Forum » Omrežja in internet » kabel na arnese?
kabel na arnese?
smash ::
nekateri pravte da lahko dobim kabel tudi preko arnesa..a lahko kdo kej več pove o tem?? namreč sem iz bežigrada ter sem študent..kolko bi to stalo ter kaj vse moram že imeti..trenutno sem na telemachu pa razmišljam o alternativah
Blup ::
Če si na Telemachu, ti ni treba narediti popolnoma nič, če imaš DOCSIS modem... pokličeš na Telemach in rečeš da prekinjaš naročniško razmerje...
... če pa nimaš DOCSIS modema pa malce pokliči na Telemach... sama priključitev do Arnesa potem ni problematična... pokličeš, plačaš, uporabljaš...
Blup
... če pa nimaš DOCSIS modema pa malce pokliči na Telemach... sama priključitev do Arnesa potem ni problematična... pokličeš, plačaš, uporabljaš...
Blup
smash ::
a se mi splača po tvojem na arnes...namreč slišal sem da so tam pingi od 4-6ms, tukaj pa zadeva bolj stoji
monaco ::
Mene pa nekaj drugega zanima. Sem študent in živim v podnajemniškem stanovanju za Bežigradom. Pred "prenovo kabelskega sistema" smo imeli kablsko, sedaj se pač lastnik ni odločil za nov priklop (meni paše, ker TV tako ne gledam). Me pa zanima če obstaja kaka možnost (kabl gre do vrat stanovanja), da bi imel samo kablski internet (preko Arnesa), ne pa tudi kablske TV (nesmiselno se mi zdi plačevati še par jurjev za to, če pa ne uporabljam)? Na koga se je sploh treba obrnit za kablski internet preko arnesa?
Blup ::
Najprej poklič ponudnika kabelske TV če je to možno... če si iz Lj je to najverjetneje Telemach...
Blup
Blup
darh ::
smash... kljub temu da boš na arnesu boš še zmereš šel skozi telemachove routerje (afaik) - in tukej je ozko grlo ki uporabnikom povzroca sive lase
Excuses are useless! Results are priceless!
Cokolesnik ::
xbite ima prav. bos klel potem tako kot ostali telesiromaki. rajsi razmisljaj o alternativi oz. bodi pozoren na pripombe tistih ki ze uporabljajo arnes prek telemacha.
ampak jaz pa morm povedat zase da mam kks in prek njega arnes in ce dam tracert na www.siol.net pol ne vidim nobenga kksjevega routerja ampak se ze zacne pri arnesu.
ampak jaz pa morm povedat zase da mam kks in prek njega arnes in ce dam tracert na www.siol.net pol ne vidim nobenga kksjevega routerja ampak se ze zacne pri arnesu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Leo ::
Tudi ce imas prikljucen samo internet ti telemach posilja poloznico za narocnino CATV v znesku 2749 SIT.
Soprano ::
xbite: tvoja trditev ne drži. Dostop do Arnesa preko Telemacha deluje (po trditvah uporabnikov) brez težav.
Problem je v samem Telemachu, ker ima preozko pipico v svet. V primeru Arnesa pa so routerji Arnesovi.
Soprano
Problem je v samem Telemachu, ker ima preozko pipico v svet. V primeru Arnesa pa so routerji Arnesovi.
Soprano
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabelski internet - je to normalno?Oddelek: Omrežja in internet | 1794 (1360) | xenon74 |
» | ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4686 (3706) | cbelica |
» | Arnes Vs. TelemachOddelek: Omrežja in internet | 1681 (1404) | TBit |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10177 (7859) | flipflop |
» | Arnes in kabelOddelek: Omrežja in internet | 2002 (1742) | Hux |