Forum » Pomoč in nasveti » Adobi audition težave pri kopiranju audio podatkov
Adobi audition težave pri kopiranju audio podatkov
nokia6310 ::
Pozdravljeni! imam težavo z adobi audition-om. Ko imam odprta dva programa in želim določen del audio podatkov skopirati iz enega, v drug program. Podatki se v clipboard skopirajo. Potem pa ko jih želim prilepit, pa mi adobi audition vedno javi napako: the windows clipboard does not contain valid audio data. Potem imam samo možnost zapri. Program sem poskušal popraviti tako, da sem dal repair, pa je isto. Nisem ga pa še popolnoma odinštaliral. Na netu sem iskal kaj bi to lahko bilo, pa nisem našel ene same stvari na to temo. Tudi sfc /scannow sem pognal, pa je še vedno isto. Drugo kopiranje dokumentov ali teksta, mi deluje brez problema. Se komu sanja, kaj bi to lahko bilo? Včasih, mi je to delovalo brez problemov. Hvala vsem za odgovore. Lp vsem.
nokia6310 ::
Ok, težavo sem rešil tako, da sem izbrisal vse temp datoteke in očistil disk. Ko sem restartal računalnik, se je tudi audio dalo kopirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Premiere (problem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2055 (1476) | Hustla |
» | Adata ključek ne deluje več pravilno preimenuje in poškoduje datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (780) | hojnikb |
» | Kateri programOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1147) | Goran's Blog |
» | Program za snemanje zvoka na izhodu PCaOddelek: Zvok in slika | 3637 (3502) | cekr |
» | EAC-optimalne nastavitve???Oddelek: Zvok in slika | 2500 (1982) | Quikee |