Forum » Loža » Se Startrek vraca na nase zaslone
Se Startrek vraca na nase zaslone
Kaiser ::
Vceraj sem bral v Sobotni prilogi intervju z Jonasom. Heh, ob podpisu nove pogodbe za vodenje milijonarja zahteval, da POP TV spet predvaja Startrek. Tip je model! Verjetno je tle se kaksen Trekker, ki mu to ugaja, ce ne zarad druzga vsaj zaradi tega da spet vidmo seksi 7 of 9!
JLP ::
Yes Yes Yes Yes Yes!!!!!!!!!!!!!!
Končn spet Star Trek. K je Kanal A kupu Gajbo sm čist popenu.
Končn spet Star Trek. K je Kanal A kupu Gajbo sm čist popenu.
Live long and prosper!
Dax ::
Enako... na SAT1 pa lih komi gledam, k mi gre neznansko na živce, ko folk enostavno nima pravega glasa (JL Picard je itaq najbolj hecen, ker so čist zgrešil sinhronizacijo).
Jest sploh ne morm gledat teh sinhroniziranih oddaj. Tko mi grejo na jetra da še ST ne morm gledat čeprov sm se že zlo matrov da bi mi uspel. Prokleti Nemci.
Live long and prosper!
Dr.Miha ::
WE WANT STaRTREK!Pa tud če so tastari deli (spock&co),al pa DS9, sam da je StarTrek!
(ob normalnih urah...ne ob 00.00)
(ob normalnih urah...ne ob 00.00)
Za domovino z Nintendom naprej!
PaJo ::
waw.. to bi bilo cool, samo jaz bi bil za dokaj nove dele, ali pa od zacetka Voyager, samo tako da bi bila serija vsak dan, najbolse v casu ko so zdaj limonade
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
boha ::
kakšna 6. ali 7. sezona voyagerja bi kar pasala. bog ne daj kakšnega prežvečenega TNGja, DS9 je pa itak zakon...
kanal a - babilon 5?!
kanal a - babilon 5?!
Pretorijanec ::
Men se pa zdi TNG bolši ud Voyager! DS9 še nism vidu bi pa rad! Babilon 5 je pa tak ZZakon!!!
OZZY ::
Oh ja. Startrek na popu. Ekstaza :). Jaz sem strašen treki. Ogledu sem si vse epizode ST TNG, ST DS9 in pa do sedaj predvajane epizode st Voyager. In to ne enkrat ampak večkrat. Mogoče pretiravam ampak ST rula. Pa tud stare epzode ala SPok in Kirk so good.
no ja seveda je boljši, je pa tudi bolj prežvečen, aka zasičen, prenagledan. recimo, da ne bi rad videl še enega re-runa.
l0wc4 ::
Meni pa en tip v iz Amerike snema iz njihovega kanala UPN vsak teden nove dele in potem mi to zapeče na CD in mi jih pošlje po pošti v ASF formatu posnete.
Predator ::
mam tud jest te dele , večina sicer v low quality divx in asf ampak še vseeno so zakon (BTW katere dele pa maš)
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Igor ::
nove dele ni problem dobit (od sedme sezone naprej) kvaliteta je zadovljiva (220 mega divx) vcasih je pa ksn dela tut vredu - 350 mega avi ..
ce ma ker stare epizode, sezona 3 4 pa 5 v primerni kvaliteti (vsaj 150 mega asf in naprej (boljs naprej)) se lahko zmenmo za ksn trejd ..
ce ma ker stare epizode, sezona 3 4 pa 5 v primerni kvaliteti (vsaj 150 mega asf in naprej (boljs naprej)) se lahko zmenmo za ksn trejd ..
RookY ::
A ne bi bilo lepo, da bi enkrat začeli predvajti od 1. sezone pa čisto do konca.
Juhu juhu spet bom bruhu
TinkaPinka ::
Jaz bi raje kakšne novejše sezone videla.. Stare sem že tolikokrat pregledala... Drugače pa - Star trek Voyager na Pop-u... to bi bilo naravnost super. Še posebej, ker ne bodo sinhronizirane epizode, kar mi gre na Sat1 pošteno na živce. Čisto pokvari.
I am easy to please as long as I get my way.
jest sem se pa na sat1 že tako navadil na nemške glasove, da se mi smeji ko slišim originalne...
asteroidk ::
hmmm a je ze 100% da bo?
ce je .. gdaj kje kako zakaj?
ce je .. gdaj kje kako zakaj?
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
Nč ni sto procentno.
So sam govorice. Bi blo pa res fajn. Lohka bi zamena use tiste španske pizdarije pa namest nih dal Star Trek pa še kake druge SF serije.
So sam govorice. Bi blo pa res fajn. Lohka bi zamena use tiste španske pizdarije pa namest nih dal Star Trek pa še kake druge SF serije.
Live long and prosper!
TERORRIST ::
Pa zakaj so na A kanalu dali beg serijo Zvezdna vrata?
To je bla ena izmed NAJBOLJSIH
sci-fi nadaljevank.
Tudi to bi rad se gledal!
To je bla ena izmed NAJBOLJSIH
sci-fi nadaljevank.
Tudi to bi rad se gledal!
Keyboard not found. Press f1 to cancel.
Ja tud SeaQuest bi bil kul.
Na splošno je ful mal takih ZF nanizank na slovenskih programih.
Edin na Gajbi je blo dost tega. Res škoda da ni več Gajbe.
Na splošno je ful mal takih ZF nanizank na slovenskih programih.
Edin na Gajbi je blo dost tega. Res škoda da ni več Gajbe.
Live long and prosper!
Kralj ::
Call me a pesimist, ampak jst se vedno mislm da iz te moke ne bo kruha (namrec da ne bo Startreka nazaj)
Was the last of the G's, kicked the shit to make the white men bleed.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Startrek: Voyager !!!! :)Oddelek: Sedem umetnosti | 2058 (486) | Phantomeye |
⊘ | Katera SCI-FI. Nadaljevanka vam je najbol pri srcu, ali katera je najbol IN?Oddelek: Loža | 3606 (2594) | PaX_MaN |
» | znanstveno-fantastične serije? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9934 (8611) | SavoKovac |
» | Star Trek: EnterpriseOddelek: Loža | 2272 (1773) | LoneWolf |
» | Zvezdne steze! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8245 (6096) | OldSkul |