» »

OEM Windows 7 + 15 eur za win 8

OEM Windows 7 + 15 eur za win 8

FlyingBee ::

Z windowsi sem se precej malo ukvarjal, pač posnel in delal, kako glede licenc in vsega ostalega pa nič bral ... zdaj pa me zanima, potem ko sem videl en prenosnik z možnostjo vgradnje še enega 2,5" diska in z OEM različico WIN 7 na že vgrajenem HDD-ju + nadgradnja na win 8 za samo 15 eur, kako z windowsi, če bi dokupil SSD in ga vgradil v prenosnik - ali bi lahko na SSD posnel OS in potem še izkoristil win 8 za 15 eur, v tem primeru OEM prog. opreme?

xdyphx ::

A ni OEM lisenca "posneta" na maticno?

Predator ^^ ::

Ni. Ker lahko kupiš OEM verzijo. Lulz
Gnmstle

ToniT ::

ali bi lahko na SSD posnel OS in potem še izkoristil win 8 za 15 eur, v tem primeru OEM prog. opreme

Tehnično je možno. Pravno gledano, pa je to isto, kot da si Windowse potegnil s travnika in jih inštaliral - brez veze plačevati 15 eur za to.

ender ::

Windows 8 nadgradnja za 15€ bo verjetno čisto navadna namestitev (predvidevam, da bo ESD verzija, in te bo program za prenos vprašal, ali želiš takoj namestit, ali naj ti pripravi USB ključ za namestitev, ali zapeče na DVD), in jo boš lahko dal na katerikoli disk v računalniku (zelo verjetno tudi ne bo problema te verzije namestit na kakšen drug računalnik, samo kar se tiče Microsofta to ne bo legalno).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490445244 (10925) jedateruk

Poceni Windows?

489365 (8047) solatko
»

Kakšen je natančen postopek.instalacija win na ssd disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
366906 (5805) creed
»

windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29057551 (39292) mtosev
»

Windows 8 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
27067245 (51178) HupChup

Več podobnih tem