Forum » Loža » Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju?
Je sploh še kdo zvest svojemu partnerju?
Vitez ::
Ali pač z žensko, kaj je tvoja poanta?
Res, kaj vas njegove kritike preprečuje v tem, da mu s prikazom lastnih izkušenj ne dokažete, da nima prav?
Res, kaj vas njegove kritike preprečuje v tem, da mu s prikazom lastnih izkušenj ne dokažete, da nima prav?
first_line ::
Koliko IQjev pa rabiš da vidiš skozi njegove blodnje? A se ti ne zdi sumljivo ko neprestano nabija o temu kako je car, pred TV voditeljico je pa švical ko cura, glas se mu je tresel in nekam tiho je bil napram tu na forumu.
Doma je copata, da ne gre po 3m štrika v železnimo mu pa prepračujejo edino njegove 'resnične laži'...
Doma je copata, da ne gre po 3m štrika v železnimo mu pa prepračujejo edino njegove 'resnične laži'...
jype ::
first_line> pred TV voditeljico je pa švical ko cura
Absolutno, da sem. A ti si mislu, da sem se v center pripeljal z avtomobilom?
Če ne bi prišel čist prešvican bi me zihr napudral.
first_line> Doma je copata, da ne gre po 3m štrika v železnimo mu pa prepračujejo edino njegove 'resnične laži'...
Sine, če bi ti vedu kolk štrika sem jaz že kupu v železnini bi se zjokal!
Vitez> Res, kaj vas njegove kritike preprečuje v tem, da mu s prikazom lastnih izkušenj ne dokažete, da nima prav?
Mislim da predvsem to, da se svojih izkušenj sramujejo. Jaz brez težav povem tisto, kar si v resnici mislim, razen kadar je očitno, da občinstvo ne bi razumelo, tako kot na primer v primeru oddaje, na katero se tako rad sklicuje _IKE_, ki jo on smatra kot platformo za mojo samopromocijo, jaz pa kot uslugo novinarki, ki je v oddaji potrebovala kolesarja, ki ne kolesari samo v tednu mobilnosti. Mene ni sram povedat, da sva se z dekletom večino reči o spolnosti naučila s preizkušanjem in da je šlo včasih super, včasih sva se pa smejala, ker ni šlo, nikdar se pa nikomur od naju ni bilo treba skrivat za fabricirano podobo nekoga, ki naj bi bil bolj izkušen in sposobnejši, kar je verjetno tudi en glavnih razlogov da nikomur od naju nikoli ni bilo treba zlorabljati alkohola, ki ga tako obsceno veliko ljudi potrebuje, da se lahko dovolj sprosti, da si sploh drzne početi najbolj naravne in prijetne reči.
Absolutno, da sem. A ti si mislu, da sem se v center pripeljal z avtomobilom?
Če ne bi prišel čist prešvican bi me zihr napudral.
first_line> Doma je copata, da ne gre po 3m štrika v železnimo mu pa prepračujejo edino njegove 'resnične laži'...
Sine, če bi ti vedu kolk štrika sem jaz že kupu v železnini bi se zjokal!
Vitez> Res, kaj vas njegove kritike preprečuje v tem, da mu s prikazom lastnih izkušenj ne dokažete, da nima prav?
Mislim da predvsem to, da se svojih izkušenj sramujejo. Jaz brez težav povem tisto, kar si v resnici mislim, razen kadar je očitno, da občinstvo ne bi razumelo, tako kot na primer v primeru oddaje, na katero se tako rad sklicuje _IKE_, ki jo on smatra kot platformo za mojo samopromocijo, jaz pa kot uslugo novinarki, ki je v oddaji potrebovala kolesarja, ki ne kolesari samo v tednu mobilnosti. Mene ni sram povedat, da sva se z dekletom večino reči o spolnosti naučila s preizkušanjem in da je šlo včasih super, včasih sva se pa smejala, ker ni šlo, nikdar se pa nikomur od naju ni bilo treba skrivat za fabricirano podobo nekoga, ki naj bi bil bolj izkušen in sposobnejši, kar je verjetno tudi en glavnih razlogov da nikomur od naju nikoli ni bilo treba zlorabljati alkohola, ki ga tako obsceno veliko ljudi potrebuje, da se lahko dovolj sprosti, da si sploh drzne početi najbolj naravne in prijetne reči.
