» »

EMX ali UMTS

EMX ali UMTS

3p ::

Za sorodnike posredujem pri povezavi na internet. Zahteve niso silne, možnosti priklopa pa tudi ne. :)

No voljo imajo EMX (torej v najboljšem primeru okoli 1M/256K) pri Telekomu in bratovščini ali pa UMTS pri Simobilu (prenos v praksi primerljiv s tistim zgoraj, ko se stvar ne zatika).

Ima kdo izkušnje, kaj od tega se v praksi boljše obnese? Tale EMX varianta je sicer dražja od največjega UMTS paketa (ti imajo omejitev prenešenih podatkov po mesecu).

todman74 ::

A Mobitel pa ni opcija?

Vanadium ::

Jaz sicer izkušenj z EMX nimam ga je imel sodelavec in bolj ni mogel spljuvat to napol delujočo stvar, imam pa izkušnje z mobitel UMTS in so bile odlične dokler niso začeli omejevat. Se je kar hitro skurila količina :)) pa ni bilo nobenih torrentov ipd..., samo 3 kible, 3 laptopi, 1 android phone in dosti youtube.

amigo_no1 ::

Raje EMX kot umts, kajti so boš dosegel 20 Gb ali koliko imajo za normalno uporabo mesečno bo tako kot v času 56K dial-up modemov.
Ni okoli nobenega soseda, od katerega bi lahko sharal net (preko wifi ali kabla) ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

BlaY0 ::

Govori se, da kmalu ne bo več omejitev pri mobilnih operaterjih...

black ice ::

BlaY0 je izjavil:

Je bil že čas.

Vanadium ::

misliš? če se ne motim so vsi komaj začeli omejevat in da bi sedaj to ukinili? Še T-2 ki je bil edini normalni je začel omejevat.

black ice je izjavil:

BlaY0 je izjavil:

Je bil že čas.

Url pls.

Kaj url pls???? Če sem napisal da se govori, se govori! Če ti dam URL pomeni, da je že nekje napisano, in če ni URL-ja potem ni napisano in se samo govori ane...

Drugače pa je T-Mobile v ameriki ravno danes to omejitev že odpravil s čimer bo po moje pridobil precej novih naročnikov.

Med Slo in ZDA je par tisoč km (da ne omenjam miselnosti v glavah).

in zardi tega "vira" bo 100000% sigurno čez 2 meseca tudi pri nas tako ?

Kaj bi zdaj ti rad? Imaš problem s samopodobo al kaj? Jaz sem napisal da se govori. Lahko še napišem, da se to govori po hodnikih neimenovanega SLO mobi operaterja. Lahko gunđaš naprej, ti dovolim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

T2 ali Telekom (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6919523 (11525) PunkDude
»

Diskriminacija uporabnikov na bakru (Telekom Slovenije) (strani: 1 2 )

8918791 (16863) nuclear
»

Bruselj se trudi za ukinitev mobilnega gostovanja v EU (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
6927407 (24149) AndrejO
»

Mobitelove spremembe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10512736 (10652) BlueRunner
»

Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )

12519070 (13138) ZdravkoČolič

Več podobnih tem