» »

Naročanje blaga preko spleta iz tujine

Naročanje blaga preko spleta iz tujine

zdravc1974 ::

Temo sem odprl v upanju da mi kdo pomaga,namreč preko spletne trgovine v Nemčiji-Frankonia.de bi rad nekaj naročil pa se nikakor ne znajdem :)...tisto že vem kako se dajo podatki pa kako se naroči a so mi pol poslali na računalnik ceno+poštnino pa stroške vendar se ne razumem v nemščino in ne vem na kakšen način se plačuje,kreditnih kartic nimam torej bi plačal drugače. Prosim,ima kdo že kake izkušnje da mi razloži? Hvala :)

bluefish ::

Ponujajo možnost plačila z bančnim nakazilom.
Ponavadi je tako, da po izpolnitvi naročila na mail prejmeš vse potrebne podatke (številka bančnega računa, banka,...), plačaš s SEPA nakazilom in v parih dneh dobijo sredstva.

Nisem pa nikjer na strani zasledil, da bi pošiljali mednarodno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

St235 ::

pri naslovu lahko izbereš slovenijo in ponujajo tudi plačilo po povzetju. prvič vidim, da je to možno iz tujine.

zdravc1974 ::

Lakotnik29 a to si zdaj nedavno opazil? Ker ko sem sam vnašal podatke tega še ni bilo da bi po povzetju kaj pošiljali. Bluefish a pol greš le na kako našo banko pa poveš njihovo številko računa in direkt nakažeš,kako pa oni pol vejo za kaj se gre? Tisti list z naročilom ki so ga poslali na moj mail moram sprintat ali je dovolj le številka njihovega računa?

St235 ::

Ne vem, za štos sem probal dat neki v košarico. potem pa te najrpej vpraša za podatke, potem pa za način plačila. In je blo tam možno obkljukat nakazilo, kreditna ali po povzetju. Možno sicer je da bi se pri končni potrditvi/naročilu kaj zataknilo, to pa ne morem preverit

Alamar ::

Tole je samo default obrazec za podatke. Dvomim, da pošiljajo mednarodno, saj v f.a.q. ni nobene omembe mednarodnega pošiljanja. Najbolje, da vprašaš preko emaila.

St235 ::

Fora je v tem, da v drop down meniju lahko mirno izbereš Slovenijo. Vsekakor pa ne škodi, če jim email pošlješ, zagotovo imajo koga ki zna tudi angleško.

damjan1980 ::

zdravkec, glede na to da se ti res niti ne sanja kaj pocnes in kako zadeve potekajo, rajsi pri nas v trgovini kupi. Za tvoje dobro, ker taki se hitro self nategnete

Matija82 ::

@damnjan

Ah kje, če najdeš ugledno štacuno te ne bo nihče nategnil.

@zdravc1974

Rabiš IBAN in BIC kode. Pod namen naročila ponavadi daš številko tvojega naročila. Kar sprintaj tisti list in nesi na banko. Bodo vedeli kako in kaj.

gruntfürmich ::

aaa, jagd te zanima:D
dobro je da si pri takih straneh katere jezik ne poznaš najdeš koga ki ga pozna.

če pa se le malo znajdeš pa lahko uporabiš recimo googl translator, da vidiš kaj približno ti želijo povedati. ker ponavadi so stvari zelo podobne - versandkosten, lieferung, becahlen... ; sam ne razumem nemščine, vendar mi ni problem kaj naročiti iz nemške strani. transletor pali pa gasa...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466182220 (6935) tikitoki
»

mylemon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13450292 (2922) forplan
»

ebay.de način plačila

Oddelek: Loža
4612758 (4358) vilonja
»

Plačilo v tujino

Oddelek: Loža
4411397 (8848) Tilen
»

mylemon.at (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
769659 (5900) cvetyyy

Več podobnih tem