Forum » Loža » Katera SCI-FI. Nadaljevanka vam je najbol pri srcu, ali katera je najbol IN?
Katera SCI-FI. Nadaljevanka vam je najbol pri srcu, ali katera je najbol IN?
krucymucy ::
Zelo rad sem gledal star trek ... vse tri izvedenke! sam kaj ko je našim TV-postajam škoda dnara za nove dele!
Tomi ::
Zadnje čase se mi zdi, da je skoraj vse, kar gledam na TV, fantastika, samo znanstvena sicer ne.
metrodusa.blogspot.com
Tito ::
Sej ni treba gledat na tv ju! Lohk kupiš (Zlowdaš ) z neta!
Jst sem zdej gledal skor vse StarGate (do zdej je blo 6 sezon!) Na kanalu a so vrtel samo prve 2 sezoni!
Zanima pa me če je kdo že slišal za Farscape? Ker sem zdej dobil prvi del, pa se mi zdi nekako bedno (Samo preletel sem ga v 5h minutah).
Jst sem zdej gledal skor vse StarGate (do zdej je blo 6 sezon!) Na kanalu a so vrtel samo prve 2 sezoni!
Zanima pa me če je kdo že slišal za Farscape? Ker sem zdej dobil prvi del, pa se mi zdi nekako bedno (Samo preletel sem ga v 5h minutah).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tito ()
Tomi ::
Temu se pa reče napeljevanje k prepovedanemu početju.
In ne, ne morem si ravno nalagati, ker doma životarim na ISDN-ju, faks (in 100Mbit) pa se začne šele čez slaba dva meseca. RD pa tudi (še) ne dela.
Pa saj bo.
In ne, ne morem si ravno nalagati, ker doma životarim na ISDN-ju, faks (in 100Mbit) pa se začne šele čez slaba dva meseca. RD pa tudi (še) ne dela.
Pa saj bo.
metrodusa.blogspot.com
ChiefThunder ::
Legendarni Star Trek, kakopak. sicer je lokalna ponudba sc-fi precej v kurcu, samo se kmalu nadejam ADSL-ja. pa tud naslpošno se lahko slovenske tv postaje skrijejo pod en plesniv kamen...
nato pa z warp 9 ali še bolje 10 v novo dimenzijo.
nato pa z warp 9 ali še bolje 10 v novo dimenzijo.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Blinky ::
"Star trek", "Earth, the final conflict" in pa že dolgo, dolgo nazaj se je na TVS vrtela ena prastara nanizanka/nadaljevanka z naslovom "Kvantni skok". Takrt sem bil še bolj majhen, ampak sem stvar noro rad spremljal .
P.S: se strinjam, da je ponudba ZF zadnje čase skopa. So pa nanizanke na sporedu tudi ob najbolj neprimernih časih. "Drugi val" recimo med tednom okoli polnoči-drug dan ves zaliman
P.S: se strinjam, da je ponudba ZF zadnje čase skopa. So pa nanizanke na sporedu tudi ob najbolj neprimernih časih. "Drugi val" recimo med tednom okoli polnoči-drug dan ves zaliman
[t502] ::
Stargate! Pa Voyager mi je tudi vsec
---
---
In nazalost tudi zadnja sezona
---
---
In nazalost tudi zadnja sezona
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [t502] ()
LoneWolf ::
Star Trek TNG, Voyager, Enterprise, po tem vrstnem redu. Farscape sem gledal par epizod, pa me ni prevec pritegnil, tudi "McGyver" v Stargate-u nekako dela krivico originalnemu filmu. Ja, pa se Futurama - ni ravno cisti sci-fi, je pa toliko bolj zabavno.
virtual_reality ::
A Red Dwarf je tista odstekana komedija, ki se dogaja v vesolju (en robot je vmes)?
Drgac pa zadnje case gledam Voyager, ki je vsak vikend na HRT2.
Drgac pa zadnje case gledam Voyager, ki je vsak vikend na HRT2.
virtual_reality ::
Bi prisli prehitro do konca epizod . A kdo ve koliko epizod je se do konca na HRT2. Ce se ne motim je ena cela sezona epizod.
