Forum » Omrežja in internet » EMX ali UMTS
EMX ali UMTS
3p ::
Za sorodnike posredujem pri povezavi na internet. Zahteve niso silne, možnosti priklopa pa tudi ne. :)
No voljo imajo EMX (torej v najboljšem primeru okoli 1M/256K) pri Telekomu in bratovščini ali pa UMTS pri Simobilu (prenos v praksi primerljiv s tistim zgoraj, ko se stvar ne zatika).
Ima kdo izkušnje, kaj od tega se v praksi boljše obnese? Tale EMX varianta je sicer dražja od največjega UMTS paketa (ti imajo omejitev prenešenih podatkov po mesecu).
No voljo imajo EMX (torej v najboljšem primeru okoli 1M/256K) pri Telekomu in bratovščini ali pa UMTS pri Simobilu (prenos v praksi primerljiv s tistim zgoraj, ko se stvar ne zatika).
Ima kdo izkušnje, kaj od tega se v praksi boljše obnese? Tale EMX varianta je sicer dražja od največjega UMTS paketa (ti imajo omejitev prenešenih podatkov po mesecu).
Vanadium ::
Jaz sicer izkušenj z EMX nimam ga je imel sodelavec in bolj ni mogel spljuvat to napol delujočo stvar, imam pa izkušnje z mobitel UMTS in so bile odlične dokler niso začeli omejevat. Se je kar hitro skurila količina
pa ni bilo nobenih torrentov ipd..., samo 3 kible, 3 laptopi, 1 android phone in dosti youtube.
amigo_no1 ::
Raje EMX kot umts, kajti so boš dosegel 20 Gb ali koliko imajo za normalno uporabo mesečno bo tako kot v času 56K dial-up modemov.
Ni okoli nobenega soseda, od katerega bi lahko sharal net (preko wifi ali kabla) ?
Ni okoli nobenega soseda, od katerega bi lahko sharal net (preko wifi ali kabla) ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
black ice ::
Vanadium ::
misliš? če se ne motim so vsi komaj začeli omejevat in da bi sedaj to ukinili? Še T-2 ki je bil edini normalni je začel omejevat.
BlaY0 ::
Kaj url pls???? Če sem napisal da se govori, se govori! Če ti dam URL pomeni, da je že nekje napisano, in če ni URL-ja potem ni napisano in se samo govori ane...
Drugače pa je T-Mobile v ameriki ravno danes to omejitev že odpravil s čimer bo po moje pridobil precej novih naročnikov.
Drugače pa je T-Mobile v ameriki ravno danes to omejitev že odpravil s čimer bo po moje pridobil precej novih naročnikov.
Med Slo in ZDA je par tisoč km (da ne omenjam miselnosti v glavah).
in zardi tega "vira" bo 100000% sigurno čez 2 meseca tudi pri nas tako ?
in zardi tega "vira" bo 100000% sigurno čez 2 meseca tudi pri nas tako ?
BlaY0 ::
Kaj bi zdaj ti rad? Imaš problem s samopodobo al kaj? Jaz sem napisal da se govori. Lahko še napišem, da se to govori po hodnikih neimenovanega SLO mobi operaterja. Lahko gunđaš naprej, ti dovolim.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | T2 ali Telekom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 20996 (12998) | PunkDude |
| » | Diskriminacija uporabnikov na bakru (Telekom Slovenije) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 20544 (18616) | nuclear |
| » | Bruselj se trudi za ukinitev mobilnega gostovanja v EU (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 30194 (26936) | AndrejO |
| » | Mobitelove spremembe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13961 (11877) | BlueRunner |
| » | Simobil unlimited - omejena hitrost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 20101 (14169) | ZdravkoČolič |