Forum » Kaj kupiti » prenosni kompresor
prenosni kompresor
bobby ::
ok, zadeva je sledeca. ali obstaja kaksen prenosni kompresorcek, velikosti recimo kubicnega decimetra, na baterije ali na vintlcek( tako kot nekatere baterijske svetilke najprej nal navintlas, da svetijo nekaj minut da bi tudi tle deloval isti prin ip, samo da i kompresiral zrak). ce najde kdo kaksen link nekaj podobnega, naj posta.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
bobby ::
pismu, zame pogojno uporaben recimo. i se ga da nafilat v avtu, potem pa zdrzi ta zadeva da ga izklopim in nesem nekam in da je zrak se vedno stisnjen notri? dodal bi se, da v mojmu primeru okoli ni nikjer moznosti priklopa na kakrsnokoli napajanje. se kaksen predlog? do sedaj zem uporajal piksne na stisnjen zrak, samo to je na dolgi rok draga zadeva ker ga prevec bi porabil.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
lebang1 ::
pa poleg zgornjega kompresorja, kupiš še takšen akomulatorček, pa nanj priklopiš zadevo... :)
http://www.akumulator.si/index.aspx?sou...
http://www.akumulator.si/index.aspx?sou...
Pyr0Beast ::
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
BorisT ::
V Hoferju sem kupil prenosni kompressor http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3....
Njegova posoda za stisnjen zrak je precej majhna. Pol kovčka na sliki je prostor za cev, kabel in pripomočke. Polovica od druge polovice je motor.
Ko po priklopu na elektriko stlači zrak v posodo, se ob pritisku na "pištolo" ves zrak sprosti v sekundi, tako da je potrebno v nekaj sekundnih intervalih pritiskati na ročko na "pištoli", da bi spet izpihnil zrak pod pritiskom.
Zanima me, koliko časa pod večjim pritiskom izpihujejo zrak kompressorji z večjimi posodami za zrak, npr. 25 litrskimi ipd.
Ima kdo kaj prakse s tem?
Pa še nekaj... kupil sem ga predvsem za čiščenje računalnika in avtomobila. Ampak pri izpihu gre ven tudi voda, kar za el. naprave ni preveč dobro. Kaj je to pri vseh kompressorjih tako?
Njegova posoda za stisnjen zrak je precej majhna. Pol kovčka na sliki je prostor za cev, kabel in pripomočke. Polovica od druge polovice je motor.
Ko po priklopu na elektriko stlači zrak v posodo, se ob pritisku na "pištolo" ves zrak sprosti v sekundi, tako da je potrebno v nekaj sekundnih intervalih pritiskati na ročko na "pištoli", da bi spet izpihnil zrak pod pritiskom.
Zanima me, koliko časa pod večjim pritiskom izpihujejo zrak kompressorji z večjimi posodami za zrak, npr. 25 litrskimi ipd.
Ima kdo kaj prakse s tem?
Pa še nekaj... kupil sem ga predvsem za čiščenje računalnika in avtomobila. Ampak pri izpihu gre ven tudi voda, kar za el. naprave ni preveč dobro. Kaj je to pri vseh kompressorjih tako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponudba Lidl (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 82952 (1587) | donvito |
» | Kateri zračni kompresor?Oddelek: Loža | 7646 (1507) | Gregor5816 |
» | Majhen kompresor za domačo uporaboOddelek: Kaj kupiti | 6167 (4051) | SmeskoSnezak |
» | čiščenje računalnika z zrakom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11754 (10340) | Napajalc |
» | Zanimiva ponudba hofer (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 166643 (82076) | Alamar |