» »

Pooblasceni Ford servis

Pooblasceni Ford servis

BlueRunner ::

Glede na to, da me je po odnos na servisu Brelih razocaral, me zanimajo vase izkusnje z drugimi pooblascenimi servisi za osebna vozila Ford na obmocju Ljubljane z okolico, Gorenjske in morda se Dolenjske.

Pri tem me ne zanima toliko koncna cena, kolikor me zanima, da se stvari lahko dogovoris vnaprej in po telefonu, da so si sposobni narocilo zapomniti v celoti, da ne delajo stvari, ki niso narocene oziroma preverijo pri lastniku, ce odkrijejo kaj nepricakovanega in, da jim lahko racun poravnas z direktnim nakazilom na njihov TRR.

Ne zanima me kako so vsi pooblasceni servisi brez izjeme nategunski, ideje na temo spremembe karierne poti in predlogi za zamenjavo znamke ali vrste vozila.

videc ::

Servis na Summitu odsvetujem.
Solidni so bili pri Klemečiču v Ljubljani na Viču, ter Bizilju.
Nekateri hvalijo tudi Frlica iz Lesc.
Par informacij lahko dobiš tudi http://www.ford-team.si/forum/

Smurf ::

Moje izkusnje:
Summit - tako, tako (so naredili vse dobro, ampak sem moral kar cakati, odnos je korekten)
Klemenic - bi pohvalil, narejeno je hitro, zelo so prijazni

fr4nc ::

Jaz sem do sedaj imam avto 4x na servisu pri Summitu (v LJ) pa ni bilo nikoli nobenih težav - avto je bil kupljen pri njih - mogoče zato?

Lp

Smurf je izjavil:


Summit - tako, tako (so naredili vse dobro, ampak sem moral kar cakati, odnos je korekten)

Jaz sem pa dosedaj dobil avto vedno prej nazaj, kot so rekli, da bo konec - so me klicali, da je končano, ko sem še jaz "skakal" po trgovinah v BTCju...

Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fr4nc ()

Step2en Wolf ::

Summit mi je najbližje na poti v službo. 2x servisiral pri njih. Brez zamer, vse OK in korektno :)

Transit 2.2 dizel.

RejZoR ::

V Domžalah je zdej tud en dost na novo (Veit Team), sam žal nimam pojma kakšen odnos imajo do strank.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Zheegec ::

pri veitu sem uveljavljal kasko za Alfo in so bili zelo prijazni in se extra potrudili. Samo garancija je ponavadi drugače sprejeta :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

TOP ::

Jaz pa mojega Forda vozim na servis sam v Italijo in nikamor drugam in to na Občine k Enzotu,ker je občutno ceneje,kot prinas,tako delo,da o rezervnih kosih sploh ne govorimo,sam jaz mam blizu.

SkIDiver ::

LJ - Ford Klemenčič
Gorenjska - Ford Frlic
Dolenjska - Ford Stepan (Črnomelj)

#000000 ::

TOP je izjavil:

Jaz pa mojega Forda vozim na servis sam v Italijo in nikamor drugam in to na Občine k Enzotu,ker je občutno ceneje,kot prinas,tako delo,da o rezervnih kosih sploh ne govorimo,sam jaz mam blizu.



Maš kak link od tega enza ?

Smurf ::

fr4nc je izjavil:


Jaz sem pa dosedaj dobil avto vedno prej nazaj, kot so rekli, da bo konec - so me klicali, da je končano, ko sem še jaz "skakal" po trgovinah v BTCju...

Lp

Sej jaz sem ga dobil tudi v casu kot so rekli, da bo in jim nic ne ocitam, kot sem napisal so cisto korektni. Le pri Klemencicu sem za isto stvar manj cakal in tudi celotna izkusnja mi je bila boljsa. (Ce bi ocenil z besedo bi rekel da je summit vredu, Klemenic pa super). Cisto mozno pa, da je moja oceno popolnoma subjektivna.

