» »

Kupovati v Mlacomu?

Kupovati v Mlacomu?

ganzi ::

Ali mi priporočate nakup računalniških komponent v Mlacomu?
Kašne izkušnje imate z njimi?

Katero grafičo naj kupim
- Ati Radeon 8500le 128Mb OEM za 33k?
- Ati Radeon 9000pro 64Mb OEM za 31k?
Računalnik uporabljam predvsem za igre(GTA3, Mafia..)in divx filme.Ali bi se mi igre zatikale?
Ali imajo te kartice TV out?

Drugače bi kupil še:
-athlon xp 2000p+
-256Mb ddr 2700
-epox 8k5a2+
|O

IceIceBaby ::

Jaz mam z mlacomom zelo slabe izkušnje. Prvič sem pri njih kupil skoraj cel računalnik in je bil procesor odkrušen. Po grožnjah z inšpekcijami pa raznimi uradi itd so mi ga končno zamenjali. Takrat sem jim zlo zameru.

Kasneje sem jim že mal oprostil pa sem hotel po eno memory kartico za fotoaparat. Pa so me zelo neprijazno odpravili iz trgovine ker naj bi mel samo do 5h odprto (ura je bla 15 do) itd.

Mogoče samo meni niso usojen :) Sam mene nebojo več vidl tam not. Raj plačam v lokalni comp. trgovini kakšnega jurja več pa mam pred vrati servis, težim lahko za vsako malenkost pa še prijazni so.

smilyxx ::

Tudi sjt nimam z Mlacomom prav dobrih izkušenj. Ko smo pred 2 leti kupovali komp še nism imel pojma in so mi not dal največjo rkamo. Tko da so mi po 14 dnevih mogl matično menjat. Pa še use mi skos neki crkuje. Ni glih fejst Mlacom kriv, ampak robe pa niso glih najboljse dal. Komp je biu pa drgac 250k z monitorjem.

Lp


Save water.
drink beer.

mato22 ::

Tud jest nimam z Mlacomom dobrih izkušenj.
Kolega je pri njih kupu komplet računalnik za 250.000 sit in ko smo ga doma prklopl se računalnik po izklopu v windowsih ni hotel nazaj zalaufat razen če si prekinu atx napajanje.
Nesl smo ga nazaj na servis in so nam ga najprej popravljal cel teden, čeprav so rekl, da bo že naslednji dan popravljen. Ker so nam popustili živci smo ga šli iskat, čeprav ni bil popravljen, saj računalnika doma skoraj nismo nič imel. Pol smo ga spet nesl nazaj in mo jim non stop težil naj ga popravjo, drgač hočmo dnar nazaj. No pol so ga končno popravl po skupnih kakšnih 14. dnevih.
Sej drugače so bli na servisu prijazni pa tud cene majo zlo v redu, sam ne vem če bom jaz kdaj še šel tja.

boštjan ::

ganzi idi v agt,iste cene in same pohvale na raćun agt sem do sedaj slišo. AGT

mrTwelveTrees ::

mlacom je cist cool !

ce ti je vrsta problem, je tov problem, jaz rajši vzamem tam kjer je ceneje !

ghibly ::

Če veš kaj kupuješ, potem lahko le-to kupiš kjerkoli. Važno, da je cena nižja, kot drugod.

fictionel ::

men so se tut ful zamerl...
sm kupu racunalnik za 400ksit tm.. na zacetk so bli ful prjazni...
pol ga pa koncn dobim (kr hitr je blo) pa ga prklopm --> ne duha ne sluha o winsih. noben nc reku u mlakomu... dobr. instaliram svoje.. dela kr dobr...
dobim winxp- se mi resetirajo (kasnej pa bsod) usakih 20 min.. kriw zanc ram (racunalnik valda na servisu jst se pa skor skregov z nimi) nasledn je blo mensezdi k sm stimu setingse za ram in se ni vec zbudu (cas 3 ultra setings), valda so mi tezil da sm ga navijov, se skregov z nimi, mi restartal bios...

nasledna je bla k so mogl dvd spucat k je cist prepocas snemov (30 min en cd na disk - divx)
pol mi je mehanizm u cdrwju crknu... pa so mi ga z doplacilm zamenal za hitrejsga..
zj pa s5 ful pocas dvd snema.. ksn predlog?
to mislm da je bla vecina.. zmer so bli pa ful neprijazni na servisu, takrt k so mi dvd pucal, so rekl da je blo zravn krivo se to k nism mu viinih drverov nalozeni (u resnic sm jih mu...) pa so mi hotl zaracunat - sm se s5 skregov...
mi je prow zov, da nism da ene 20ksit vec, pa bi nekje blizi kupu pa zihr neb mu tolk problemov...

ce mi kdo ne vrjame... nj kr moje topice pregleda.. ;((

boštjan ::

no jaz sem pred kratkim plato kupo v LJ(sem iz maribora).Preden pa sem kupo pa sem bil v dilemi AGT ali MLACOM.In ni mi žal da sem jo kupo v AGT.Bla je ceneje,pa še PTT niso računali in plata dela ok.Zdaj si samo predstavljam kaj bi mogoče blo če bi jo v mlacomu in ne bi delala.