Nimam linka, čist normalna voditeljica je bla, taka kot jih je večina na nacionalki.
Fotografije fatalke sem pa že v eno drugo temo nalepu, pa je fantje raje ne komentirajo, verjetno ker je težko z levo roko tipkat.
Fotografije fatalke sem pa že v eno drugo temo nalepu, pa je fantje raje ne komentirajo, verjetno ker je težko z levo roko tipkat.
A zakaj vsi ne napišemo vseh svojih izkušenj kot jype? Dobro blago se samo hvali, taprav dedc ne čuti potrebe po pridiganju in pranju možganov, bogi jype pa v resničnem svetu nima s kom deliti 'dogodivščin', niti ga nihče ne posluša in se zato izpesni na forumu, daleč od oči ki bi ga lahko ujele pri laži. Verjetno tudi bolj boli če ti se folk smeji v glavo in ti pravi da si budalo.
Nepotrebno nabija, koga pa briga če mu ne gre v postelji? Mene ne, njegova pa tudi ni nič prikrajšana, še vedno na 101% potešena.
first_line> Dobro blago se samo hvali,
Mhm, smo slišal kako te je kr1ženska pohvalila.
first_line> Nepotrebno nabija
Nikakor ne - ob prebiranju mojih prispevkov se vsi normalni ljudje ki so morda v dvomih zaradi vztrajnega bombardiranja z retardiranimi družbenimi vzorci končno lahko pomirijo in nadaljujejo z normalnim življenjem in brez skrbi, da bodo vse dobre reči šle kar mimo njih, če ne bodo iz sebe naredili egoističnih pizd.
first_line> jype pa v resničnem svetu
Ne obstaja.
Mhm, smo slišal kako te je kr1ženska pohvalila.
first_line> Nepotrebno nabija
Nikakor ne - ob prebiranju mojih prispevkov se vsi normalni ljudje ki so morda v dvomih zaradi vztrajnega bombardiranja z retardiranimi družbenimi vzorci končno lahko pomirijo in nadaljujejo z normalnim življenjem in brez skrbi, da bodo vse dobre reči šle kar mimo njih, če ne bodo iz sebe naredili egoističnih pizd.
first_line> jype pa v resničnem svetu
Ne obstaja.
Vitez ::
first_line je izjavil:
A zakaj vsi ne napišemo vseh svojih izkušenj kot jype? Dobro blago se samo hvali, taprav dedc ne čuti potrebe po pridiganju in pranju možganov,
To je svetovalni in debatni forum. Jype svetuje mladeniču, vi drugi pa jypetove nasvete zasmehujete. Argumenti "jaz sem jebach in vem, jype pa ne ve" pač ne prepričajo.
Če bo mene zanimalo, kaj poboljšati v svoji vezi, bi prej vprašal nekoga, kot je jype, kot pa nekoga, ki se samo širokousti, da je boljši, ne zna pa povedati, v čem je boljši.
Konec koncev, kaj pa nek smrkavec, ki v diskaču vsak večer peca drugo dekle, ve o partnerstvu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vitez ()
Matako ::
jype, mislim da sem oni dan opazila tvojo partnerko na TV. Zelo prijeten nasmeh ima .
To je zaradi tistega procenta nad 100, ki ga je dobila od jypeta zjutraj. ;)
/\/\.K.
first_line je izjavil:
A zakaj vsi ne napišemo vseh svojih izkušenj kot jype? Dobro blago se samo hvali, taprav dedc ne čuti potrebe po pridiganju in pranju možganov,
To je svetovalni in debatni forum. Jype svetuje mladeniču, vi drugi pa jypetove nasvete zasmehujete. Argumenti "jaz sem jebach in vem, jype pa ne ve" pač ne prepričajo.
Če bo mene zanimalo, kaj poboljšati v svoji vezi, bi prej vprašal nekoga, kot je jype, kot pa nekoga, ki se samo širokousti, da je boljši, ne zna pa povedati, v čem je boljši.
Konec koncev, kaj pa nek smrkavec, ki v diskaču vsak večer peca drugo dekle, ve o partnerstvu?
Jype ne svetuje, le o svojih blodnjah priča.
Da ti bo 'svetoval' karkoli drugega kot bodi copata pa ne pričakuj. Mehkužec na znotraj in v hlačah (sam je rekel).