Mr.B ::
greš na share reactor.com , vola.
Drugače sem jaz popenil , ko so naši slo x televizijski programi dali le prve serije , potem pa nič. Potem pa moraš gledati nemške televizije.
Najbolj mi gre na K. Ko ne dajo vseh serij , potem pa po prekinitvi , in jovo na novo. Tako sem nehal gledati celi kup nadaljevank.
Trenutno sem končal z ogledom SG1 serija 6x09 , pozneje bom pregledal andromedo drugo 2x03.
Vojegerja sem komplet.
Najboljčakam pa drugo sezono nove enterprize !
Drugače sem jaz popenil , ko so naši slo x televizijski programi dali le prve serije , potem pa nič. Potem pa moraš gledati nemške televizije.
Najbolj mi gre na K. Ko ne dajo vseh serij , potem pa po prekinitvi , in jovo na novo. Tako sem nehal gledati celi kup nadaljevank.
Trenutno sem končal z ogledom SG1 serija 6x09 , pozneje bom pregledal andromedo drugo 2x03.
Vojegerja sem komplet.
Najboljčakam pa drugo sezono nove enterprize !
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Men se je pa zdel originalni film izredno blesav! Ga sploh nisem mogel gledat, ker je un igralc :Kurt Russell .... Colonel Jonathan 'Jack' O'Neil! Niti videt ga nemorm
MacGyver - Sicer Richard Dean Anderson (USAF Colonel Jonathan 'Jack' O'Neill ) ni dost bolši
OldSkul ::
Enterprise nanizanka mi je zelo dobra.Veliko se streljajo pa tud zanimivo je vseskup.
Najslab se mi zdi TNG ter Voyager ker je so tam prednostna pogajanja in pol ni nobene akcije, samo včasih.
Najslab se mi zdi TNG ter Voyager ker je so tam prednostna pogajanja in pol ni nobene akcije, samo včasih.
CaqKa ::
stargate.. pa včasih vem da sem gledal raumschiff enterprise na sat1 :)
andromeda pa je nekaj kar morem spljuvat kolko se le da.. nekaj bolj plastičnega še pa nisem videl.
jaz sem pri stargate trenutno pri 5x14. krajše opise z air datumi boste našli na http://www.sg1archive.com/
pa Viper serije mi tudi niso ble slabe :)
andromeda pa je nekaj kar morem spljuvat kolko se le da.. nekaj bolj plastičnega še pa nisem videl.
jaz sem pri stargate trenutno pri 5x14. krajše opise z air datumi boste našli na http://www.sg1archive.com/
pa Viper serije mi tudi niso ble slabe :)
tha_man ::
Star Trek še največ gledam (pa še to ponavadi zamudim). Red Dwarf je kul
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
PaJo ::
No gledal sem skoraj vse dela iz serije StarTRek, ter seveda vse filme, skoraj redno gledam Stargate, pa Babilon5 je bil zakon, pa saj bi se se katere nasla. Edino ta Farescape je neka beda, Slidersi pa so tudi kar ok, do neke mere
Drugace pa tudi jaz pogresam vec teh stvari na nasi TV, moramo potel nemce gledat, ali pa prit do zadev preko neta, kar ni mi najbolj vsec
Drugace pa tudi jaz pogresam vec teh stvari na nasi TV, moramo potel nemce gledat, ali pa prit do zadev preko neta, kar ni mi najbolj vsec
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Binji ::
Stargate pa Red Dwarf! Ce pa tega ni pa (skoraj) vse po spisku
O'Neill (Anderson seveda) pa je itak carski.
Tomi: ze mogoce, da je napeljevanje k prepovedanemu pocetju, ampak glede na tovrstno ponudbo TV postaj pri nas lahko recem samo hvala bogu za broadband.
O'Neill (Anderson seveda) pa je itak carski.
