» »

Ravnotežje

Ravnotežje

jizzer ::

Zdravo.

Že dlje časa opažam, da me ravnotežje izredno zajebava. Ko hodim po mestu mi, recimo na vsaki 5,6 korak noga gre (ja gre...sama od sebe :)) v eno stran, sicer ne tak zelo da bi me ravno vrglo, ampak če kdo to opazi je pomoje smešno. Sicer nevem če je to normalno, ampak pamet mi nekak govori da ravno ni.
Ima kdo podobne probleme? Zanima me predvsem če za to obstajajo kake vaje oziroma kaj podobnega. Ker mi res gre že na živce ker nevem kak to izgleda, če me nekdo gleda.

jype ::

Dohtarju se pokaži.

DimmniBurek ::

Začni se ukvarjati s športom, naredi oz. kupi si kako zadevo za ravnotežje. Recimo uno dilo s polkroglo spodaj. Sicer pomoje ni to direkt povezano z ravnotežjem, to da te zanaša, je pomoje kak drug problem?
There Is No Stronger Drug Than Reality

stock ::

Pomoje tudi tiči problem nekje drugje. Na računalniškem forumu ni prepovedano uprašat: A si preveč na računalniku?? :) Zadeva je taka da se z zapostavljanjem gibanja in večurnem izpostavljanju istih položajev pride do kakih deformacij ali preprek. Ukleščen živec, slab razvoj mišic itd. Takoda sam definitivno predlagam šport. Dejstvo je da se lahko stanje poslapša in najboljše kar lahko narediš je preventiva, mogoče tudi zdravnik.

Ja preveč sem na računalniku to itak. Ampak se pomoje dovolj gibam. No na čase mam obdobje ko sem konstantno na računalniku samo ponavadi se ukvarjam z športom vsak 3x na teden...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jizzer ()

Rias Gremory ::

Za začetek dohtar in ne preveč intenzivno gibanje vsaj 30 min na dan (raztegni čimveč delov telesa, da ne boš zakrnel).
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

imagodei ::

Dost offtopica.
- Hoc est qui sumus -

WarpedGone ::

Bistven podatek je, kolk časa že to opažaš.
Če že od kar pomniš, potem kej zelo resnega verjetno ni in se lahk s kakšnim treningom stvar popravi, če je stvar moderna pa nujno zdravnik - zelo verjetno nekaj narobe z ravnotežnim organom v ušesu. Vzrok je lahko resna reč.
Zbogom in hvala za vse ribe

Niti ne vem prav...Ne spomnim se ravno. Opazil pa sem prvič kaki 1,5-2 leti nazaj...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vzroki in odprava tresenja rok

Oddelek: Loža
4827339 (4195) D3m
»

zdravljenje zvina gležnja

Oddelek: Loža
4624585 (16768) Xserces
»