Forum » Operacijski sistemi » Ponovna instalacija operacijskega sistema
Ponovna instalacija operacijskega sistema
baltko ::
Pozdravljeni!
Je mogoče, da gre pri ponovni instalaciji operacijskega sistema na stacionarni osebni računalnik še kaj drugega narobe v povezavi z grafično kartico, razen tega,
da je zopet potrebno naložiti gonilnike?
Upam, da vprašanje ni nesmiselno ;)
Najlepša hvala za odgovore!
lp
Je mogoče, da gre pri ponovni instalaciji operacijskega sistema na stacionarni osebni računalnik še kaj drugega narobe v povezavi z grafično kartico, razen tega,
da je zopet potrebno naložiti gonilnike?
Upam, da vprašanje ni nesmiselno ;)
Najlepša hvala za odgovore!
lp
NeMeTko ::
Ne, razen da boš moral gonilnike na novo naložiti, ne more ponovna namestitev OS na noben način škodovati grafični.
Zakaj sprašuješ? Ti je začela nagajati?
Zakaj sprašuješ? Ti je začela nagajati?
baltko ::
Hvala!
Potrjuješ, kar sem si že vnaprej predstavljal. Vprašal sem, ker punca želi ponovno namestiti OS na očetov PC. Vse je začelo povsem počasi delovat pa sem predlagal, da ponovno namesti
OS. Upam, da bo potem boljše.
Potrjuješ, kar sem si že vnaprej predstavljal. Vprašal sem, ker punca želi ponovno namestiti OS na očetov PC. Vse je začelo povsem počasi delovat pa sem predlagal, da ponovno namesti
OS. Upam, da bo potem boljše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Toshiba Sattelite L300 Bios Update - Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 802 (756) | Suly |
» | Mrtev disk ali zajebava matična plošča?Oddelek: Strojna oprema | 977 (977) | tony10 |
» | sesuvanje firefoxaOddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1325) | jan01 |
» | HP prenosniki: saj niso resni ?!Oddelek: Strojna oprema | 5895 (4155) | sash |
» | I have an Apple problem ;)Oddelek: Operacijski sistemi | 1343 (949) | Skrat |