Tomi: ze mogoce, da je napeljevanje k prepovedanemu pocetju, ampak glede na tovrstno ponudbo TV postaj pri nas lahko recem samo hvala bogu za broadband.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
zvitorepec ::
Star Trek Tng, Voyager in Stargate. Srce se mi trga , ko nase televizije zavrtijo samo nekaj delov potem pa mrknejo ali pa ponavljajo do nezavesti. Voyagerja so vrteli do srecanja z Ravenom...in sem upal in upal in upal...in se mi je omracil um zaradi hrepenenja...z nadaljevanjem pa NIC !!! Najbolj pa sovrazim, ker se na sat tv vse to nenehno vrti, ampak iz dna duse pa sovrazim tisto "herr Flick" sinhronizacijo - to pokvari se tako dober film.
Ce pa koga zanima vsebina delov, ki jih ni videl obstaja Startrek stran, kjer si lahko pogledas vse o ST.
Ce pa koga zanima vsebina delov, ki jih ni videl obstaja Startrek stran, kjer si lahko pogledas vse o ST.
HOWGH!
tem 'herr flick' sinhronizacijam se imam jaz in marsikdo za zahvalit da znam tak dobro nemško btw... če ti nemščina pač ne leži ne benti po njej.. prav tako obstajajo filmi v angleščini... me pa prav zanima kakšno mnenje bi dotični osebki imeli recimo o filmu 'der shuh des manitu' ako bi ga ameroti sinhronizirali iz nemščine v angleščino.
/edit: sicer bi pa ta tema že bila za novo temo, kajti tukaj teče pogovor o scifi serijah/nadaljevankah.
/edit: sicer bi pa ta tema že bila za novo temo, kajti tukaj teče pogovor o scifi serijah/nadaljevankah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Heisenberg ::
StarTrek Itak pa tudi StarGate mi je vsec ga gledam na RTL II
Kaj pa ste ze slisali za ENTERPRISE ??? - serija o tem kako se je vse zacelo pri Federaciji ?
Pa bi lahko kje downloadal tole, a kdo pozna kako stran, sem DLjal trejtji del preko Kazza samo kaj kot to traja vec tednow da se zDLja.
LP
Kaj pa ste ze slisali za ENTERPRISE ??? - serija o tem kako se je vse zacelo pri Federaciji ?
Pa bi lahko kje downloadal tole, a kdo pozna kako stran, sem DLjal trejtji del preko Kazza samo kaj kot to traja vec tednow da se zDLja.
LP
enterprise.. ce se ne motim je to tisto ko so pred časom vrteli na sat1 (dolgo dolgo nazaj, vsaj 10 let) ko so bli spok, skoti in podobni?.. ja to mi je takrat spadalo k repertorju mkgajverja in najtrajderja :)
CaqKa: Ne, ST Enterprise je najnovejsa stvar, ki so jo zacel snemat po Voyagerju. Casovno pa je postavljena precej nazaj, takoj po prvem stiku, trenutno pa so zakljucil s predvajanjem prve sezone. Cakamo na drugo...
Jeronimo ::
Najboljši ZF nadaljevanki sta bili Galaktika in Blekovih 7.
LP
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
lonewolf fajn da si me popravil vendar sem jaz mislil nekaj dosti starejšega :)
http://us.imdb.com/Title?0060028
Capt. Kirk and the crew of the Starship Enterprise explore space and defend the United Federation of Planets.
ravno tak so meli enterprise...
/edit
nostalgija :)
http://us.imdb.com/Title?0060028
Capt. Kirk and the crew of the Starship Enterprise explore space and defend the United Federation of Planets.
ravno tak so meli enterprise...
/edit
nostalgija :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
CaqKa, seveda vem za Kirka, Spocka % Co. - to je Star Trek TOS (The Original Series), za tiste, ki zbirajo(mo) epizode. Za moj okus je TOS ze malo prestaro, moje pojmovanje SciFi presega uniformice v obliki mini krilc... Star Trek filmi so bili precej boljsi kot ST-TOS serija.
zvitorepec ::
Caqka, ne me narobe razumet, ker razumem nemsko - problem je, da ne maram sinronizacije. Nekako so glasovi nenaravni in vzame filmu vzdusje, kot ga ima original. Ker satelitska tv pozna vec kanalov za zvok in bi lahko na enem imeli sinhroniziran film, na drugem pa original zvok in bi me zelo osrecili, tako pa...
HOWGH!
