiti in da je količina pomembna, nakar impliciraš, da je usoda vsakega moškega sprejeti vsako ponudbo vsakega dekleta, kar priča o tvoji odvisnosti, eventuelno se pa še zakolješ z metodološko napako kjer predpostaviš, da imajo vsi samozavestni moški, ko se pogovarjajo z ženskami, vedno v mislih zgolj spolno združitev. No, za intelektualno manj sposobne to morda velja - nikoli v življenju še nisem bil butast, tako da o tem težko sodim.
Jaz sem se zelo bal samo ene ženske, ker sem bil vanjo temeljito zaljubljen in je bila edina, ki bi mi lahko prizadejala bolečine. Bila je nadvse prijazna do mene in storila zame veliko več, kot bi od nje lahko pričakoval. Jasno je, da bodo intelektualno manj sposobni težko sprejeli takšno idejo, a moj cilj ni bil spolna združitev s tem dekletom, zato ni imelo nikakršnega smisla na tradicionalne načine dvoriti, sem pa pogosto videl, kako so pri pametnih dekletih to poskušali drugi. Sem in tja se je kakšna koga za krajši čas usmilila, da se mu ne bi bilo treba delati tako nizkotnega norca iz sebe, praviloma pa takšne moške hitro prepustijo v izbiro tistim dekletom, ki so jim kos (in vozijo Alivio in ne poznajo kemične sestave pudra, ki ga uporabljajo).
_IKE_> Torej zdravnik ortoped in fizioterapevt klatijo neumnosti, ko vsi trije povejo isto stvar.
Ne. Ti jih ne razumeš, potem pa klatiš neumnosti in se sklicuješ na njihove trditve, ki pravijo nekaj popolnoma drugega.
_IKE_> Če bo upošteval hipijeve nasvete še sploh pa njegov pristop bo imel kaj hitro prekleto dober razlog za sekiranje .,...
Spet en popolnoma bedast nasvet, ki ga nikoli ne boš argumentiral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
D3m ::
Zdele sem si malo ogledal posnetek in vam povem, da je Juretov brat Anders Behring Breivik.
Na daleč sta si podobna
Na daleč sta si podobna
|HP EliteBook|R5 6650U|
Po tvoje torej tisti ki so "intelektualno manj razviti" od tebe, bodo od zenski ki jim je všeč razmišljali samo o seksu in ničemer drugem. No ko že tako razmišljaš, Lahko še malce razdelaš idejo "končne rešitve".
Seveda po tvoje ostali ničesar ne razumemo , ker smo vsi razen tebe intelektualno omejeni.
Aha, celo neuslišana ljubezen je bila tista druga ?
Kako pa to ?
Če pa si ja tako oh in sploh, potem takem bi se pupa morala za teboj metat. Očitno pa si bil zanjo samo charity case,(kot recimo pomoč otrokom ki imajo težave pri učenju ) le da je v tvojem primeru šlo za socializacijo....
"Zaradi fitnesa so se tudi vaše kolenske vezi ojačale in so močnejše ( bolj utrjene ) kot pri običajnih ljudeh zaradi česar je prišlo SAMO do rahlih raztrganin in natega".
Na moje vprašanje: "Kakšne bi bile posledice če ne bi imel "močnih" nog"?
je bil odgovor:
Vezi bi se potrgale in potrebna bi bila operacija.
Sedaj pa zanima kaj sem tu po tvoje narobe razumel.....
Seveda po tvoje ostali ničesar ne razumemo , ker smo vsi razen tebe intelektualno omejeni.
Aha, celo neuslišana ljubezen je bila tista druga ?
Kako pa to ?
Če pa si ja tako oh in sploh, potem takem bi se pupa morala za teboj metat. Očitno pa si bil zanjo samo charity case,(kot recimo pomoč otrokom ki imajo težave pri učenju ) le da je v tvojem primeru šlo za socializacijo....
"Zaradi fitnesa so se tudi vaše kolenske vezi ojačale in so močnejše ( bolj utrjene ) kot pri običajnih ljudeh zaradi česar je prišlo SAMO do rahlih raztrganin in natega".
Na moje vprašanje: "Kakšne bi bile posledice če ne bi imel "močnih" nog"?
je bil odgovor:
Vezi bi se potrgale in potrebna bi bila operacija.
Sedaj pa zanima kaj sem tu po tvoje narobe razumel.....
Zgodovina sprememb…
freesty ::
Sem in tja se je kakšna koga za krajši čas usmilila, da se mu ne bi bilo treba delati tako nizkotnega norca iz sebe.
Se ti beres sproti, ko pises? lol.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
freesty> Se ti beres sproti, ko pises? lol.