Kdor peca vsak večer drugo ja jypa prekosil na celi črti. Ta ima vsaj kaj izbire.
first_line> Kdor peca vsak večer drugo ja jypa prekosil na celi črti. Ta ima vsaj kaj izbire.
I'm not in the rat race, giggles. Kar se mene tiče sem lahko zadnji na svetu v tauhanju zlatih zapestnih ur iz greznic, v kateremkoli pretepaškem športu, ali pa v dvorjenju drugemu dekletu vsak večer.
first_line> Mehkužec na znotraj in v hlačah (sam je rekel).
Mhm, za razliko od otrok smo odrasli sposobni empatije in lahko vršimo nadzor nad erekcijo.
Brez skrbi, tudi če si zaostal v razvoju te imamo še vedno radi.
I'm not in the rat race, giggles. Kar se mene tiče sem lahko zadnji na svetu v tauhanju zlatih zapestnih ur iz greznic, v kateremkoli pretepaškem športu, ali pa v dvorjenju drugemu dekletu vsak večer.
first_line> Mehkužec na znotraj in v hlačah (sam je rekel).
Mhm, za razliko od otrok smo odrasli sposobni empatije in lahko vršimo nadzor nad erekcijo.
Brez skrbi, tudi če si zaostal v razvoju te imamo še vedno radi.
_IKE_ ::
Nisem jecljal. Če bi vedel kaj je jecljanje, bi to tudi razumel, tako pa... Morda se ti zdi da sem bil revček, meni se pa zdi da sem se odrezal slabo, ker nisem bil pripravljen, nikakor pa se mi nastop ne zdi tako slab, da bi se moral opravičevat komurkoli. Lahko nam seveda pokažeš, kako bi reč speljal ti, pa ti bomo od navdušenja ploskali.
Spraševala te je zelo na splošno, nobene raketne znanosti ni bilo zraven ti pa bi rad tisto tvojo jecljanje in momljanje opravičeval z nepripravljenostjo?...hipi tole je pa še celo zate pod nivojem ....
Če bi bil tako površinski kot si sam, bi jih več potolažil, kot jih ti razjeziš, a ker se ukvarjam predvsem z ženskami, ki so pokazale, da si moj čas dejansko zaslužijo, sem tudi v tem slabši od tebe.
hm, res moram biti hudo površinski če sem zanimiv ženskam katerih inteligenca daleč presega tako mojo realno kot tvojo namišljeno....
"Na polno nakladati" morate predvsem tisti, ki glumite.
Glumimo? Nop pri tega meni...je precej obratno takoj povem tako kot je, brez velikih besed ( beri filozofskega nakladanja ).
To si mogoče ugotovil ti. jype je mogoče atipičen, ne ocenjujem pa ga za revčka. Poleg tega je praktično edini tukaj, ki piše o sovjih izkušnjah z ženskami, njegovi najglasnejši kritiki niste izpostavili ene same svoje izkušnje, ponavadi zgolj tereoretizirate.
Ženske? Množina?...Dvojina bo bolj točna....
Kaj naj izpostavim?
Da sem čisto običajen poba ki je imel in še ima normalno življenje in temu primerno število deklet ali spolnih partnerk. Sedaj pa sem že 10+ let v zvezi. Nikoli pa nisem do nobene ženske pristopal ( ali do tistih ki so pristopile do mene ) kot da so neumnice če morda ne vedo kje je katera zvezda ali pa kemično sestavo pudra ki ga uporabljajo ?
Sem bil nek "player" ? Še zdaleč ne, sem pa dosti v življenju preizkusil z različnimi ženskami. Jih zaradi tega kaj bolje razumem ? Vraga ne...
Princip kako do ženske :
Enostavno, bodi to kar si, nobene čarobne palčice ni. Boš pogorel? Tudi možno. Se bo svet podrl zaradi tega? Ne bo se. Bo prišla druga okoli...
Lahko pa narediš kot hipi in uporabiš neko gekovsko foro in greš tako naprej.
Bo ta fora uspela? Če bo, dobro zate.
Če pa ne? Potem bo tu gor spet ena nova tema kako do punce .
Definitivno pa boš s neko geekovsko foro krepko omejil svoje možnosti, ker če pupa ne ve odgovora na foro še ni rečeno da je butasta in kaj vem kaj še. Je lahko čisto ok pupa, katero si od..kal zaradi neumnosti.
