Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica brez šumnikov -kaj naredit???
tipkovnica brez šumnikov -kaj naredit???
prehlajeni ::
Oj,
mam microsoftovo tipkovnico brez šumnikov. Zanima me kje bi se dal vgravirat/natiskat, zamenat tipke ali pa kupit vsaj nalepke z šumniki in ostalimi znaki. in kolk to stane.
Lp
mam microsoftovo tipkovnico brez šumnikov. Zanima me kje bi se dal vgravirat/natiskat, zamenat tipke ali pa kupit vsaj nalepke z šumniki in ostalimi znaki. in kolk to stane.
Lp
boštjan ::
idi v trgovino ,kjer si kupo tipkovnico in naj ti dajo nalepke za šumnike,ker mislim da MS ziher to dava poleg,vem da logitech dava
ToniT ::
Včasih so se dobile v trgovini take nalepke. Zdaj pa jih že dolgo nisem nikjer našel. Jaz uporabljam Brotherjev P-touch in si naredim prozorne nalepke. Samo jih je potem težko rezati.
pilatus9 ::
Pojdi v kako trgovino, kjer prodajajo notebooke al papoklici na servis za notebooke, ke pri teh je vedno problem ka ne dobis zraven slovenske tipkovnice, pa ti bojo povesal kako in kaj. jez sem jih kupil pri Anni v LJ, drugac pa vem da se jih dobi tud za Compaqe, tak da je najbolje da poklices na kakega uvoznika kot je npr DISS v LJ pa reci da rabis za notebook take ta prozorne sumnike...
Bok.
Bok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gcomputers.net je že kdo kupoval? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17692 (7565) | Janac |
» | Nakup v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 3425 (2314) | djordjevic |
» | Bigbang kranj in trdi diskOddelek: Kaj kupiti | 2708 (2147) | Zheegec |
» | tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2376 (1922) | C_maniak |
» | tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1830 (1489) | Switch |