Forum » Strojna oprema » CD-RW problem
CD-RW problem
segedinar ::
Pozdravljeni.Imam en problem in sicer mojemu pekaču se je utrgal.Včeraj še peče, ko pa sprobam danes pa nič več tako kot bi mogl.Imam 16x-nega.Če dam pečt s 16x mi noče pečt in mi napiše error in sicer--could not perform fixation in pa power celibration error.No če pa dam peči s 4x hitrostjo pa peče normalno. Kje bi lahko bil problem?
LP
LP
- spremenil: segedinar ()
Han ::
Najbolj verjetno v slabi kvaliteti plošče, malo manj verjetno zaradi napake v programu, možno je pa tudi, da se pečka počasi poslavlja.
Highlag ::
Poglej v kakšnem načinu je priklopljen na IDE vodilo.
PIO mode je premalo za 16x pisanje.
To pogledaš v Device manager-ju na zavihku IDE/ATAPI contorlers. Pa poglej na kanal kjer imaš priklopljenega.
PIO mode je premalo za 16x pisanje.
To pogledaš v Device manager-ju na zavihku IDE/ATAPI contorlers. Pa poglej na kanal kjer imaš priklopljenega.
|Luka| ::
Pozdravljen,
jaz sem imel enake problem z Weitek Aladar pekacem,nekaterih medijev pac nisem mogle zapeci. Moja sicer malo drazja resitev: kupoval sem le TDK in Sony medije, potem je pa takoalitako crknil.
LP Lix
jaz sem imel enake problem z Weitek Aladar pekacem,nekaterih medijev pac nisem mogle zapeci. Moja sicer malo drazja resitev: kupoval sem le TDK in Sony medije, potem je pa takoalitako crknil.
LP Lix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103060 (27569) | nuclear |
» | NEC ND-3540A problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2387 (1678) | dean444 |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6584 (4495) | pingo76 |
» | Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5508 (4821) | wilecoyot |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5104 (4213) | Lime |