Forum » Kaj kupiti » 3dconnexion Spacenavigator - kje najceneje ?
3dconnexion Spacenavigator - kje najceneje ?
Brane22 ::
Odkar jo je nekdo omenil tu in sem prečekiral reviewe po netu pa me mori da bi jo žvajznu.
Problem je le v tem, da je pri nas nesramno draga, zunaj pa je treba prišteti vsaj poštnino (EU), izven nje še kaj več.
Idealo.de pravi, da je na amazon.de najceneje in sicer tistih €95 za navadno izvedbo in €89 za prenosnik ( malo manjša fizično).
Jo je kdo že vzel in ima boljšo idejo ? Je pri nas kje dobavljiva za podoben denar ?
Obstaja kaka boljša ali vsaj cenejša alternativa ?
BTW, za tole gre: 3DConnexion SpaceNavigator
Problem je le v tem, da je pri nas nesramno draga, zunaj pa je treba prišteti vsaj poštnino (EU), izven nje še kaj več.
Idealo.de pravi, da je na amazon.de najceneje in sicer tistih €95 za navadno izvedbo in €89 za prenosnik ( malo manjša fizično).
Jo je kdo že vzel in ima boljšo idejo ? Je pri nas kje dobavljiva za podoben denar ?
Obstaja kaka boljša ali vsaj cenejša alternativa ?
BTW, za tole gre: 3DConnexion SpaceNavigator
- spremenilo: Brane22 ()
Aja, posamezne izvedbe paketov ( Personal Edition, Standard Edition, Proffesional Edition) me ne zanimajo.
Itak na Linuxu ne morem kaj veliko računati na podporo v posebnih programih.
Zanesti se mislim na SDK proizvajalca in dodati podporo sam v programih, ki me zanimajo.
Mogoče se da na ta račin ceno zbiti še za kak €...
Itak na Linuxu ne morem kaj veliko računati na podporo v posebnih programih.
Zanesti se mislim na SDK proizvajalca in dodati podporo sam v programih, ki me zanimajo.
Mogoče se da na ta račin ceno zbiti še za kak €...
BTW, a ma kdo njihov SDK za Linux ?
Navdušil sem se, kos em videl da to ponujajo.
nakar poklikam zadevo in dobim obvestilo, da hočejo da se za to registriram.
Nato se registriram, poklikam ... in dobim po nekem času mail, da o zahtevi še odločajo. Fuck that.
Poslal sem jim mail, da v bistvu SDKja niti ne rabim. Samo naj mi pošljejo specse, kaj zadeva hoče met in kaj pošlje nazaj, pa sem bom sam znašel. No response. Saj verjetno lahko posniffam, kajse dogaja na USBju, sam tole je mimo...
Navdušil sem se, kos em videl da to ponujajo.
nakar poklikam zadevo in dobim obvestilo, da hočejo da se za to registriram.
Nato se registriram, poklikam ... in dobim po nekem času mail, da o zahtevi še odločajo. Fuck that.
Poslal sem jim mail, da v bistvu SDKja niti ne rabim. Samo naj mi pošljejo specse, kaj zadeva hoče met in kaj pošlje nazaj, pa sem bom sam znašel. No response. Saj verjetno lahko posniffam, kajse dogaja na USBju, sam tole je mimo...
LuiIII ::
Branko hvala za tale link. Space navigator s pridom uporabljam že ene 4 leta pa bi ga vseeno vključil kam kjer ni podprt.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rage 2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 13689 (6860) | yoco |
» | Poceni 3D miškaOddelek: Kaj kupiti | 1642 (1458) | Unknown_001 |
» | Lian Li ohišje? PC-A05NOddelek: Kaj kupiti | 2555 (1822) | MedusasPath |
» | Keytornic LT Designer keyboardOddelek: Kaj kupiti | 1903 (1252) | kuglvinkl |
» | microsoft in windowsi (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4796 (4027) | napsy |