Forum » Loža » Podjetniški tim - programer
Podjetniški tim - programer
mrslotech ::
pa je prišla.. moja prva tema
torej.. v tretjem letniku ustanavljam start-up podjetje. Zaenkrat se vse skupaj še skopo, vendar cilj vsega tega je, da se učim, spoznavam, ustvarjam,... morda uspem. Na misel mi je prišla poslovna ideja, in sicer računalniški (namizni) program za dijake, študente, učence (če hočete vedeti kaj več o tem... pišite). Rekel sem, da je vse skupaj še skopo, saj.. nimam še podjetniškega tima.
Morda imate vi kakšne izkušnje... kako ustvariti podjetniški tim, kako najti ljudi, ki bi skupaj s tabo kreirali začetniško podjetniško pot??
Lahko mi pišete tudi na: sedlar.matjaz@gmail.com
torej.. v tretjem letniku ustanavljam start-up podjetje. Zaenkrat se vse skupaj še skopo, vendar cilj vsega tega je, da se učim, spoznavam, ustvarjam,... morda uspem. Na misel mi je prišla poslovna ideja, in sicer računalniški (namizni) program za dijake, študente, učence (če hočete vedeti kaj več o tem... pišite). Rekel sem, da je vse skupaj še skopo, saj.. nimam še podjetniškega tima.
Morda imate vi kakšne izkušnje... kako ustvariti podjetniški tim, kako najti ljudi, ki bi skupaj s tabo kreirali začetniško podjetniško pot??
Lahko mi pišete tudi na: sedlar.matjaz@gmail.com
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za otvoritev konference Build obilica novostiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14120 (11860) | boolsheat |
» | Apple iPad - povzetek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 35385 (23633) | Bor H |
» | Chromium na N900, Firefox na Palm PreOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 3230 (2738) | PrimozR |
» | Boxee predstavil beta različico, Boxee BoxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4047 (3177) | Spock83 |
» | Major TrohaOddelek: Loža | 2033 (1503) | Thomas |