Daliborg ::

Ravno danes sem šel na Ford Trilar v Kranju za kolegico, ki pa je sicer vozilo Ford Fiesta kupila pri Klemenčiču v LJ. Njen avtoradio je imel napako pri USB-ju in sicer se je sam spomnil katere pesmi bo vrtel, katere pa kar samo preskočil oz. predvajal brez zvoka. Pri Klemenčiču so ji 2x odvrnili popravilo kajti ni mogla dokazati da je kaj narobe, ker so ga priključili na računalo in ni kazalo napak, zatrjevali so ji da ne zna "zapečti" na USB ključ, ja .."zapečti" so ji rekli. Sam sem probal kar 4 različne USB ključe različnih podjetij in različnih kapacitet in videl na lastne oči da nekaj ne štima. Ko se je v tretje oglasila pri Klemenčiču (rok za naročilo na servis je bil vedno 2 ali pa 3 tedne), so ji končno zamenjali celotno enoto. Niso ji pa izročili nikakršne dokumentacije da je bilo to res opravljeno! In še preden se je odpeljala je tudi sama zaslutila da bi morala nekaj prejeti v roke. Danes sem jaz to "dobavnico" videl na lastne oči in ko smo pri Trilarju preverjali je tudi sam rekel da sicer je zavedeno da je bila enota menjana..VENDAR!! vsaka stvar ima serijsko številko in vem da mora biti vsaka enota označena, za da se ve katero so vstavili. Močno dvomim v Klemečiča da je enoto dejansko zamenjal kajti napaka ni odpravljena, in nikjer ni zavedeno katero serijsko št. enote so ji vstavili in katero odstranili! Danes sem klical trilarja in šel to preveriti. Naslednji teden ji bo zamenjal v ponedeljek celotno enoto, ker sva danes prišla malce pred njihovim zaprtjem. Res je da je punca blond (barva las) in privlačnega izgleda, ampak nategovat takole je pa protizakonito bi rekel. Načeloma nevem kakšen je Klemenčič kot serviser ampak, da bi mene takole vozil sem in tja bi mu vozilo vrnil skozi zid. Pač njene izkušnje so bile zelo zelo slabe in je pravila da so bili do nje kar nesramni.
lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

bzp ::

Jaz imam zaenkrat samo dobre izkušnje s Frlicem v Lescah. Vozim tja že kakih 5 let. Tudi Trilar v Kranju načeloma vse zrihta, sem bil ene 2x.

Daliborg: pri USBju bi jaz na hitro rekel da radio izbira zaporedje predvajanja glede na vrstni red, kako so datoteke skopirane na USB. Zelo hitro se zgodi da se to zaporedje razlikuje od tistega kar vidiš v windowsih (sort by filename).

der_Alte ::

Eni so celo taki, da upoštevajo vrstni red zapisov v direktoriju.

Na Linuxu v ta namen obstaja program »fatsort«, ki samo preuredi vrstni red zapisov v direktorijih na FAT16, FAT32.
Umri mlad! Bodi lepo trupelce!

Zgodovina sprememb…

  • odbrisal: Primoz ()

Heisenberg ::

Ali kdo ve ali Ford Frlic še obstaja ali se je preselil ?!

skyline ::

Že par let je na robu Verige:

klik

Heisenberg ::

skyline je izjavil:

Že par let je na robu Verige:

klik


Aja?
Nisem vedel, ker salona ni več tam v trgovskem centru, pa spletna stran je tudi mrtva...torej še poslujejo ?

skyline ::

Servis posluje, za salon pa težko rečem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kilometri avtomobila , hitro vprašanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
845343 (4521) zobnik
»

Kateri avto? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14619426 (7872) scipascapa
»

Nakup rabljenega Jaguarja

Oddelek: Loža
259936 (8543) Andruxa
»

kupujem enoprostorca (tourana) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11315010 (12301) Boeing
»

Ford servis

Oddelek: Na cesti
329645 (8958) SkIDiver

Več podobnih tem