Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 Pro ključ na Ultimate ?
Windows 7 Pro ključ na Ultimate ?
nokaut240 ::
Pred tremi tedni sem si na novo postavil windowse ter vse programe, ki jih potrebujem ob vsakodnevni rabi. Inštalacijsko sliko sem si potegnil preko torrentov, verzija je Windows 7 Ultimate. Ker je samo še par dni do aktivacije, sem si na Dreamspark za študente (podobno kot MSDNAA) "kupil" licenčni ključ. Vendar je problem v tem, da ta ključ prime samo na Professional različici. A moram zaradi tega spet na novo naložit windowse in vso programerijo zraven, ali gre kako drugače ? Hitrost vleke image-a iz Dreamsparka je pa obupna, 20 kilobajtov na sekundo.
JogurtJagoda ::
[pirate link umaknjen s strani moderatorja]
Verjetno se da iz ultimate na proffesional dat, tako da samo prenaložiš in traja nekaj časa, potem pa vneseš ključ.
Pa ti kao ne kupiš oz. dobiš ključa tko mimgrede. S temi windowsi ti ne moreš biti produktiven oz. ne smeš z njimi služiti, ker licenca tega ne navaja. Gre le za osebno uporabo, ki pa je zame enako kot neka skrekana verzija.
Btw, Ultimate je najboljši ali pa Enterprise, ki je uistvu enako kot Ultimate, le da se malo razlikuje pri licenčnosti.
Verjetno se da iz ultimate na proffesional dat, tako da samo prenaložiš in traja nekaj časa, potem pa vneseš ključ.
Pa ti kao ne kupiš oz. dobiš ključa tko mimgrede. S temi windowsi ti ne moreš biti produktiven oz. ne smeš z njimi služiti, ker licenca tega ne navaja. Gre le za osebno uporabo, ki pa je zame enako kot neka skrekana verzija.
Btw, Ultimate je najboljši ali pa Enterprise, ki je uistvu enako kot Ultimate, le da se malo razlikuje pri licenčnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
poiuz ::
Če je klljuč za PRO je za PRo, za ultim. je pa drug ključ :) ste pa face ej :) pol vsen če bi dal sam en ključ za vse verzije posebej :)
peperko ::
Saj veste, da se da povsem legalno dobiti Home Premium, Professional in Ultimate x86 in x64 v parih jezikih, a ne? Važno je le, da imaš svoj legalen ključ. Če potegneš Ultimate in vstaviš ključ za Professional, boš imel Professional.
Mimogrede, tole aktivacijo se da z legalnim ukazom v command line še ene parkrat podaljšat. Se pravi, skupaj je to tri mesece, se pa že najdejo osebki, ki na vsake tri mesece reinštalirajo svoj OS :)
Mimogrede, tole aktivacijo se da z legalnim ukazom v command line še ene parkrat podaljšat. Se pravi, skupaj je to tri mesece, se pa že najdejo osebki, ki na vsake tri mesece reinštalirajo svoj OS :)
nokaut240 ::
peperko
Sam imam Ultimate, ključ pa za Professional. Pa mi ne prime, ker pravi, da moram vnesti ključ za Ultimate.
Sam imam Ultimate, ključ pa za Professional. Pa mi ne prime, ker pravi, da moram vnesti ključ za Ultimate.
NeMeTko ::
Morda ti to navodilo pomaga naprej?
Seveda boš moral imeti Win7 Pro medij, da boš lahko izvedel downgrade.
Seveda boš moral imeti Win7 Pro medij, da boš lahko izvedel downgrade.
peperko ::
Kar je rekel NeMetko, lahko pa si pomagaš tudi z Win Toolkit. Odpreš svoj Win7 ISO, pobrišeš ven verzije, ki jih ne potrebuješ, shraniš (po potrebi narediš še druge modifikacije a la dodajanje gonilnikov ipd), spečeš ali daš na usb in inštaliraš brez problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti originalni Windows?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8089 (6112) | Machete |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29042 (18285) | GTX970 |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16565 (8006) | gslo |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7079 (5526) | bosmla |
» | Windows 7 nadgradnje tudi v EvropiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7270 (4231) | jest10 |