Seveda.
_IKE_> Sedaj pa zanima kaj sem tu po tvoje narobe razumel.....
Popolnoma vse. Jaz ne hodim na fitnes, pa imam popolnoma isti "problem" kot ti - zelo močne križne vezi. Le kako je to mogoče? Mi vsako noč vlomiš v stanovanje in v nutelo zmešaš glukozamin?
_IKE_> Aha, celo neuslišana ljubezen je bila tista druga ?
Absolutno. Čemu bi sicer iskal drugo?
_IKE_> No ko že tako razmišljaš, Lahko še malce razdelaš idejo "končne rešitve".
Ah, mi ni treba, s tem se ukvarja moj brat.
_IKE_> Če pa si ja tako oh in sploh, potem takem bi se pupa morala za teboj metat.
Res? Pojasni, od kod ti ta ideja?
_IKE_> Očitno pa si bil zanjo samo charity case,(kot recimo pomoč otrokom ki imajo težave pri učenju ) le da je v tvojem primeru šlo za socializacijo....
To bi še nekako šlo, če bi jaz imel težave z družbo - pa sem imel vedno težave le z omejenci, z normalnimi ljudmi sem se pa zlahka družil.
Seveda.
_IKE_> Sedaj pa zanima kaj sem tu po tvoje narobe razumel.....
Popolnoma vse. Jaz ne hodim na fitnes, pa imam popolnoma isti "problem" kot ti - zelo močne križne vezi. Le kako je to mogoče? Mi vsako noč vlomiš v stanovanje in v nutelo zmešaš glukozamin?
_IKE_> Aha, celo neuslišana ljubezen je bila tista druga ?
_IKE_> No ko že tako razmišljaš, Lahko še malce razdelaš idejo "končne rešitve".
Ah, mi ni treba, s tem se ukvarja moj brat.
_IKE_> Če pa si ja tako oh in sploh, potem takem bi se pupa morala za teboj metat.
_IKE_> Očitno pa si bil zanjo samo charity case,(kot recimo pomoč otrokom ki imajo težave pri učenju ) le da je v tvojem primeru šlo za socializacijo....
To bi še nekako šlo, če bi jaz imel težave z družbo - pa sem imel vedno težave le z omejenci, z normalnimi ljudmi sem se pa zlahka družil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
freesty ::
freesty> Se ti beres sproti, ko pises? lol.
Seveda.
Potem pa mas cisto zgresene pojme. Pametne zenske se usmilijo "jebacov", ki pridejo do njih? O rly? Kot, da intelektualke nimajo spolne sle.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
freesty> Kot, da intelektualke nimajo spolne sle.
Seveda jo imajo, praviloma tudi zelo močno - kar pa ne pomeni, da ne znajo ločiti zrnja od plev in se nastavijo vsakomur, ki ima pet minut časa, ampak so toliko bolj izbirčne.
Podobno je tudi pri inteligentnih moških, a je takih očitno še manj kot inteligentnih žensk, zato ni čudno, da nobenega ne poznate in ne veste, kako se takšni obnašajo.
Seveda jo imajo, praviloma tudi zelo močno - kar pa ne pomeni, da ne znajo ločiti zrnja od plev in se nastavijo vsakomur, ki ima pet minut časa, ampak so toliko bolj izbirčne.
Podobno je tudi pri inteligentnih moških, a je takih očitno še manj kot inteligentnih žensk, zato ni čudno, da nobenega ne poznate in ne veste, kako se takšni obnašajo.
Truga ::
Mislim da se intelektualke tudi zavedajo da dildo kosta 5 eurov, tako da res ne vidim drugega razloga kot usmiljenje.
pirat ::
Tale tema je bila prvih nekaj strani fajn za spremljat.
Cloveska, vprasanje s katerim se vsak toliko casa sreca vsak izmed nas (se odgovor z moje strani: ja, partnerki sem zvest ze ves cas od zacetka zveze, torej preko 16 let....)...
Potem pa uleti jype in evo.... Tema unicena, vsi ki so v njej na zacetku resno sodelovali (pa ceprav z nasprotnimi mnenji) so sedaj prenehali in tema je zopet enaka vsem v zadnjem letu ali dveh...
Cloveska, vprasanje s katerim se vsak toliko casa sreca vsak izmed nas (se odgovor z moje strani: ja, partnerki sem zvest ze ves cas od zacetka zveze, torej preko 16 let....)...
Potem pa uleti jype in evo.... Tema unicena, vsi ki so v njej na zacetku resno sodelovali (pa ceprav z nasprotnimi mnenji) so sedaj prenehali in tema je zopet enaka vsem v zadnjem letu ali dveh...
pirat> Potem pa uleti jype in evo...
