Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z novim računalnikom
Problemi z novim računalnikom
Hondo ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem kupil prenosnik Compaq evo 800v, pentium 4, 1,7 , 256 rama in windows xp pro.
Hitro so se pojavile težave z internetom. Nikakor mi ni hotelo pokazati okenca za omrežno povezavo. Grem v control panel, kliknem na omrežne povezave in vidim, da je prisotna le mrežna povezava. Ponavadi se mi je potem zgodilo, da mi je komplet vse zmrznilo in, da nisem mogel v control panelu nič več odprati in tipka start se ni več odzivala.
Klical sem že v Qservis in so mi priporocili zagon auto rececovery cdejev, ki so v bistvu format c: in sigurno se bo to uredilo.
Po auto recoveriju se problem ponovno dogaja.
Ne vem v čem je problem, če se komu svita naj mi pomaga.
THX
Hondo
pred kratkim sem kupil prenosnik Compaq evo 800v, pentium 4, 1,7 , 256 rama in windows xp pro.
Hitro so se pojavile težave z internetom. Nikakor mi ni hotelo pokazati okenca za omrežno povezavo. Grem v control panel, kliknem na omrežne povezave in vidim, da je prisotna le mrežna povezava. Ponavadi se mi je potem zgodilo, da mi je komplet vse zmrznilo in, da nisem mogel v control panelu nič več odprati in tipka start se ni več odzivala.
Klical sem že v Qservis in so mi priporocili zagon auto rececovery cdejev, ki so v bistvu format c: in sigurno se bo to uredilo.
Po auto recoveriju se problem ponovno dogaja.
Ne vem v čem je problem, če se komu svita naj mi pomaga.
THX
Hondo
- spremenil: Hondo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z domačim omrežjem na buffalo whr-hp-g54 (tomato)Oddelek: Omrežja in internet | 1302 (1026) | jos69 |
» | logonOddelek: Pomoč in nasveti | 964 (883) | biokill |
» | manjkajoča ikona v opravilni vrsticiOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1101) | Damny |
» | Težave z mrežno ali modemom!! pomočOddelek: Strojna oprema | 922 (831) | Dusko |
» | brezvezen problem (WinME)Oddelek: Programska oprema | 1086 (877) | cyber |