Forum » Pomoč in nasveti » Računalniški program
Računalniški program
ttomaz ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če obstaja kakšen program,da skeniram list papirja s tekstom v angleščini, in ta mi ga prevede v slovenščino.
TNX
Zanima me, če obstaja kakšen program,da skeniram list papirja s tekstom v angleščini, in ta mi ga prevede v slovenščino.
TNX
Cold1 ::
Poskeniraj, uporabi kak OCR program za prepoznavo besedila, nato pa besedilo prevedi s kakim Google translate-om.
Zavedaj pa se da bodo rezultati bolj slabi.
Zavedaj pa se da bodo rezultati bolj slabi.
draciel ::
Obstaja da ti skeniraš nato ti pa prepozna tekst. Vendar prevod v slovenščino.. jah tukaj pa bo bolj slabo. Google translate ni perfekten.
SLO_Matej ::
To lahko narediš tudi s kakšnim pametnim telefonom. Za Windows Phone imaš aplikacijo Translator od Microsofta. Preprosto usmeriš kamero telefona v besedilo in ti nad besedilom izpiše prevod.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Translate se je naučil spolskosti jezikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12569 (8926) | jype |
» | Človeški jezik (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 17141 (13456) | kuall |
» | Google Translate razume več kot sto jezikov in 99 odstotkov ljudiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8295 (6386) | Jst |
» | Prevajanje internet strani - prava jeba!Oddelek: Izdelava spletišč | 3412 (2554) | Phantomeye |
» | Prevod v hrvaščino.Oddelek: Šola | 3139 (2796) | imagodei |