Ko sem jaz uletel je bilo vse super, dokler niso uleteli še ljudje s fitnesa.
Ko sem jaz uletel je bilo vse super, dokler niso uleteli še ljudje s fitnesa.
No no , hipi kje pa so sedaj tvoji argumenti? Zelo rad bi slišal tvojo razlago, ker ti itak bolje veš od mene...
Ironično, pri ortopedu sem se na kretena in njegov pickl ( če komu ni jasno govorim o hipiju ) spomnil pa sem prav posebej še enkrat vprašal kako bi bilo če bil kolesar. Pa je bil odgovor enak : strgane vezi, ker na kolesu ne moreš simulirat tako veliko obremenitve kot jo lahko z utežmi
ja ubogi revček. Če bi bil vsaj malo deca bi morda zbral pogum in morda pupi kaj celo rekel. Je zmanjkal poguma ali si bil tiho zaradi greater good ( beri se umaknil pogumnejšemu fantu )?
Tako kot se ti se predstavljaš na tem forumu ... super ljubimec, super kolesar, super( vstavi po želji )...sami superlativi....Človek bi pričakoval da se bodo tiste najbolj inteligentne dobesedno metale za teboj ...
Si se morda vprašal zakaj si imel težave ? Morda zaradi kombinacije tvojega dolgega gobca in ne preveč dobrih živcev ljudi koli tebe?
To bo ja ....večina teh intelektualk veselo kariero fura, pol pa pri 40 ugotovi da je še kaj drugega poleg kariere, pa si semenskega donatorja najdejo. To da je donator ponavadi prvi ki jih malo bolj pogleda, pa tudi priča o hudi izbirčnosti ...
Žalostno dejstvo za večino tem v kateri hipi sodeluje....
_IKE_> Ironično, pri ortopedu sem se na kretena in njegov pickl ( če komu ni jasno govorim o hipiju ) spomnil pa sem prav posebej še enkrat vprašal kako bi bilo če bil kolesar. Pa je bil odgovor enak : strgane vezi, ker na kolesu ne moreš simulirat tako veliko obremenitve kot jo lahko z utežmi
Svašta. Da se nisi zmotil in vprašal kakega avtoličarja? Ortoped ki je dejansko študiral medicino ti takšne neumnosti ne bi rekel nikdar.
_IKE_> To bo ja ....večina teh intelektualk veselo kariero fura, pol pa pri 40 ugotovi da je še kaj drugega poleg kariere, pa si semenskega donatorja najdejo. To da je donator ponavadi prvi ki jih malo bolj pogleda, pa tudi priča o hudi izbirčnosti ...
Več kot očitno sploh nobene ne poznaš.
_IKE_> Tako kot se ti se predstavljaš na tem forumu ... super ljubimec, super kolesar, super( vstavi po želji )...sami superlativi....Človek bi pričakoval da se bodo tiste najbolj inteligentne dobesedno metale za teboj ...
To se zdi samo tistim z blazno šibko samopodobo (včasih je ta povsem upravičena), lahko pa poskusiš citirat mojo samohvalo. Edino, v čemer sem nadpovprečen, je izključno moja intelektualna sposobnost (in nekatera znanja, specifična za moje področje računalništva, matematike in fizike), v vsem ostalem sem popolnoma primerljiv z vsemi normalnimi ljudmi.
_IKE_> ja ubogi revček. Če bi bil vsaj malo deca bi morda zbral pogum in morda pupi kaj celo rekel. Je zmanjkal poguma ali si bil tiho zaradi greater good ( beri se umaknil pogumnejšemu fantu )?
Ne razumeš. Ker grejo kreteni ostalim očitno na jetra, na vprašanja ne bom več odgovarjal, ker potem tonete še globlje v nerazumevanje.
Svašta. Da se nisi zmotil in vprašal kakega avtoličarja? Ortoped ki je dejansko študiral medicino ti takšne neumnosti ne bi rekel nikdar.
_IKE_> To bo ja ....večina teh intelektualk veselo kariero fura, pol pa pri 40 ugotovi da je še kaj drugega poleg kariere, pa si semenskega donatorja najdejo. To da je donator ponavadi prvi ki jih malo bolj pogleda, pa tudi priča o hudi izbirčnosti ...
Več kot očitno sploh nobene ne poznaš.
_IKE_> Tako kot se ti se predstavljaš na tem forumu ... super ljubimec, super kolesar, super( vstavi po želji )...sami superlativi....Človek bi pričakoval da se bodo tiste najbolj inteligentne dobesedno metale za teboj ...