Trubadur ::

Mlacom je čist u redu trgovina.Sm kupu matično,proc,Volcano 7+ pa pečko pa use lepo dela.Itak pa če kupš sestavljen comp ti tajo za k**** komponente not.

drgač pa si raj kup ATI Radon 8500Le 128 Mb v Agt.tm sm tut jz kupu pa dal 32k.Ma tv out

Matično kup eno drugo kr ta je že kr stara.Če boš rabu sam za špile pa Divxe pol kup MSI KT4 Ultra.Ful hitra pa stabilna.Sam za OC ni primerna.

Ram pa poglej mal okrog.Pejt sem,se včlan pa povej kaj hočeš.



Lucifix ::

men so prodal pokvarjen pentium 4 (450mhz)... dolg nazaj :8) in po nekaj vžigih se mi ni več hotu zagnat. ko sem ga nazaj nesu so me obtožl da sm ga navijal... jst pa sploh nism imel pojma kako in kje se to nardi.

Pol so mi prodali pokvarjen TV tuner. slaba slika, še bol pa zvok. ko sem ga tja nesu so ga priklučl na navadno anteno, ki ima čist slab signal... pa so rekl da vse dela... ampak sm bil prelen da bi ga nazaj še enkrat nesu.

Drugač so res najbol pocen, ampak take cene imajo zato, ker kupujejo komponente brez garancije, se pravi da za vse odgovarjajo sami (tko sm sam slišu).
Sam ni blema... sj če se ti kej pokvar, lahko zahtevaš garancijo.

če se ti pa ne ljub kej preveč ubadat s tem, pa imaš mal več dnarja ti pa sigurno priporočam kakšno drugo štacuno.

Sicer pa imaš lahko sreče in dobiš čist ok komputer pr mlacomu... who knows...

Sunna ::

AGT ..morda jae ? treba mal pri konkurenci kupovat da se bodo v mlakomu mal zbudil... jst sm mel na zacetku ko se bili se v trnovmu ful dobre izkusnje ...prjazni, vse se je dal zment.. zdej pa ne vem kva jim je. neprijazni, neresni... drugac pa kukr je en reku gor, ce ves kaj kupujes pol se splaca

SisQ ::

Mlacom SUUUUX!
Podn trgovina, še slabši pa trgovci. Cene pa nič nižje kot v AGT-ju. V AGT-ju ti vse razložijo kar te zanima. Mudi se jim nikamor. Mislim, glede časa za stranke. Cene pa imajo celo nižje. Za celoten comp
(komponente) bi kupil 2 stvari pri MLACOMU, vse ostalo pa pri AGT. (glede cen se razume)
Mlakom - pa ja. Enkrat in zadnjič.

RookY ::

Evo en primer, da se vidi razlika mlacom-agt:

IBM 40GB disk kupljen pri mlacomu:dobil bad sektorje in postal zelo glasen.Bad sektorje so poštimali v 2 dneh, na zamenjavo diska zaradi glasnosti sem čakal dober mesec.
Glede na njihov slab sloves glede garancij(Mlacom), sem zadovoljen, da so ga spljoh zamenjali8-)

WD 80BB kupljen pri agt:prav tako postal zelo glasen kot prejšnji IBM. V agt sem ga prinesel v petek in dobil novega v ponedeljek.

To je recimo ena od razlik, teh dveh omenjenih trgovin.Kvaliteta robe je pomoje ista povsod, samo od sreče je odvisno ali ti bo vse delalo ali ne.Upam samo, da se agt ne bo pokvaril, kot se je mlacom.
Juhu juhu spet bom bruhu

Trubadur ::

Kaj pa megahit?

dr.J ::

Za službo smo kupovali in še kupujemo tako pri Mlacomu kot pri Megahitu. Ker smo malce večja stranka, ni nobenih problemov. Ko te enkrat poznajo, se da zmeniti marsikaj.

Pri Mlacomu me recimo moti to, da imajo na ceniku marsikatero novost, ki pa se v praksi izkaže za nedostopno oziroma je treba nanjo čakati več tednov. Ampak v službi človek še potrpi, za doma je najbrž drugače.

Ne bom rekel, da je kateri dobavitelj brez napak, ampak nič takega še ni bilo, da bi me odvrnilo od nakupovanja pri omenjenih firmah.

paper ::

priporocam nakup kjerkoli drugje, ker:

- mlacom je neprijazen
- mlacom je prevarantski (brat kupil PC za 200k - ni delalo ama nista)
- mlacom prodaja zanic robo (dokaz IBM serije ki so jih oni prodajali)

Fantje ne vedo da je kupec kralj, upam da bojo na grob nacin to kmalu spoznali

San ::

Ker ti ni nihče odgovoril, katero grafično ti bom jaz na hitro:

8500LE z 128 rama, ker je hitrejša in zmogljivejša, ram pa bo prišel prav v bodočih, grafično zahtevnih igrah ala Doom3.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mlacom

Oddelek: Kaj kupiti
222329 (940) ganzi
»

kaj sledi po 45 dneh od uveljavitve garancije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
754593 (3369) cpu
»

Kriminalne zahteve serviserjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
645214 (3588) flipflop
»

Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
695497 (3790) Roadkill

Več podobnih tem