S tem ker si pustiš več možnosti odprte pa si po mnenju hipija butl ( kar je lepo dokazal z repliko na moj post, zadevo je skril v bedarijo z bazenom in mušnico ). No če smo že pri tem iz njegovega pisanja je itak razvidno da on itak vse ostale okoli njega smatra za butle, ampak to je že druga tema... Sicer pa, poglej moj podpis kjer je zapisana hipije replika glede njegovih izkušenj v zvezi z seksom...
In ja če smo že pri nasvetih, raje vprašaj solatkota kako in kaj. Glede na pisanje mi deluje kot eden najstarejših članov ( po letih ) tu gor. Boš pri njem dobil boljše nasvete kot pri hipiju...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
_IKE_> Spraševala te je zelo na splošno, nobene raketne znanosti ni bilo zraven ti pa bi rad tisto tvojo jecljanje in momljanje opravičeval z nepripravljenostjo?...hipi tole je pa še celo zate pod nivojem ....
Ni ti treba vztrajno demonstrirati, kako nimaš najmanjšega pojma. Lahko bi na dolgo in široko odgovarjal na vprašanja in špilal frajerja, tako kot bi verjetno to počel ti, pa nisem čutil nobene potrebe po tem, ti pa tega seveda ne moreš razumeti.
_IKE_> hm, res moram biti hudo površinski če sem zanimiv ženskam katerih inteligenca daleč presega tako mojo realno kot tvojo namišljeno....
Mhm, verjetno gre za kakšno veterinarko.
_IKE_> Enostavno, bodi to kar si, nobene čarobne palčice ni. Boš pogorel? Tudi možno. Se bo svet podrl zaradi tega? Ne bo se. Bo prišla druga okoli...
Čudno, to sem mu svetoval tudi jaz, pa si imel ti nekaj proti. Verjetno se ti zgolj omrači um, ko se najde nekdo, ki je očitno sposobnejši od tebe.
Ni ti treba vztrajno demonstrirati, kako nimaš najmanjšega pojma. Lahko bi na dolgo in široko odgovarjal na vprašanja in špilal frajerja, tako kot bi verjetno to počel ti, pa nisem čutil nobene potrebe po tem, ti pa tega seveda ne moreš razumeti.
_IKE_> hm, res moram biti hudo površinski če sem zanimiv ženskam katerih inteligenca daleč presega tako mojo realno kot tvojo namišljeno....
_IKE_> Enostavno, bodi to kar si, nobene čarobne palčice ni. Boš pogorel? Tudi možno. Se bo svet podrl zaradi tega? Ne bo se. Bo prišla druga okoli...
Čudno, to sem mu svetoval tudi jaz, pa si imel ti nekaj proti. Verjetno se ti zgolj omrači um, ko se najde nekdo, ki je očitno sposobnejši od tebe.
Matako ::
Kdaj je Džipy nastopil na Dobro jutro? Da si ga malo ogledamo. Nobene zlobe, samo radovednost. ;)
/\/\.K.
Ne spominjam se, ampak _IKE_ je očitno precej obseden s tem in je celo pretipkal pogovor, tako da zna zagotovo tudi ustrezen URL na pamet.
Bojim se da je malce nejevoljen ker njega še ni nikoli nihče videl, čeprav je veliko lepši, boljši in pametnejši od mene.
Bojim se da je malce nejevoljen ker njega še ni nikoli nihče videl, čeprav je veliko lepši, boljši in pametnejši od mene.
_IKE_> Spraševala te je zelo na splošno, nobene raketne znanosti ni bilo zraven ti pa bi rad tisto tvojo jecljanje in momljanje opravičeval z nepripravljenostjo?...hipi tole je pa še celo zate pod nivojem ....
Jype svojo zadovoljuje s svojim IQjem (to je tisti 1% od 101%, preostalih 100% pa že najde).
Daj sedaj napiši kako si bolj pameten od mene. Čudno da ti ta tvoja neizmerna intelegenca ne omogoča kakšnih bolj pametnih replik.