To se zdi samo tistim z blazno šibko samopodobo (včasih je ta povsem upravičena), lahko pa poskusiš citirat mojo samohvalo. Edino, v čemer sem nadpovprečen, je izključno moja intelektualna sposobnost (in nekatera znanja, specifična za moje področje računalništva, matematike in fizike), v vsem ostalem sem popolnoma primerljiv z vsemi normalnimi ljudmi.
_IKE_> ja ubogi revček. Če bi bil vsaj malo deca bi morda zbral pogum in morda pupi kaj celo rekel. Je zmanjkal poguma ali si bil tiho zaradi greater good ( beri se umaknil pogumnejšemu fantu )?
Ne razumeš. Ker grejo kreteni ostalim očitno na jetra, na vprašanja ne bom več odgovarjal, ker potem tonete še globlje v nerazumevanje.
Vitez ::
..
Potem pa uleti jype in evo.... Tema unicena
Vendar ne zarad jypeta, temveč modelov, ki so začeli v temo vlačit kr neke x osebne zadeve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vitez ()
solatko ::
Potem bi bil pa že čas, da nehaš trolat, saj je že zelo star rek, ki drži - pametnejši odneha.
Od mojega zadnjega oglašanja, ste precej skrenili s teme.
Dejstvo je, da fantje z visokim IQ, enako tot take ženske, zelo težko najdejo partnerja, ki je za njihov um, dovol močan. Težko je namreč živeti z nekom, ki od vseh tem pozna samo nogomet in znamke piva ali pa ob pol noči našteje vse znane parfume in modne kreatorje.
V redu je, če se najdeta dva, kolikor toliko sorodna karakterja, ki pa imata zelo različne interese, saj tudi robotiziranost veze, ko en za drugega vesta, kaj bo že teden naprej, tudi počasi presede.
Idealne kombinacije (govorim pač o zvezah številnih znancev in prijateljev) so med dvema, ki imata enako ali približno enako stopnjo izobrazbe, čim bolj različnih smeri. Tam ni nikoli dolgčas, če ne govori eden, je takoj pripravljen na debato drugi. V dalj trajajočih zvezah, sta praktično sposobna za zmago na kvizu.
So pa bili tudi primeri, ko nobenega ni niti malo zanimalo kaj drugega, kot lastno področje. Take zveze so bile stabilne zelo malo časa, večina jih je šla narazen.
Pri ustvarjanju zveze, mora imeti človek predvsem precej sreče, da je pravi čas na pravem mestu. Ko zaigra kemija, tudi hudič ne more več razkopat tega.
Sicer sem svoje love večinoma preživel v poznih 60-ih in zgodnjih 70-ih in moram priznati, da takrat, ni bil nikakršen problem dobiti dekle za čez noč, nekaj ur ali kak mesec. Bil je pač čas sexualne revolucije, hausballi so se dogajali dnevno in, če si bil kolikor toliko gobec, je to pomenilo skoraj vsakodnevno, nočno zabavo s sexom v živo, po želji v jatah.
Mladi smo tiščali skupaj, se "upirali" sistemu, prepoznavni znak pa so bili čim daljši lasje in čim ožje riflce.
Zanimivo pa je, da svoje izvoljenke tudi slučajno nisem srečal na kakšnem takem dogodku, temveč na mestnem avtobusu in to čisto slučajno, kosem neki stari gospe, odstopil prosto in sem se pomaknil proti zadnjemu koncu avtobusa.
Tiha, drobna deklica, ogovoril sem jo čisto mimo grede, ko pa me je fino zabila nazaj, se mi je v glavi dobesedno pokadilo. To je tisto! Seveda je padla beseda nazaj, izmenjava telefonskih (takrat še stacionarca) in dogovor za drugi dan. Od takrat naprej, je solatko postal resen poba.
Od mojega zadnjega oglašanja, ste precej skrenili s teme.
Dejstvo je, da fantje z visokim IQ, enako tot take ženske, zelo težko najdejo partnerja, ki je za njihov um, dovol močan. Težko je namreč živeti z nekom, ki od vseh tem pozna samo nogomet in znamke piva ali pa ob pol noči našteje vse znane parfume in modne kreatorje.
V redu je, če se najdeta dva, kolikor toliko sorodna karakterja, ki pa imata zelo različne interese, saj tudi robotiziranost veze, ko en za drugega vesta, kaj bo že teden naprej, tudi počasi presede.
Idealne kombinacije (govorim pač o zvezah številnih znancev in prijateljev) so med dvema, ki imata enako ali približno enako stopnjo izobrazbe, čim bolj različnih smeri. Tam ni nikoli dolgčas, če ne govori eden, je takoj pripravljen na debato drugi. V dalj trajajočih zvezah, sta praktično sposobna za zmago na kvizu.
