Forum » Programska oprema » HP 4740s - kamera in baterija
HP 4740s - kamera in baterija
racunalnicar ::
Živjo,
imam prenosnika HP 4740s, na katerega sem namestil Window 7. Namestil sem tudi driver za spletno kamero in le ta deluje (npr. v Skypu), vendar pa ni programa, s katerim bi lahko delal slike ali posnetke s to kamero.
Kaj bi moral še inštalirat?
Pa še drug problem: ko iz računalnika vzamem baterijo in ga priklopim v elektriko, se sploh ne prižge.
Zakaj ne - kako naj to uredim?
Hvala že v naprej in lep pozdrav.
imam prenosnika HP 4740s, na katerega sem namestil Window 7. Namestil sem tudi driver za spletno kamero in le ta deluje (npr. v Skypu), vendar pa ni programa, s katerim bi lahko delal slike ali posnetke s to kamero.
Kaj bi moral še inštalirat?
Pa še drug problem: ko iz računalnika vzamem baterijo in ga priklopim v elektriko, se sploh ne prižge.
Zakaj ne - kako naj to uredim?
Hvala že v naprej in lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prikrita komunikacija prek IR s kameramiOddelek: Novice / Varnost | 8733 (6508) | Invictus |
» | Varnostna kamera - backdoor - SricamOddelek: Informacijska varnost | 5970 (5482) | poweroff |
» | Toshiba - WebCam ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 884 (798) | 18zimoni |
» | Applova predstavitev - povzetki prodajnih statistik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 23419 (20687) | pleomax |
» | Računalnik ne zazna videokamereOddelek: Strojna oprema | 1118 (1028) | vitamincek |