Forum » Pomoč in nasveti » Kako spremeniti prikaz menija v toolbarju (Win7)
Kako spremeniti prikaz menija v toolbarju (Win7)
accord37 ::
imam en problem in sicer na mojih Windowsih 7 je čuden prikaz menija, ki zgleda nekako takole:
Rad bi da se prikažejo slike ko na ikono povlečem miško.
Zanima me zdaj kje to lahko nastavim da bo tako kot v spodnji sliki.
Hvala za pomoč
Rad bi da se prikažejo slike ko na ikono povlečem miško.
Zanima me zdaj kje to lahko nastavim da bo tako kot v spodnji sliki.
Hvala za pomoč
- spremenil: accord37 ()
madness777 ::
Za to rabiš Aero. Desni gumb>Personalize>Glej pod 'Aero Themes' in izberi eno ali si naredi svojo. Lahko spreminjaš barve toolbarja, kolko je prosojen, lahko pa tudi izklopiš prosojnost (Window Color)
accord37 ::
Sem šel čez ta postopek ampak nisem znal spremeniti te zadeve. tudi menjal sem teme pa nič. kaj naj naredim :/
madness777 ::
Klikni Start (med ctrl in alt) in Pause in se ti bo odprlo okno o 'Basic information'. Na levi imaš linke 'Device manager' in tako dalje. Klikni Advanced system settings in nato Settings pod Performance. Zdej se ti odpre okno z dosti Tick boxov. Označi 'Let windows choose what's best' Ali lahko tudi za Best appearance. Če to nebo delovalo pol pa ne vem...
jernejp ::
Start
v polje iskanje programov in datotek napiši aero
pokazalo se ti bo več zadev in ti izberi:
najdi in odpravi težave z prosojnostjo....
v polje iskanje programov in datotek napiši aero
pokazalo se ti bo več zadev in ti izberi:
najdi in odpravi težave z prosojnostjo....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravi razlog, zakaj je Microsoft preskočil Windows 9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 42910 (36287) | Key Quest |
» | Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49978 (42928) | Tr0n |
» | Ušla zgodnja beta Windows Blue (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 39098 (32041) | Jst |
» | Kateri operacijski sistem mi priporočate?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4684 (4184) | solatko |
» | Vista slaba v UIF testih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9288 (6292) | MrStein |