So pa bili tudi primeri, ko nobenega ni niti malo zanimalo kaj drugega, kot lastno področje. Take zveze so bile stabilne zelo malo časa, večina jih je šla narazen.
Pri ustvarjanju zveze, mora imeti človek predvsem precej sreče, da je pravi čas na pravem mestu. Ko zaigra kemija, tudi hudič ne more več razkopat tega.
Sicer sem svoje love večinoma preživel v poznih 60-ih in zgodnjih 70-ih in moram priznati, da takrat, ni bil nikakršen problem dobiti dekle za čez noč, nekaj ur ali kak mesec. Bil je pač čas sexualne revolucije, hausballi so se dogajali dnevno in, če si bil kolikor toliko gobec, je to pomenilo skoraj vsakodnevno, nočno zabavo s sexom v živo, po želji v jatah.
Mladi smo tiščali skupaj, se "upirali" sistemu, prepoznavni znak pa so bili čim daljši lasje in čim ožje riflce.
Zanimivo pa je, da svoje izvoljenke tudi slučajno nisem srečal na kakšnem takem dogodku, temveč na mestnem avtobusu in to čisto slučajno, kosem neki stari gospe, odstopil prosto in sem se pomaknil proti zadnjemu koncu avtobusa.
Tiha, drobna deklica, ogovoril sem jo čisto mimo grede, ko pa me je fino zabila nazaj, se mi je v glavi dobesedno pokadilo. To je tisto! Seveda je padla beseda nazaj, izmenjava telefonskih (takrat še stacionarca) in dogovor za drugi dan. Od takrat naprej, je solatko postal resen poba.
Delo krepa človeka
Jaz mislim, da je problem v tem, da vedno manj mladih razvija neko svojo zdravo samopodobo. Sklepa, ko gledam generacijo, staro do 27, rečmo. Na eni strani so geeki, ki so jezni na ves svet, na drugi strani pa večja množica osebkov, ki delujejo, kot da so klonirani, totalno pod vplivom modernega marketinga, brez osebne specifike, s kataloško nastavljenimi zahtevami glede potencialnega partnerja.
Pogrešam več zdravo razmišljujoče mladine, z neko normalno smaopodobo, ki ni odvisna od tega, ali imajo doma najnovejši model AJ kavbojk. Mladi vedno bolj iščejo sebe v potrošništvu in tudi zahteve do nasprotnega spola imajo zastavljene potrošniško.
Trdim, da normalnemu človeku, ki se ne sramuje lastne identitete in je iskren do sebe in drugih, ni problem najti primernega partnerja. Ampak vedno več mladih še zase ne ve, kdo so, kako naj bi vedeli, koga želijo v življenju ob sebi?
Pogrešam več zdravo razmišljujoče mladine, z neko normalno smaopodobo, ki ni odvisna od tega, ali imajo doma najnovejši model AJ kavbojk. Mladi vedno bolj iščejo sebe v potrošništvu in tudi zahteve do nasprotnega spola imajo zastavljene potrošniško.
Trdim, da normalnemu človeku, ki se ne sramuje lastne identitete in je iskren do sebe in drugih, ni problem najti primernega partnerja. Ampak vedno več mladih še zase ne ve, kdo so, kako naj bi vedeli, koga želijo v življenju ob sebi?
Rias Gremory ::
Lepo napisano Vitez. Pohvaljen.
Vsi mladi (tam nekje 80% imo) bi radi samo pili v petkih, šolo pa pač nardil tok, da je (čeprav tudi niso naše šole ravno biser imo).
Ne vem no, mogoče se pa geni kvarjo in je vse manj "razmišljajoče" mladine.
@blackbfm
Vsaj okvirno ja.
Vsi mladi (tam nekje 80% imo) bi radi samo pili v petkih, šolo pa pač nardil tok, da je (čeprav tudi niso naše šole ravno biser imo).
Ne vem no, mogoče se pa geni kvarjo in je vse manj "razmišljajoče" mladine.
@blackbfm
Vsaj okvirno ja.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
A bi morali vedet?
Ja mislim, da ja.
Pod vplivom modernega hollywooda sem pa jaz težko, ker ga sploh ne gledam. Je pa lepo, da si omenil moderni Hollywood, ki je en glavnih strojev za poneumljanje ljudskih množic.
Zgodovina sprememb…
figula ::
V dalj trajajočih zvezah, sta praktično sposobna za zmago na kvizu.