Seveda kar izgovarjaj...tale del mi je bil nekako najbolj všeč
Katja : jure a si vi predstavljate da kakšen teden ne bi šli na kolo ?
hipi : Ja
Katja : A si ?
hipi : ja seveda.......sej vedno kadar je kej strašenga .....ampak.... ( smeh katje ) eemmmmmm.... pa zdej sem bil emmmm.......zelo zaposlen in nisem se mogu nič vozit s kolesom en teden amapak ......( nato sledi skomig z rokami hipija )
Katja : boste vseeno noter prinesli
hipi pogleda navzdol in skoraj zamrmra
ja bom not prinesel...
......je tišina med njegovimi odgovori
Le kaj je tako strašnega ??
Mi pokažeš kje si ti kaj podobnega svetoval komu ?
In predvsem kaj si počel ti? Kako že: " kero skupino goniš ?"
Drugače pa spet pomota dr hipi : jst nimam z dojemanjem tega da obstajajo boljši od mene prav nobenih težav, za razliko od tebe ....
tule je link hipijeva nastopa ...
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2...
od 33 minute naprej...
Zgodovina sprememb…
Aston_11 ::
Hm, za moje pa ni. Sploh v joške ne. Če jo pogledam drugam, jo je tudi vsepovsod dovolj, da bi bil zelo zadovoljen.
Sploh pa, koga pa briga zavaljenost. To je za otroke.
Sploh pa, koga pa briga zavaljenost. To je za otroke.
D3m ::
first_line je izjavil:
Je preveč zavaljena za moje pojme.
Jaz sem pa preveč po dedku (naj mu bo lahka domača zemlja) in me tak pogled na žensko oprsje navdušuje.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
D3m ::
Chrome je nekaj čudno citiral vse skupaj in tudi napis. Sem popravil.
|HP EliteBook|R5 6650U|
_IKE_> Le kaj je tako strašnega ??
Te zanima?
http://pastebin.com/5p2n5iAD
_IKE_> Mi pokažeš kje si ti kaj podobnega svetoval komu ?
A to je ta finta da si v gozdu, pa ne vidiš dreves, al kaj?
_IKE_> In predvsem kaj si počel ti? Kako že: " kero skupino goniš ?"
Verjetno že od nekdaj zelo dobesedno jemlješ zapisano besedo, tako da ni čudno, da si tako zelo zmeden. A kemijsko sestavo svojega pudra si že dognal?
Te zanima?
http://pastebin.com/5p2n5iAD
_IKE_> Mi pokažeš kje si ti kaj podobnega svetoval komu ?
A to je ta finta da si v gozdu, pa ne vidiš dreves, al kaj?
_IKE_> In predvsem kaj si počel ti? Kako že: " kero skupino goniš ?"
Verjetno že od nekdaj zelo dobesedno jemlješ zapisano besedo, tako da ni čudno, da si tako zelo zmeden. A kemijsko sestavo svojega pudra si že dognal?
Ne spominjam se, ampak _IKE_ je očitno precej obseden s tem in je celo pretipkal pogovor, tako da zna zagotovo tudi ustrezen URL na pamet..
Pogovor sem pretipkal zato da te ob tvojih provokacijah spomnim na tvojo "inteligenco".
Tudi sam imam svoj sicer zelo zelo majhen delež v medijih ( zanimivo ne ) , vendar za razliko od tebe ne čutim potrebe da bi se s tem hvalil.
Še enkrat dr hipi: osebno s tem da je nekdo boljši od mene nimam nobenih težav , za razliko od tebe ....
@aston .....luštna ....
prav sprostitev ni kaj ....
Tale bi moral delat :
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2...
Zgodovina sprememb…
_IKE_> Tudi sam imam svoj sicer zelo zelo majhen delež v medijih ( zanimivo ne ) , vendar za razliko od tebe ne čutim potrebe da bi se s tem hvalil.
Lahko nalepiš, kje sem se s čimerkoli hvalil? Jaz nisem nikjer delal reklame niti za to, niti za ostale nastope, seveda pa se vedno najdejo oboževalci, kakršen si ti, ki se jim zdi pametno oglašati o rečeh, o katerih očitno niti od daleč nimajo pojma.
_IKE_> Še enkrat dr hipi: osebno s tem da je nekdo boljši od mene nimam nobenih težav , za razliko od tebe ...
Torej se na tem forumu vsajaš in bedaste nasvete deliš kar tako, ker ti zgolj jaz nisem všeč?
_IKE_> prav sprostitev ni kaj ...
