» »

Pomoč pri iskanju gostovanja v tujini

Pomoč pri iskanju gostovanja v tujini

jonynho ::

Pozdravljeni

Na Filipinih (Manila) sem odprl fitnes in hočem narediti tudi eno spletno trgovino za prodajo proteinov ipd...
Nekaj sem surfal po internetu in iskal lokalne ponudnike gostovanja ampak nič pametnega.
Iščem nekaj tam do 2GB prostora (če je poceni lahko tudi več) in bi prosil če mi pomagate pri izbiri oz. če mi lahko kaj vi priporočate.

lep dan

MrBrdo ::

Pomoje če vzameš v Indiji bo še čist dobr delal... Poišč kej tam okol pa pingaj :) Sicer je pa tam folk verjetno itak navajen na višjo latenco, tko da verjetno je dost vseeno kje boš mel, mogoče sam da je nek v Aziji.
MrBrdo

Ravno sem preiskal vse najboljše ponudnike na filipinih in imajo cene tako zasoljene da te kap. Večina jih ima 1GB prostora od 500Php dalje to znaša na leto od 120€ naprej. nevem če sem slep ampak to je mnogo preveč. Bom moral poiskat nekje blizu filipinov, tako kot si ti predlagal MrBrdo. Saj le dostopni čas je problem.

Tody ::

Hmm tale hoče samo 100ph za unlimited space 5 domen en email acc (nevem čemu tukaj šparajo, itak maš pa lahko gmail). Torej te vse skupaj pride 24 eur leto. http://www.philhosting.net/hosting/web-... Je pa res da nimajo lih nekih dobrih komentarjev, ampak to je lahko varljivo. Sicer pa je tudi pri nas 100 eur na leto hosting. Hosting za 112 eur (500 Philippine pesos = 9.4862 euros) na leto je čisto normalna cena.

Recimor hostgator je 96 US dollars = 76.3784 euros, dreamhost je še dražji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

Vice ::

V aziji ne boš dobil kvalitetnega gostovanja. Problem je da je njihova infrastruktura porazna, še bolj pa povezave. Na koncu, sem na podlagi testiranj prišel do zaključka, da sem imel še najbolj prebavljive resourse in odzivnosti iz EU. Na US pozabi ker boš imel porazno odzivnost. Azijski ponudniki pa so šalabajzerji. Rabil sem pa za HK.

Torej priporočate da zakupim gostovanje v evropi? Torej mi predlagajte nekaj pametnega ki bo imelo dober odzivni čas.

Vice ::

Vse je odvisno kaj rabiš. Za igre na srečo so UK in nizozemska (odvisno od ponudnika). Za resne zadeve imaš v UK kar nekaj dobrih ponudb Dedicated paketov prav tako v Nemčiji...
Če rabiš navaden hosting za male pare pa vzmemi tukaj v SLO.

MrBrdo ::

nemci majo kar dobro ponudbo, tudi cenovno gledano. UK men ni tok všeč ker je le otok :) pa tudi cene so ponavadi malo višje (funti pa to)
drgač pa ja če ne rabiš nič posebnega lahko kamot vzameš tudi pri kakšni poznani slo firmi (žabec, hitrost etc). za predstavitvene page so čist vredu, infrastruktura pa je tudi čisto vredu pri nas.
MrBrdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MrBrdo ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376296144 (19436) hariscorale
»

Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )

7110097 (6624) neoserv
»

Domenca ali Domovanje

Oddelek: Omrežja in internet
255907 (5136) neoserv
»

Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )

819080 (6573) Gost
»

Dobro gostovanje z strežniki v Sloveniji...fantazija?

453283 (2173) jerry2000

Več podobnih tem