Vidiš, tu se pa jaz ne strinjam čisto. Ker se za marsikateri karakter tukaj skriva past v obliki užaljenosti: vem da boš pil kavo s smetano, ker te poznam. zakaj bi sedaj rad pil kavo z mlekom? En tak trapast primer, recimo. So pa še hujši. Vse izhaja iz posameznikovega prepričanja "ker poznam svojega partnerja, vem, kaj bo naredil in rekel". Če tega ne stori, nastopi huda užaljenost.
Sama raje nikoli ne predvidevam reakcij, dejanj in razmišljanj moža. Dovoljujem, da se sam odloči in mu zaupam, ker imava stične primarne vrednote, z leti pa sva razvila še sekundarne. Ko pa gre kdaj malo postrani - sledi pogovor in usklajevanje .
Aja, še dodatne informacije: 33/33 in nikoli nisem prevarala moža in on ni nikoli prevaral mene in da je sramota še večja - drug drugemu sva prva in edina.
Hollywood sucks, so pa tudi druge reči, ki so bistveno zanimivejše.
figula> Aja, še dodatne informacije: 33/33 in nikoli nisem prevarala moža in on ni nikoli prevaral mene in da je sramota še večja - drug drugemu sva prva in edina.
Brez skrbi, nekaj delata narobe, ziher sta se že prevarala in nihče od vaju ni zadovoljen. Oni že vedo, ker hodijo na fitnes!
figula> Aja, še dodatne informacije: 33/33 in nikoli nisem prevarala moža in on ni nikoli prevaral mene in da je sramota še večja - drug drugemu sva prva in edina.
Brez skrbi, nekaj delata narobe, ziher sta se že prevarala in nihče od vaju ni zadovoljen. Oni že vedo, ker hodijo na fitnes!
gruntfürmich ::
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Rias Gremory ::
To so bolj ljubljanske mlekarne.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
Pomenljivo je predvsem da so na fotografiji zgoraj štirje cuclji, tako kot pri pogosti vrsti sodoprstih kopitarjev.
solatko ::
figula - Le tako naprej, imata srečo, kot midva, da sta se našla. Pri nama je tako, da ona meni ni bila prva, kar se pa tiče izletov, pa niti ni pomembno, če so ta dejanja dogovorjena in odobrena. Kjer ni fovšije, je za vse dosti.
Nikoli pa nisva drug drugega prevarala.
58/56 - 41 let skupne zveze. Šteje seveda tudi 5 letna neformalna.
Nikoli pa nisva drug drugega prevarala.
58/56 - 41 let skupne zveze. Šteje seveda tudi 5 letna neformalna.
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
first_line je izjavil:
Je preveč zavaljena za moje pojme.
Kislo grozdje. Iskreno dvomim, da si ti zanimiv takim.
Gregor P ::
Sedaj vidim, da ste kar veliko razpisali; partnerja, torej drugega človeka, ne varaš preprosto zato ker to ni pošteno do sočloveka na več nivojih (duševno-čustvenem, fizično-zdravstvenem, ekonomsko-socialnem ter pravnem nivoju).
Edina pravilna pot je, da če želiš biti z nekom drugim (tudi za krajše obdobje), da to pravočasno (torej predčasno) poveš sedanjem partnerju (razen morda v izjemnih situacij, ko to preprosto ni bilo mogoče - naravna katastrofa, partner več let nedosegljiv; vendar si potem ob prvi priložnosti dolžan o tem partnerja pravočasno obvestiti).
Verjamem tudi, da so ljudje, ki "želijo" živeti v laži, torej da slika ni vedno tako črna in bela, vendar so takšna razmerja verjetno osnovana na drugačnem "dogovoru".
Torej gledano na splošno za varanje ni opravičila (dogovorjena razmerja z ostalimi niso varanje), zvestoba pa je stvar svobodne izbire posameznika. Vse skupaj pa je povezano z visoko stopnje medčloveške odgovornosti.
Edina pravilna pot je, da če želiš biti z nekom drugim (tudi za krajše obdobje), da to pravočasno (torej predčasno) poveš sedanjem partnerju (razen morda v izjemnih situacij, ko to preprosto ni bilo mogoče - naravna katastrofa, partner več let nedosegljiv; vendar si potem ob prvi priložnosti dolžan o tem partnerja pravočasno obvestiti).
Verjamem tudi, da so ljudje, ki "želijo" živeti v laži, torej da slika ni vedno tako črna in bela, vendar so takšna razmerja verjetno osnovana na drugačnem "dogovoru".