Da je nekomu zgornja fotografija všeč mora biti pa res zelo obupan - osvetlitev je pošastno slaba, kadriranje pa naravnost žaljivo za celotno teorijo fotografske kompozicije.
Lahko nalepiš, kje sem se s čimerkoli hvalil? Jaz nisem nikjer delal reklame niti za to, niti za ostale nastope, seveda pa se vedno najdejo oboževalci, kakršen si ti, ki se jim zdi pametno oglašati o rečeh, o katerih očitno niti od daleč nimajo pojma.
_IKE_> Še enkrat dr hipi: osebno s tem da je nekdo boljši od mene nimam nobenih težav , za razliko od tebe ...
Torej se na tem forumu vsajaš in bedaste nasvete deliš kar tako, ker ti zgolj jaz nisem všeč?
_IKE_> prav sprostitev ni kaj ...
Da je nekomu zgornja fotografija všeč mora biti pa res zelo obupan - osvetlitev je pošastno slaba, kadriranje pa naravnost žaljivo za celotno teorijo fotografske kompozicije.
Jebeš teorijo. Ni to drevo, to je gozd. To je tisto, kar ti daje slutiti. Teaser. Fotografija morda ni bogve kaj, baba je pa dobra!!
Emm....mi pokažeš te moje bedaste nasvete?
Prav čudi me da tvoja "velika intelegenca" do sedaj še ni dojela da te v določenih temah ne prebavljam....
Jebeš teorijo. Ni to drevo, to je gozd. To je tisto, kar ti daje slutiti. Teaser. Fotografija morda ni bogve kaj, baba je pa dobra!!
Normalni, popolnoma običajen moški bo ob pogledu na sliki tele pupe ocenil ocenil ali mu je pupa všeč ali ne, zateženc ala hipi pa bo gledal kakovost slike...
Zgodovina sprememb…
_IKE_> Normalni, popolnoma običajen moški bo ob pogledu na sliki tele pupe ocenil ocenil ali mu je pupa všeč ali ne, zateženc ala hipi pa bo gledal kakovost slike...
Če je "baba dobra" ali ne, je odvisno predvsem od posameznikovega okusa, ampak eni so daleč preveč egocentrični, da bi tak koncept sploh lahko razumeli.
_IKE_> Emm....mi pokažeš te moje bedaste nasvete?
En strahotno slab nasvet za jverne, na primer: https://slo-tech.com/forum/t532266/p369...
_IKE_> Prav čudi me da tvoja "velika integenca" do sedaj še ni dojela da te v določenih temah ne prebavljam...
Meni je vseeno, koga ti prebavljaš, koga pa ne. Dokler vztrajno ponavljaš neumnosti te moram jaz pač vztrajno popravljati, da ti ne bi kak nesrečnež nasedel.
Če je "baba dobra" ali ne, je odvisno predvsem od posameznikovega okusa, ampak eni so daleč preveč egocentrični, da bi tak koncept sploh lahko razumeli.
_IKE_> Emm....mi pokažeš te moje bedaste nasvete?
En strahotno slab nasvet za jverne, na primer: https://slo-tech.com/forum/t532266/p369...
_IKE_> Prav čudi me da tvoja "velika integenca" do sedaj še ni dojela da te v določenih temah ne prebavljam...
Meni je vseeno, koga ti prebavljaš, koga pa ne. Dokler vztrajno ponavljaš neumnosti te moram jaz pač vztrajno popravljati, da ti ne bi kak nesrečnež nasedel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Ta na sliki ima isti problem kot jype- zunanjost odraža stanje duha. Zatorej če jype ni ravno prekrite reklame za Mišelina delal pri svojem TV nastopu je jasno da se ni hotel tukaj hvaliti. Ker so ga odkrili, mu avtomatsko pade vsa kredibilnost v temah ki govorijo o zdravem telesu. Mislim, s takim plavalnim pasom gre v oprijetih cunjah na nacionalno televizijo? Anorektični virus.
Meni se je voditeljica prav smilila, ko se je morala zadrževati s komentarji, verjetno se še danes hihitajo v tistem studiju.
Meni se je voditeljica prav smilila, ko se je morala zadrževati s komentarji, verjetno se še danes hihitajo v tistem studiju.
