» »

Point uporabe Out of browser v primerjavi z browser hosted Silverlight aplikacij

Point uporabe Out of browser v primerjavi z browser hosted Silverlight aplikacij

brinovcek ::

Pozdravljeni,

zanima me vaše mnenje glede uporabe browser hosted in out of browser aplikacije. Ker sem na spletu zasledil da lahko SL aplikacije alavfamo izven brskalnika me zanima zakaj v čem je point takih aplikacije? za kaj bo jo uporabil saj nenazadnje je Silverlight spletna rešitev, ki jo lahko uporabljamo povsod in kaj to pomeni za uporabnika take aplikacije ?

Hvala za vse nasvete in komentarje.

_Dormage_ ::

SL ni samo spletna rešitev. Out of browser je dober feature.
Za uporabnika je enako le, da zagon aplikacije ni prek brskalnika, ampak kot lokalen program.
Razvijaš enkrat in imaš spletno in lokalno različico hkrati. Uporabno?

brinovcek ::

Že že 2 tipa v eni ... sam ne vidim razloga. Itq je trenutno vse na spletu pa boš odprl app v brskalniku pa še nobenga dela nimaš z namestitvijo oz. dolvleko. Nebi potem takem razvil rajši WPF app če že hočeš lavfat standalone?

KrEn1234 ::

Podobno sem se tudi jaz spraševal. Edini praktični odgovor, ki sem ga našel je bil, da aplikacija deluje tudi v MacOS :)

Osebno se mi zdi v tej dilemi WPF precej boljša rešitev. V praksi za LOB aplikacije itak ne potrebujemo ccross-platform support. Poleg tega, pa je tudi SL v zatonu in razvoj z to tehnologijo precej bolj "dolgotrajen".

Gandalfar ::

Ce zadevo postavimo v zgodovinski kontekst - je to Microsoftov odgovor Adobeu, ki je Flash zacel selit iz browserja na desktop preko AIR platforme in le to obljubljal v cross-platform luci.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

cross platform development

Oddelek: Programiranje
367401 (6387) slodreamer
»

HTML 5 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
25462489 (51464) rustypac
»

Z Androidom 4.1 se Flash poslavlja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7528237 (24930) driver_x
»

Silverlight

161758 (1415) hodor
»

win, odpiranje novega browserja

111277 (1154) 64202

Več podobnih tem