Torej gledano na splošno za varanje ni opravičila (dogovorjena razmerja z ostalimi niso varanje), zvestoba pa je stvar svobodne izbire posameznika. Vse skupaj pa je povezano z visoko stopnje medčloveške odgovornosti.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
guest #44 ::
Varanje pove več o človeku kot samo to, da je seksal z eno drugo. Varanje pomeni, da si labilen človek. Nevreden zaupanja.
Kot smo že n-krat rekli...če se ljudem fuka na okoli, zmente se pa je.
@Vitez
Se strinjam. Manjka uravnovešenih ljudi, ki imajo višji nivo samozavedanja. Preveč ljudi se obnaša kot zgolj sofisticirane živali.
Kar se tiče bilderjev iz mojih izkušenj. Jah večina je zgolj nekih drone-ov, ki to počnejo čisto iz zmaličenih razlogov. Se pa najde tu in tam, tudi kaka pametna glava. Vsekakor se upam trdit, da če vzameš naključnega bilderja iz populacije, bo ta izražal precej manjši nivo samozavedanja kot naključen geek.
Glede pa kvantitete spolnih partnerjev. Meh, precej več spolnega užitka sem doživljal v resnih zvezah kot takih hipnih. Nabijanje "score" a za kogarkoli nad 25 pa se mi zdi kar otročje.
Naj še dodam...da pri ženskah z nižjim nivojem samozavedanja nisem imel kaj dosti sreče, but god knows i've tried. Sem pa imel kar nekaj hitov z nasprotnimi. Jaz sem se vsekakor omejil na ožjo populacijo žensk, zato pa imam težave tu v Sloveniji, ker je takih žensk zlo malo oz. zlo težko dosegljive. Sem precej prepričan, da v večmiljonskem mestu, bi moj marketing kar odobril sadove.
Kot smo že n-krat rekli...če se ljudem fuka na okoli, zmente se pa je.
@Vitez
Se strinjam. Manjka uravnovešenih ljudi, ki imajo višji nivo samozavedanja. Preveč ljudi se obnaša kot zgolj sofisticirane živali.
Kar se tiče bilderjev iz mojih izkušenj. Jah večina je zgolj nekih drone-ov, ki to počnejo čisto iz zmaličenih razlogov. Se pa najde tu in tam, tudi kaka pametna glava. Vsekakor se upam trdit, da če vzameš naključnega bilderja iz populacije, bo ta izražal precej manjši nivo samozavedanja kot naključen geek.
Glede pa kvantitete spolnih partnerjev. Meh, precej več spolnega užitka sem doživljal v resnih zvezah kot takih hipnih. Nabijanje "score" a za kogarkoli nad 25 pa se mi zdi kar otročje.
Naj še dodam...da pri ženskah z nižjim nivojem samozavedanja nisem imel kaj dosti sreče, but god knows i've tried. Sem pa imel kar nekaj hitov z nasprotnimi. Jaz sem se vsekakor omejil na ožjo populacijo žensk, zato pa imam težave tu v Sloveniji, ker je takih žensk zlo malo oz. zlo težko dosegljive. Sem precej prepričan, da v večmiljonskem mestu, bi moj marketing kar odobril sadove.
gruntfürmich ::
se vam ne zdi da malce preveč big dila delate okoli fuka?
tič noter, tič ven. kaj je tukaj tako pretresljivega, da je to tabu in nemoralno, tudi za take nad 25?
tič noter, tič ven. kaj je tukaj tako pretresljivega, da je to tabu in nemoralno, tudi za take nad 25?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Gregor P ::
Ker ne govorimo o "fuku" ampak varanju
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
hm....
Kakšni pa so sploh bili ti "hiti"?
Zakaj izven dometa?
Kakšni pa so sploh bili ti "hiti"?
Zakaj izven dometa?
Zgodovina sprememb…
solatko, nekaj sreče sigurno pride prav. A oba veva, da je za 33 in 41 let ljubeče zveze potrebnega še veliko drugega.
čakajoči ::
saj tudi mene privlačijo samo še bajse in starke. ker vem, da me ostale ne bi marale.
saj moj izgled in iq sta oba nadpovprečna, ampak kar se tiče small talka, humorja in samozavesti sem pa totalen in kompleten idiot.
se bo treba prisilt in začet redno hodit h prostitutkam, za duševno zdravje.
saj moj izgled in iq sta oba nadpovprečna, ampak kar se tiče small talka, humorja in samozavesti sem pa totalen in kompleten idiot.
se bo treba prisilt in začet redno hodit h prostitutkam, za duševno zdravje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: čakajoči ()
Jah, če si glede humorja, šarma, samozavesti in small talka totalni idiot, ti videz nič ne pomaga. Ženske privlačijo smaozavestni moški. Small talk pa je ženskam sploh bistven. Moški, ki želi kakroli uspešnega početi z žensko/ženskami, mora small talk obvladat, vsaj za silo.
