Forum » Konzole » Xbox live
Xbox live
Margecan ::
pozdravljeni
Imam en problem.Danes sem hotel vpisati kodo za xbox gold ampak sem pozabil vse podatke o hotmailu kot so kje živim,poštna številka....kot veste xbox live v sloveniji ni podprt in sem si mogel izmisliti drug naslov ter podatke ampak si jih nažalost nisem zapomnil,ker ko vpišeš kodo za xbox gold moraš zraven vpisati tudi te podatke.Prosim za pomoč
Imam en problem.Danes sem hotel vpisati kodo za xbox gold ampak sem pozabil vse podatke o hotmailu kot so kje živim,poštna številka....kot veste xbox live v sloveniji ni podprt in sem si mogel izmisliti drug naslov ter podatke ampak si jih nažalost nisem zapomnil,ker ko vpišeš kodo za xbox gold moraš zraven vpisati tudi te podatke.Prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Xbox One (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Konzole | 315234 (15239) | filip007 |
» | Telekom brezžični internet preko LTEOddelek: Omrežja in internet | 5784 (2500) | alkoo |
» | X-Box ONE Slim ali PlayStation 4 SlimOddelek: Konzole | 6098 (5631) | L1nK |
» | Xbox končno tudi brez KinectaOddelek: Novice / Konzole | 13313 (10828) | FlyingBee |
» | Xbox Live GoldOddelek: Konzole | 3480 (2712) | Seljak |