» »

renasančna kraljestva

renasančna kraljestva

6pikic ::

Igra kdo internetno igrico renesančna kraljestva

http://www.kraljestva.com

ave_ ::

Renesančna Kraljestva - http://www.kraljestva.com

Renesančna kraljestva je browser role-play igra namenjena igralcem vseh starosti, ki si želijo popestritve v virtualnem svetu pred več kot 500 leti. Piše se namreč leto 1641 in po skoraj celi Evropi potekajo vojne. Ker skuša igra čim bolj imitirati takratno sfero, kakor tudi politične sisteme, so si ustvarjalci igre, v igri jih kličemo višje sile, zamislili sistem napredovanja po katerem lahko vsak igralec s časom doseže marsikaj. Začne se seveda na začetku, kjer je posameznik revež, a če izkaže interes in z nekaj pomoči starejših igralcev hitro napreduje na naslednjo stopnjo kjer postane kmet. Izbira lahko med več kulturami, ves čas pa lahko gradi svoj lik v karakteristikah in se prebija do druge stopnje, kjer si izbere poklic; teh je v igri več - mesar, kovač, krojač, tesar, mlinar, pek. Nazadnje se igralec še usmeri v svojo profesijo: cerkev, država, medicina in vojska.

 izgled mesta

izgled mesta



Prej sem že napovedal, da je vojaška plat igre zelo pomembna, vojne so več ali manj stalnica in tokrat je najmlajša država v celotni igri - Kraljestvo Celje (z glavnim mestom Celje) pod močnim napadom s strani sovražno nastrojenih prebivalcev Štajerske (v igri Styria) ter njihovih. Naše mesto Celje je bilo zavzeto, demokratično izvoljen deželni zbor (t.j. nekakšna vlada sestavljena iz 12 ljudi) pa vržena z oblasti. Verjetno ste že vsi ugotovili, na kaj vas napeljujem. Rad bi videl, da naše Kraljestvo Celje vstane in upre zlikovcem, ki nas zatirajo. Na srečo nam bodo na pomoč priskočili zavezniki Hrvati, mogoče še kdo drug, ampak brez prebivalstva nebomo zmogli. Aktivnih slovencev v igri je trenutno okrog 50, medtem ko je vseh sosednjih narodov najmanj 200.

Še malo o igri. Kot sem rekel, igra je role-play, igra vlog. Igral sem že marsikatero igro, pa ni podobna prav nobeni od njih. Osebno mi je všeč zaradi neštetih možnosti, ki jih igralec v igri ima; cel čas nekaj ustvarjaš, lahko putuješ, lahko vladaš mestu ali pokrajini, lahko ropaš, lahko si vojak, duhovnik, celo papež ali kralj. Svoj lik lahko oblačite po mili volji, v katerekoli obleke in barve, lahko se oborožite, ali pa kupite kramp ali lopato. Lahko sekate drva v gozdu, lovite ribe, delate na svojem ali tujem polju ali pa enostavno sedite v krčmi jeste meso in pijete pivo. Kot zanimivost naj povem, da se je v igri možno celo napiti do daske.

 lik igralca

lik igralca



Če se prijavite, prosim kontaktirajte igralca Ave_imperator (jaz), ki vam bo pomagal da se prebijete skozi prve dni, pa tudi kasneje. Za lažje kontaktiranje igralcev pa ga lahko dodate tudi za sponzorja pri registraciji. Sam od tega ne bom imel nobene materialne koristi, razen tega da vas hitreje nadjem in pa malenkost se bom lahko važil. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ave_ ()

ave_ ::

Oprostite za spam:

ampak, najnovejša novica: Štajerska (torej Avstrija) ima v lasti Maribor, ki bi naj pripadal Slovencem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1422433739 (1623) WalkerR
»

Družabne, namizne igre (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Loža
1244157789 (8260) J.McLane
»

Europa Universalis IV Grand strategy (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12910049 (4679) Zmajc

Večigralstvo za začetnike :]

Oddelek: Igre
1451938 (25274) Tilen
»

Kaj je RPG, kaj arkada, kaj .....

Oddelek: Igre
232419 (2012) nightwish

Več podobnih tem