Forum » Kaj kupiti » Intel 330 60gb ali OCZ Vertex 4 64gb?
Intel 330 60gb ali OCZ Vertex 4 64gb?
Panics ::
Iščem zanesljiv in hiter SSD. Slišal sem da so Intel zelo zanesljivi samo imajo pomankanje hitrosti, OCZ pa da so eni izmed najhitrejših, ampak se radi kvarijo.
Nisem zahteven uporabnik, igram igrice večinoma na maximum in kakšne ki dolgo časa nalagajo kot je Gmod ali pa FSX...
Torej katero predlagate?
Nisem zahteven uporabnik, igram igrice večinoma na maximum in kakšne ki dolgo časa nalagajo kot je Gmod ali pa FSX...
Torej katero predlagate?
dogo ::
Jaz bi se cenovno še malo stegnil, če je možnost in vzel 120/128gb.
Drugače pa zanesljivost > hitrost vsaj jaz bi se tako odločal.
Drugače pa zanesljivost > hitrost vsaj jaz bi se tako odločal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dogo ()
Meizu ::
Vsi ssdji so itak tako hitri, da tisti par mb/s več kot povprečen uporabnik ne boš sploh občutil. Sploh če si do zdaj imel sistemske diske HDDje ti bo vsak SSD letel kot nor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD-ji vzdržljivejši od pričakovanj proizvajalcev (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 49424 (42951) | hojnikb |
» | Konec OCZ-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 18713 (13608) | Skyman |
» | Milijarda manj prihodkov za Intel zaradi nedobavljivosti diskov, povpraševanje po SSD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 28657 (23329) | Pyr0Beast |
» | Prihajajo poceni SSD diski (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 20676 (8090) | element |
» | Tih in hiter HDD - WD ali Samsung?Oddelek: Kaj kupiti | 1483 (1083) | mtosev |