Ej, jaz tud sovražim te sinhronizacije v nemščino. Še posebej zato, ker zgleda večino delajo isti ljudje, in ima potem Terminator isti glas kot kak ata Smrk Btw., ste slišali slavno Arnijevo frazo 'I'll be back!' v nemščini? Jaz sem crkaval od smeha
švarcneger je itak avstric tak da bi itak lahko sam sebe sinhroniziro :)
glede satelitskih tv pa tak.. si pač nabavis digitalno satelitsko.. pravijo da bo nekaj.. če se ne motim ima premiere ze rešeno to z več kanali... samo še nisem mogel sprobat tega... nimam kartice za premiere. vem pa da ima pro7 ac3 zvok za določene filme :)
glede satelitskih tv pa tak.. si pač nabavis digitalno satelitsko.. pravijo da bo nekaj.. če se ne motim ima premiere ze rešeno to z več kanali... samo še nisem mogel sprobat tega... nimam kartice za premiere. vem pa da ima pro7 ac3 zvok za določene filme :)
Ziga Dolhar ::
Emmm, kako pa je blo v nemščini?
Kakšen Ich werde wieder kommen al kej takega? (moja nemščina je sicer za en k...)
Kakšen Ich werde wieder kommen al kej takega? (moja nemščina je sicer za en k...)
Mislim da je blo 'Ich werde zuruckgekommen', oz. nekaj v tem smislu (moja Nemščina tud bolj ne kot ja ). Sm ko vidiš Švarcija pogledati onega v recepciji, in pričakuješ badass komentar 'I'll be back!' z avstrijskim naglasom, slišiš pa enga loleka ko po nemško nekaj zažlobundra, mislim... lol
AlienRex ::
Stargate SG1 ter Odyssey 5, morda se Earth Final Conflict. Tud Jeremiah ni slab.
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
PaJo ::
Schwarzi mislim da je rekel:"Ich komme wieder!", nisem pa cisto ziher
No drugace pa sem tudi jaz se na tak nacin spravil mojo nemcino na malo boljsi nivo in je zdaj gledanje nemske tv isto kod slovenske Res so bedni ti sinhonizacijski toni, pa kaj, na vse hudega se da navadit, pa ce ze ni druge izbire pac
No drugace pa sem tudi jaz se na tak nacin spravil mojo nemcino na malo boljsi nivo in je zdaj gledanje nemske tv isto kod slovenske Res so bedni ti sinhonizacijski toni, pa kaj, na vse hudega se da navadit, pa ce ze ni druge izbire pac
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Tr0n ::
Vsi Star Treki, filmi, Andromeda, Lexx, Stargate mi ni ne vem kaj, vcasih Farscape, Babilon 5 in pa serija Space: Above and Beyond (Space 2063), ki je bila po mojem mnenju najboljsa sci-fi serija nasploh, ampak so jo zaradi internih tezav prenehali snemat po eni sezoni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
AndrejPet ::
Pozdravljeni.
Nikjer ne najdem teme na forumu - nov kanal SCI-FI, ki ga lahko spremljamo uporabniki kabelske. Je kdo naletel na tole?
Nikjer ne najdem teme na forumu - nov kanal SCI-FI, ki ga lahko spremljamo uporabniki kabelske. Je kdo naletel na tole?
brradock ::
pozdrav vsem :D
nism prebral celga posta sam vseeno se mi zdi čudno da ni nobedn omenil serje : battlestar galactica
http://www.imdb.com/title/tt0407362/
za vse ljubitelje sci-fi žanra...
lp
nism prebral celga posta sam vseeno se mi zdi čudno da ni nobedn omenil serje : battlestar galactica
za vse ljubitelje sci-fi žanra...
lp
PaX_MaN ::
Doh! Serija se je začela (tanova, stara je za današnje cajte kr' LOL) šele leta '04, medtem ko se je ta tema izpela dve leti prej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ZF serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13679 (10232) | roli |
» | znanstveno-fantastične serije? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9955 (8632) | SavoKovac |
» | Star Trek OR Star Wars?Oddelek: Loža | 2164 (1742) | Gandalfar |
» | StarTrek fan? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11070 (9631) | nicjasno |
» | Zvezdne steze! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8257 (6108) | OldSkul |