» »

Kako zagnati Java program

Kako zagnati Java program

nominator ::

Pozdravljeni.
Rabim vašo pomoč, ker imam težave z zagonom Java programa.Veliko se ukvarjam s športom in pri tem uporabljam Polar ure za srčni utrip.Vse podatke prenašam na računalnik v polarjev program.Pred kratkim sem kupil novo polarjevo uro, ta ura pa ne shranjuje več vaj na domači računalnik ampak direkt na internet.Polar za enkrat ne omogoča prenos starih datotek na splet in sedaj imam stare podatke na računalniku nove pa na netu.Na nekem forumu sem našel java program s katerim lahko stare vaje uvoziš na net ampak mi ga ne uspe zagnati.Spodaj sem prilepil link pa če mi lahko kdo pomaga.Jaz potegnem ta java program dol in ko vpišem ukaz v total commanderju mi napiše: Ne najdem datoteke!

link:http://rikara.blogspot.com/2009/04/uplo...

Hvala za pomoč

ThomasSGS ::

Povej malo več o tvojem računalniku ?

kloko ::

Zadeva je dokaj enostavna. Najprej si preneseš omenjeni HRMUploader.jar na neko mesto na računalniku in si zapomniš, kje to je. Stvar, ki jo rabiš za zagon, je delujoče Java okolje na tvojem računalniku. Če tega še nimaš, si to urediš npr. na www.java.com. Ko ti Java okolje deluje, odpreš CMD, se prestaviš na mesto, kamor si prenesel prej omenjeni jar in izvedeš ukaz, ki ga omenjajo v navodilih iz tvojega linka.

Zagon programa preizkušeno deluje, naprej si jaz nimam kaj pomagati...

L.p., Kloko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Java vprasanje - kako spraviti v *.exe datoteko

Oddelek: Programiranje
193992 (341) killa bee
»

Java - od kode do uporabnega programa

Oddelek: Programiranje
61211 (1087) enadiz
»

Kaj menite o SGH-Z150?

Oddelek: Mobilne tehnologije
191865 (1222) kriko1
»

Yahoo mail in outlook

Oddelek: Omrežja in internet
81953 (1805) libreus
»

Siemens cx65 - java aplikacije in igre...

Oddelek: Mobilne tehnologije
101579 (1329) ToRnAdO-

Več podobnih tem