Forum » Pomoč in nasveti » Delo v excelu :)
Delo v excelu :)
girly ::
Pozdravljeni,
jaz bi pa potrebovala pomoč pri programu excelu. S programom poskušam na nek način ustvariti predračun. Na prvi delovni list sem vnesla podatke (šifro, ime izdelka, ceno, ipd.) v razpredelnico. Sedaj bi pa jaz hotela na drugem listu narediti predračun. Je možno, da bi jaz zdaj napisala šifro izdelka in bi mi potem vse o tem izdelku kr samodejno vrglo ven,da ne bi ponovno rabla tega vse ponovno pisat.
Ali pozna kdo kakšen drug način za pisanje predračunov v tem programu?
Najlepša hvala za pomoč.
Lp
jaz bi pa potrebovala pomoč pri programu excelu. S programom poskušam na nek način ustvariti predračun. Na prvi delovni list sem vnesla podatke (šifro, ime izdelka, ceno, ipd.) v razpredelnico. Sedaj bi pa jaz hotela na drugem listu narediti predračun. Je možno, da bi jaz zdaj napisala šifro izdelka in bi mi potem vse o tem izdelku kr samodejno vrglo ven,da ne bi ponovno rabla tega vse ponovno pisat.
Ali pozna kdo kakšen drug način za pisanje predračunov v tem programu?
Najlepša hvala za pomoč.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč v excelu (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9062 (3391) | omni-vor |
» | Excel - uporaba formule INDEX - težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (1031) | z00s |
» | [MS Office][Excel] zaokroževanje in spajanje podatkovOddelek: Programska oprema | 4231 (3588) | milc |
» | [Excel]Vrednost celice = ime dokumentaOddelek: Programska oprema | 4737 (4159) | veteran |
» | A se kdo spozna na excel ?Oddelek: Programska oprema | 4404 (3600) | smrekca |