Kakšna je pupa je vseeno....pobi pred tabo so ocenil kakšna se jim zdi pupa sliki, ti si se vpiknil na kakovost slike ....
Ironično ko je vsem jasno kristalno jasno da slika ni profi fotka ...
In v čem je tisti nasvet slab ? Da te slišim...
Bom počakal najprej na tvojo repliko, potem pa bom nekaj zapisal o vezeh....
Ironično ko je vsem jasno kristalno jasno da slika ni profi fotka ...
In v čem je tisti nasvet slab ? Da te slišim...
Bom počakal najprej na tvojo repliko, potem pa bom nekaj zapisal o vezeh....
Truga ::
Baba ima ogromne, verjetno umetne, balone. To jo avtomatsko diskvalificira iz mnozice "dobra".
Baba ima ogromne, verjetno umetne, balone. To jo avtomatsko diskvalificira iz mnozice "dobra".
Video se mi sploh ne zdi sporen, ni pa prav posebno zgovoren.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Nimam več interesa razlagat zakaj vse se motite, OP bo že našu dekle, vi se pa lahko še naprej igrate vrtec.
_IKE_> potem pa bom nekaj zapisal o vezeh....
Nikar! Se bo spet kdo poškodoval.
Aston_11> Ni tu nobenega če - pred - je baba dobra.
Sine, "dobra baba" je una, k polento skuha v filmu "Ne joči, Peter":
Nimam več interesa razlagat zakaj vse se motite, OP bo že našu dekle, vi se pa lahko še naprej igrate vrtec.
Hja, morda za kakšno zdravilno juho.
Aston_11> Hja, morda za kakšno zdravilno juho.
Tako je.
Če bi rad rekel, da je lepa, potem pa, hja, vsakemu svoje. Meni so všeč... Bolj aerodinamične.
Tako je.
Če bi rad rekel, da je lepa, potem pa, hja, vsakemu svoje. Meni so všeč... Bolj aerodinamične.
Ne bi rad rekel, da je lepa, vendar ne morem reči, da je grda. Je simpatična punca, ena pa je to bila v času, ko še ni bila zrela za zdravilno juho.
Video se mi sploh ne zdi sporen, ni pa prav posebno zgovoren.
Video kot tak ni sporen, "sporna" je "glasnost" našega keyboard heroja, kateri se ni uspel pripravit na popolnoma splošna glede kolesarstva...( je revček mislil da ga bodo spraševal o drugih rečeš ..o tem kako snema svoje kolesarjenje, potem pa se je zmedel, ko ga je voditeljica obvestila da bodo vprašanja bolj splošna )
NO Hipi da te slišimo zakaj je po tvoje tisti moj nasvet tako "strahotno" slab ....potem pa se bova naprej pogovarjala ...da pa bo še malo zabavno se daj še najprej izgovarjat kao se ti ne da več pisat zakaj se motimo in podobno ...
Zgodovina sprememb…
Aston_11> Ne bi rad rekel, da je lepa, vendar ne morem reči, da je grda.
S tem se strinjam.
_IKE_> NO Hipi da te slišimo zakaj je po tvoje tisti moj nasvet tako "strahotno" slab
Ker nimaš najmanjšega pojma o zdravi prehrani, kaj šele da bi razumel delovanje in možnosti za poškodbe vezi in drugih sklepnih tkiv.
first_line> Kakšne so tebi všeč sploh nima nobenega pomena.
Likewise.
S tem se strinjam.
_IKE_> NO Hipi da te slišimo zakaj je po tvoje tisti moj nasvet tako "strahotno" slab
Ker nimaš najmanjšega pojma o zdravi prehrani, kaj šele da bi razumel delovanje in možnosti za poškodbe vezi in drugih sklepnih tkiv.
first_line> Kakšne so tebi všeč sploh nima nobenega pomena.
Likewise.
L3POTA novinarska ga je mučila s trivialnimi vprašanji, za katere je škoda procesorskega časa. Če bi postavila vprašanje, ki bi zahtevalo več kot enovrstičen odgovor, potem sem prepričan, da bi bila tudi zgovornost drugačna.
Meni se tudi ne da odgovarjati na bebava vprašanja.
Meni se tudi ne da odgovarjati na bebava vprašanja.
_IKE_ zagotovo pozna še tisti drugi posnetek, le reklame zanj očitno ne mara delat, ker tam vprašanja niso splošna, odgovori pa natančni in poglobljeni.
