Forum » Slo-Tech » Slo-tech majica
Slo-tech majica
Temo vidijo: vsi
Kurzweil ::
Tu pa tam se spomnim, kako bi bilo fino imet ST majico... dejansko je od designa pa do tega, da daš majice v tisk razmeroma malo dela za to, da bi si ekipa ST vsaj malce napolnila budget za hosting, kakšen upgrade, po možnosti kakšno pivo... to je res škoda, da se ne izkoristi, jaz bi jo z veseljem nosil. Ima zadeva potencial in prepričan sam, da bi se tega prodalo veliko... če je vam problem, lahko tudi jaz speljem zadevo
Dober dan ::
Če boste speljali projekt, jaz takoj kupim kakšno majico, mogoče dve, tri.. pa predvidevam, da nisem edini? pa solidno ceno postavit (cenejše in drazje-kvalitetnejše), da se malo supporta tale naš kotiček, kamor se tako rad(i) zatekam(o)
NejcSSD ::
Jaz bi tudi kaj kupil/prispeval. Tale forum mi je dal veliko znanja in rad ga tudi delim naprej drugim.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
__Devil__ ::
Dobra! sicer stara ideja,ki ni obrodila sadov. Po skoraj 10ih letih sem tudi jaz (še vedno) za. Kupim majico ali raje skodelico, mogoče oboje. Bi lahko bil dober povod za rast in nadgradnjo foruma! Da si bomo lahko privoščili vsaj en like button kot ima alter :)
Rias Gremory ::
Če boš kupil majico samo zaradi implementacije "like" gumba, potem je prosim ne kupi oz. upam da majic ne bo.
Več o tem: Vaši predlogi
Več o tem: Vaši predlogi
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
kuglvinkl ::
Kako da ne, jest mam 2 crni limited edition, in par belih plebejskih nekje. Crne so se vedno top, bele sem pa ene 10x prevec opral na 60/90...
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
če se prav spomnim ne. So pa ble za punce telirane ja.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naj Slo-tech člani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12248 (8504) | innerspace |
» | Kdaj bodo SLO TECH majice? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6061 (5374) | blue96 |
» | vsi mahnjeni na slo-tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8322 (7051) | luni |