Forum » Igre » Najbolj grozljiva igra - Slender
Najbolj grozljiva igra - Slender
]Fusion[ ::
Je igral že kdo to igro? Jaz sem jo par krat zagnal in vsakič po dveh najdenih straneh pritisnil Esc in Quit game :P Igra je ena najbolj enostavnih kaj jih je, samo vzdušje naredi fenomenalno... :)
Aja pa še brezplačna je :)
Link: http://www.slendergame.com/
Reaction video:
Aja pa še brezplačna je :)
Link: http://www.slendergame.com/
Reaction video:
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
]Fusion[ ::
Sem preigral že marsikatero grozljivo igro(Amnesia, FEAR, Clive bakers undying,...). Samo Slender je do zdaj edina pri kateri sem nehal po 5 min ker me je blo preveč strah :)
Ampak sem si zadal cilj, da dokončam pa magari me pobere :P Danes zvečer spet...
Ampak sem si zadal cilj, da dokončam pa magari me pobere :P Danes zvečer spet...
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Bolf3nk ::
tip na videu pa ko kakšna pička no...
tako grozno pa spet ni. Pri silent hill mi je bilo bolj hudo
tako grozno pa spet ni. Pri silent hill mi je bilo bolj hudo
Zeratul ^^ ::
Drugi definitvno ni strašen. Sploh se ne moreš obračat normalno lol.Samo levo desno gor dol. In pa neki piramida men in neke babnice.
Kurzweil ::
Ma nevem kaj je tu natančno groznega, igral sem 20min, našel 2 lista, enkrat mi jo je zagodel možakar itak triggan za hrbtom, kar sem več kot očitno pričakoval, zdej pa se samo še sprašujem če je to vse, kar ta špil premore?
Kar se reakcij češ sponatano posnetih tiče raje nebom izgubljal besed, wannabe strah in groza, izgleda pa kot da je mulo retardiran snemal sebe in delal reklamo za game, vprašanje je samo ali je tako mutav res ali se mutavga dela...
To špil je name imel efekt kot Srbski film, ko pričakuješ preveč, potem pa čakaš kdaj bo a se nikdat ne zgodi tisto o čemer so vsi toliko govorili in strašili.
Resno sprašujem je kdo končal to igro in če še ima kaj za ponudit ali samo skriptirane/triggane pankrte za hrbtom all the time ?
Kar se reakcij češ sponatano posnetih tiče raje nebom izgubljal besed, wannabe strah in groza, izgleda pa kot da je mulo retardiran snemal sebe in delal reklamo za game, vprašanje je samo ali je tako mutav res ali se mutavga dela...
To špil je name imel efekt kot Srbski film, ko pričakuješ preveč, potem pa čakaš kdaj bo a se nikdat ne zgodi tisto o čemer so vsi toliko govorili in strašili.
Resno sprašujem je kdo končal to igro in če še ima kaj za ponudit ali samo skriptirane/triggane pankrte za hrbtom all the time ?
Pariah ::
Tole bo po moje veliko boljši mod: Slender: Source, Slender mi ni bil ravno scary.
Sem se pa po dolgem času spravil spet preigravat HL2+E1+E2, nekateri modi so res kul...
Sem se pa po dolgem času spravil spet preigravat HL2+E1+E2, nekateri modi so res kul...
|P8Z77-V PRO|,|i5 2500K|,|ASUS GTX780 DirectCUIIOC|,|2x4GB Corsair LP|,|H100|,
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|
freesty ::
Men tut ni blo grozn. Pobral sem 5 listov. Tega tipa sem videl le, ce sm se obrnil in cakal 10sekund, da se je prikazal. Enkrat vmes se je spontano pred mano pokazal, da sm se res vstrasu. Pol pa sm mogu nehat, ker se mi je mudilo in sem stal pri miru pol minute in takrat me je slenderman ubil. Sploh nic tezkega in ni mi blo scary. Pa sm se zanalasc ful vzivel. Sem pri Doom3 bol cvikal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC grozljive igreOddelek: Igre | 2963 (2303) | RejZoR |
» | Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33074 (27654) | AlienRR |
» | Horror igre (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7866 (5937) | Sssaga |
» | Igra, ob kateri vas je bilo najbolj strah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 13463 (7001) | griza5 |
» | Psiholohija Iger (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8701 (6462) | janko5213 |