Forum » Izdelava spletišč » Neprikazovanje CSS-a
Neprikazovanje CSS-a
Kurzweil ::
Tole temo sem odprl zgolj zaradi radovednosti, da naredim konec temu, kar se vedno znova sprašujem, ko to vidim.
Recimo še kar pogosta je frekvenca, ko se mi dogaja to, da pridem na neko spletno stran in vidim plain html, verjetno tu nisem edini. Druge razlage, kot da brskalnik (v mojem primeru Firefox 14) ne naloži stilov oz. pripadajočega CSS-a ne vidim. Torej zakaj brskalnik ne prikaže spletne strani, kot je treba?
...kot rečeno to se dogaja na vseh mogočih stranieh in ne govorim o mojem problemu, kot se menim z ljudmi se to pojavlja dejansko vsem, ki so dojemljivi do tega, neglede na kofiguracijo računalnika, breskalnika, povezave,...
Torej, kdo po na to kaj pametnega povedal, argumentiral... ?
Recimo še kar pogosta je frekvenca, ko se mi dogaja to, da pridem na neko spletno stran in vidim plain html, verjetno tu nisem edini. Druge razlage, kot da brskalnik (v mojem primeru Firefox 14) ne naloži stilov oz. pripadajočega CSS-a ne vidim. Torej zakaj brskalnik ne prikaže spletne strani, kot je treba?
...kot rečeno to se dogaja na vseh mogočih stranieh in ne govorim o mojem problemu, kot se menim z ljudmi se to pojavlja dejansko vsem, ki so dojemljivi do tega, neglede na kofiguracijo računalnika, breskalnika, povezave,...
Torej, kdo po na to kaj pametnega povedal, argumentiral... ?
Kurzweil ::
Opažam, da je še vedno ja... ampak recimo ponavadi je do sedaj bilo tako da dam refresh (F5) in je takoj bolje, to se je dogajalo že na straneh kot je Banka Celje, RTV Slovenija, uradna od Drupala, kosarka.si in še bi se kaj spomnil, torej zakaj pozabi naložiti CSS?
neoserv ::
Lahko je kaj narobe pri tebi, lahko pa na teh spletnih straneh pride do momentarne napake in se ti ne naloži CSS.
Veliko večjih strani uporablja kak preprocesor za javaScript in CSS, ki vse te datoteke združi v eno veliko datoteko, odstrani presledke in šele potem pošlje tvojemu brskalniku. Možno je, da se v tej fazi kaj zalomi.
Dejansko pabi morali pogledati konkretno spletno stran, kjer se problem lahko reproducira.
Sicer je vprašanje preveč splošno za kakšen smiselen odgovor.
Veliko večjih strani uporablja kak preprocesor za javaScript in CSS, ki vse te datoteke združi v eno veliko datoteko, odstrani presledke in šele potem pošlje tvojemu brskalniku. Možno je, da se v tej fazi kaj zalomi.
Dejansko pabi morali pogledati konkretno spletno stran, kjer se problem lahko reproducira.
Sicer je vprašanje preveč splošno za kakšen smiselen odgovor.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Baja ::
verjetno je problem v tvoji povezavi. ugasni vse programe, ki kurijo interntno povezavo in poskusi znova.
kakšno povezavo pa mas? si sam na tej povezavi ali je več uporabnikov?
po mojih izkusnjah pride do tega, ko se dolocena stran nalaga zelo dolgo in verjetno posledicno streznik predcasno prekine povezavo. kao timeout.
kakšno povezavo pa mas? si sam na tej povezavi ali je več uporabnikov?
po mojih izkusnjah pride do tega, ko se dolocena stran nalaga zelo dolgo in verjetno posledicno streznik predcasno prekine povezavo. kao timeout.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [JS] Event, ko se stran naloži po "back" gumbu?Oddelek: Programiranje | 2661 (1929) | Spura |
» | Pohitritev spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2303 (1246) | vezalke |
» | Firefox 10 je zunaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18958 (15409) | Icematxyz |
» | Na Portugalskem za javne razpise potrebujete Silverlight (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11644 (8636) | Utk |
» | usnjarna-grcar.siOddelek: Izdelava spletišč | 3183 (2510) | Icematxyz |