Ha ha ha ha, kakšn špegu imaš ti da lohk kaj takega izjaviš?
Poglej se pri svojem nastopu na TV, potem mi pa reci da lahko svetuješ o zdravju in pravilni prehrani.
first_line> Poglej se pri svojem nastopu na TV, potem mi pa reci da lahko svetuješ o zdravju in pravilni prehrani.
Komot, ampak to ni temu namenjena tema.
Se pa vozim s kolesom, to pa.
Yeah right, seveda nimam nobenega pojma o treningu in prehrani, potem pa mi zdravnik, ortoped in fizoterapevt ko staknem poškodbo kolena, natančneje kolenskih vezi, vsi povedo enako:
Da se lahko samo temu ker imam močne noge zaradi treninga v fitnesu, zahvalim da so se vezi samo nategnile in rahlo natrgale zaradi česar se bo zadeva dala popravit brez operativnega posega. Če temu,( močne noge ) ne bilo tako, bi bi bile vezi strgane.
In ja tisti nasvet iz linka in tudi tam zapisan "jedilnik" in trening očitno delujeta, saj sta me rešila težke poškodbe. Res očitno nimam najmanjšega pojma o prehrani in treningu
Še kakšna "pametna" na to temo iz tvoje strani ??
Sem pa tudi prav namenoma vprašal kaj bi bilo če bi bil samo kolesar in ne bi nič delal v fitnesu :
Pa je bil odgovor:
Ker sem v fitnesu delal z večjimi obremenitvami kot bi na kolesu, so vezi postale močnejše in je zaradi tega prišlo SAMO do natega in malih raztrganin, drugače bi se se kot že rečeno strgale.
first_line> Poglej se pri svojem nastopu na TV, potem mi pa reci da lahko svetuješ o zdravju in pravilni prehrani.
opa, samozavest pa kar puhti iz tega posta....
Kako to da tudi v šoli nisi bil tako samozavesten , sploh pri ženskem spolu ( magari vsaj pri geekicah, glede nato da so bile ostale pupe po tvojem menjunju seveda prebutaste ?
Zgodovina sprememb…
_IKE_> Kako to da tudi v šoli nisi bil tako samozavesten , sploh pri ženskem spolu
Od kod ti ta ideja?
_IKE_> In ja tisti nasvet iz linka in tudi tam zapisan "jedilnik" in trening očitno delujeta, saj sta me rešila težke poškodbe. Res očitno nimam najmanjšega pojma o prehrani in treningu
Ne, nimaš, sicer ne bi klatil neumnosti o tem kako te je moč rešila poškodbe.
Od kod ti ta ideja?
_IKE_> In ja tisti nasvet iz linka in tudi tam zapisan "jedilnik" in trening očitno delujeta, saj sta me rešila težke poškodbe. Res očitno nimam najmanjšega pojma o prehrani in treningu
Ne, nimaš, sicer ne bi klatil neumnosti o tem kako te je moč rešila poškodbe.
NeMeTko ::
@_ike_
@jype
A nebi vidva odprla neko posebno temo "Ike&Jype Mudfight" pa se tam obmetavala?
Tu je bila (če sta že pozabila?) tematika o mladcu, ki še nima dekleta, pa če se mora zaradi tega sekirati.
Vmes je vse skupaj prešlo v nekakšno zasmehovanje rekreativnega kolesarja, ki ima tremo pri tv intervjuju, sedaj smo pa že spet pri tem (kar smo že nekajkrat imeli čast spremljati) ali je bolje hoditi v fitness, ali pa goniti bicikel.
@jype
A nebi vidva odprla neko posebno temo "Ike&Jype Mudfight" pa se tam obmetavala?
Tu je bila (če sta že pozabila?) tematika o mladcu, ki še nima dekleta, pa če se mora zaradi tega sekirati.
Vmes je vse skupaj prešlo v nekakšno zasmehovanje rekreativnega kolesarja, ki ima tremo pri tv intervjuju, sedaj smo pa že spet pri tem (kar smo že nekajkrat imeli čast spremljati) ali je bolje hoditi v fitness, ali pa goniti bicikel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NeMeTko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Female bodybuilders (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26871 (23949) | first_line |
⊘ | Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 146350 (136950) | Gandalfar |