Zgodovina sprememb…
Kaj pa je to "small talk"?
Ker meni se zdi, da pametna dekleta predvsem pogrešajo "big talk" (kjer brez poznavanja tematike takoj pogoriš) in jim je opravljanje in trivialen pogovor o vremenu popolnoma odveč.
jverne> Izven dometa...bla je brihtna pa zlo lepa.
To pa res ni izven dometa, no. Izven dometa je izključno v primeru, da ji nisi všeč (no, ali pa ona tebi ni).
Ker meni se zdi, da pametna dekleta predvsem pogrešajo "big talk" (kjer brez poznavanja tematike takoj pogoriš) in jim je opravljanje in trivialen pogovor o vremenu popolnoma odveč.
jverne> Izven dometa...bla je brihtna pa zlo lepa.
To pa res ni izven dometa, no. Izven dometa je izključno v primeru, da ji nisi všeč (no, ali pa ona tebi ni).
Matako ::
Spraševati jypeta za nasvete o življenju je kot da bi šel Hawkinga prosit, da ti reši nalogo iz fizike - čisti overkill. Tip je vendar genij in dokončni polihistor, tudi za tiste zadeve!
Drugače pa je dovolj, da se recimo v knjižnici ozreš po romanih prejšnih stoletij - zgodbic, kjer se je "plavšalo" je bilo vedno polno. Če računaš, da takrat ni bilo neta in je to torej le majhen majhen delček informacij, ki se še odseva iz tistih dni od takrat... je jasno, da se je varalo vedno.
Ampak meni že izraz ni všeč. Čisto preveč bombastičen za nekaj relativno banalnega.
Drugače pa je dovolj, da se recimo v knjižnici ozreš po romanih prejšnih stoletij - zgodbic, kjer se je "plavšalo" je bilo vedno polno. Če računaš, da takrat ni bilo neta in je to torej le majhen majhen delček informacij, ki se še odseva iz tistih dni od takrat... je jasno, da se je varalo vedno.
Ampak meni že izraz ni všeč. Čisto preveč bombastičen za nekaj relativno banalnega.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
BigWhale ::
Partnerska zveza, kakrsnakoli ze, je samo dogovor med partnerjema kaksna bo ta njuna zveza in kako bo funkcionirala. Ce se nekdo od partnerjev tega dogovora ne drzi verjetno zveza ne bo trajala na dolgi rok.
Monogamija, poligamija in podobna prepricanja pa so konstrukti druzbe. Vecinoma z dobrimi nameni, da se neko partnersko zvezo uokviri v kolikor toliko delujoco entiteto. Narobe s taknim uokvirjanjem je predvsem to, da potem druzba obsoja drugacne oblike zvez in jih preprecuje. Dokler gre za konsenz dveh, treh ali pa petih odraslih ljudi je popolnoma vseeno v kaksno zvezo se podajo. So odrasli in sami odgovarjajo za svoja dejanja.
Sedem strani nabijanja kaj je prav in kaj je narobe, kako mora biti in obsojanja drugace mislecih. Huh ... Svasta ...
Monogamija, poligamija in podobna prepricanja pa so konstrukti druzbe. Vecinoma z dobrimi nameni, da se neko partnersko zvezo uokviri v kolikor toliko delujoco entiteto. Narobe s taknim uokvirjanjem je predvsem to, da potem druzba obsoja drugacne oblike zvez in jih preprecuje. Dokler gre za konsenz dveh, treh ali pa petih odraslih ljudi je popolnoma vseeno v kaksno zvezo se podajo. So odrasli in sami odgovarjajo za svoja dejanja.
Sedem strani nabijanja kaj je prav in kaj je narobe, kako mora biti in obsojanja drugace mislecih. Huh ... Svasta ...
Sedem strani nabijanja kaj je prav in kaj je narobe, kako mora biti in obsojanja drugace mislecih. Huh ... Svasta .
Točno tako; "strpnost" samo tedaj ko ta ustreza nekaterim pogledom. Ko pa ne,pa .....
Precej tipična zadeva za tale forum.....
uf, sedaj so pa prišli eminentni topovi slo-techa povedat vsem, katerih čustva so prizadeta ob partnerjevem varanju, da so bedaki, ker ne verjamejo v tradicijo skokov na sosedov pašnik in padajo pod vpliv družbe. Groovy!
BigWhale ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Female bodybuilders (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26872 (23950) | first_line |
⊘ | Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 146351 (136951) | Gandalfar |