Forum » Omrežja in internet » problem z TP-LINK routerjem - se ne poveže
problem z TP-LINK routerjem - se ne poveže
worxer ::
Lep pozdrav, danes sem kupil TP-LINKov router model TL-WR841N, ampak se ne poveže na internet skozi T-2jev modem.
Pri T2ju imam dinamičen IP, zato sem router povezoval z opcijo Dynamic IP, ampak se nikoli, po mnogih resetih ni hotel povezati na internet.
Povezat mi ga je uspelo samo na način, da sem izbral Static IP, ter vpisal use potrebne podatke notri, ampak ob tem bi moral po vsej vrjetnosti usak dan menjat ip v routerju :)
Klical sem na T2 ampak edina rešitev, i mi jo je ponudil svetovalc je bila, da naj uzmamem statičen IP.
Mogoče kakšen predlog iz vaše strani?
-Poizkusil sem tudi z CDjem nastaviti router, ampak mi je zmeraj izpisalo napako "conectivity error".
Pri T2ju imam dinamičen IP, zato sem router povezoval z opcijo Dynamic IP, ampak se nikoli, po mnogih resetih ni hotel povezati na internet.
Povezat mi ga je uspelo samo na način, da sem izbral Static IP, ter vpisal use potrebne podatke notri, ampak ob tem bi moral po vsej vrjetnosti usak dan menjat ip v routerju :)
Klical sem na T2 ampak edina rešitev, i mi jo je ponudil svetovalc je bila, da naj uzmamem statičen IP.
Mogoče kakšen predlog iz vaše strani?
-Poizkusil sem tudi z CDjem nastaviti router, ampak mi je zmeraj izpisalo napako "conectivity error".
broken/link ::
update firmware-ja? drgač pa za te stvari se je boljše obrnit na neuradni t-2 forum: t-2.rula.net
draciel ::
offtopic - mnenje: TP-LINK, moj prvi in zadnji ruter ki sem ga kupil. Mislim če pa niti podatkov preko mreže nemorem pošiljat brezžično potem nimam besed. ( network collapses )
broken/link ::
@worxer: potem je tudi možno, da si porabil vse dinamične IPje (pri t2ju so 3je).
kako to pofixaš? na kompih, ki so direkt povezani na modem: ipconfig release
potem izklopiš iz modema, daš komp na router, in poizkusiš šeenkrat z dinamiko, pa bi načeloma moralo delat. Drugače pa klica na KC na tehnično podporo, da se pogleda, kaj se tu dogaja, kajti na KCju lahko preverijo, koliko računalnikov je bilo povezanih v obdobju 24h.
kako to pofixaš? na kompih, ki so direkt povezani na modem: ipconfig release
potem izklopiš iz modema, daš komp na router, in poizkusiš šeenkrat z dinamiko, pa bi načeloma moralo delat. Drugače pa klica na KC na tehnično podporo, da se pogleda, kaj se tu dogaja, kajti na KCju lahko preverijo, koliko računalnikov je bilo povezanih v obdobju 24h.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: broken/link ()
imagodei ::
> "TP-LINK, moj prvi in zadnji ruter ki sem ga kupil."
Zdej ne zastopim... Tko dober je, da nikoli več ne boš kupil drugega routerja?
Zdej ne zastopim... Tko dober je, da nikoli več ne boš kupil drugega routerja?
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568393 (5222) | c23po |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52119 (23869) | simone |
» | težava z ruterjem, T2Oddelek: Omrežja in internet | 4613 (4254) | solatko |
» | Omejitev hitrosti na mrežni karticiOddelek: Omrežja in internet | 2876 (2600) | jmorenoeu |
» | T-2 : Nekdo mi vdira v mrežoOddelek: Omrežja in internet | 6318 (2985) | AtaStrudl |