Forum » Loža » Kako shujšati 10 kg v dveh mesecih?
Kako shujšati 10 kg v dveh mesecih?
Temo vidijo: vsi
theBill ::
Ena taka instant zadeva za hujšanje je Nupo (podobno sranje kot Herbalajf ali pred mnogimi leti Enemon), eni gredo res v ekstreme, pijejo samo to, in zgubijo 10 kil v enem mesecu. Ob tem načinu gredo poleg maščobe tudi mišice, ker ne dobijo hranil. Zato je uživanje beljakovin nujno, če ne drugače s proteinskimi šejki (Whey). Če je človek res obilen je ob temu instant hujšanju nevarnost, da ti ostane "ohlapna" koža, ker je izguba teže zelo hitra.
http://www.zadovoljna.si/clanek/povrnit...
Tako hitro hujšanje tudi približno ni zdravo, zdravo hujšanje je nekje 1 kg/tedensko, z gibanjem in pravilno prehrano. In to niso te šejki bazirani na drugorazredni soji, ampak meso (ribe, tuna v lastnem soku, piščanec na žaru, puran, odsvetuje se le svinjsko) + zelenjava + sadje (izjema le tropsko z ogromno sladkorja), in seveda omejit vnos ogljikovih hidratov. 5 obrokov dnevno, vsaj na 3 ure, kot obrok se šteje tudi npr. popoldanska malica 2 jabolka. Pri gibanju pa predvsem redna aerobna vadba, pulz nekje 140 - 160 bpm (več kot pol ure, ker šele po pol ure se začnejo kurit maščobe), pa tudi anaerobna, ker tko kot je nekdo že zapisal, več kot imaš mišic več kurijo, tudi v mirovanju.
http://www.zadovoljna.si/clanek/povrnit...
Tako hitro hujšanje tudi približno ni zdravo, zdravo hujšanje je nekje 1 kg/tedensko, z gibanjem in pravilno prehrano. In to niso te šejki bazirani na drugorazredni soji, ampak meso (ribe, tuna v lastnem soku, piščanec na žaru, puran, odsvetuje se le svinjsko) + zelenjava + sadje (izjema le tropsko z ogromno sladkorja), in seveda omejit vnos ogljikovih hidratov. 5 obrokov dnevno, vsaj na 3 ure, kot obrok se šteje tudi npr. popoldanska malica 2 jabolka. Pri gibanju pa predvsem redna aerobna vadba, pulz nekje 140 - 160 bpm (več kot pol ure, ker šele po pol ure se začnejo kurit maščobe), pa tudi anaerobna, ker tko kot je nekdo že zapisal, več kot imaš mišic več kurijo, tudi v mirovanju.
jalovec09 ::
Nisi pridobil mišice, temveč pri hujšanju jih obdržiš, če delaš max.pravilno, večina pa dela narobe zgublja mišice (jih je lažje zgubljat) in ne maščobo (težje), ali pa gre oboje stran...nisem pa še slišal, da bi kdo istočasno zgubljal maščobo in pridobival mišice !!!!?????
krOOokO ::
Nisi pridobil mišice, temveč pri hujšanju jih obdržiš, če delaš max.pravilno, večina pa dela narobe zgublja mišice (jih je lažje zgubljat) in ne maščobo (težje), ali pa gre oboje stran...nisem pa še slišal, da bi kdo istočasno zgubljal maščobo in pridobival mišice !!!!?????
Potem pa si vzemi 5 minut in malo pobrskaj po internetu, da ne boš tega v živo rekel kakšnemu, ki se nato spozna, boš izpadel res velik BEDAK...
Looooooka ::
A res?
Ker to pocnejo vsi, ki grejo hujsat s telovadbo in ne z nekimi shujsevalnimi dietami...verjetno ze odkar obstajamo.
eric_cartman ::
Janac kupi si Clenbuterol hodi na fitnes in potem si nabavi Winstrol.. Par kolegov je naredilo to, ko z njimi hodim na fitnes.. Jst pač nisem za tablete...
Clenbuterol:
Winstrol ti pa tok hitro reže mišice, da se ti vid vsako posebej ko treneraš po 1 mescu treninga.. Te ne napihne kot metan, temveč ostajaš totalno suh, ker se Winstrol uporablja tudi za hujšanje, vendar je primarni dejavnik za izoblikovanje mišic in povečanje moči ter vzdržljivosti.. Jst ko sm vidu pr kolegu rezultate sm biv totalno paf.. Model je iz vampeka pršov do tako hude postave v 4 mescih pa pol, da kr ne morm vrjet..
Mal se morš sicer pozanimat.. Ampak vse se da dobit zlo poceni.. Roba je več ali mn mislm, da romunska ali bolgarska.. Toliko o tem, če hočeš tako hitro hujšat in dobit mišice tudi...
A kdo od vas tut prakticira kšne anabolne steroide??
Clenbuterol:
is an beta-2-sympatomimetic and was originally developed as a drug for asthmatic individuals. However once people discovered its fat burning properties it started to become very popular amongst athletes as well as people in the gym. The problem with clenbuterol is the beta 2 receptors get saturated quite fast and so after 2 weeks its effects get less and less, often people opt to use it 2 days on 2 days off or 2 weeks on 2 weeks off. However the are products such as ketotifen which help keep the receptors "clean" and this allows users to take clen for up to 8 weeks at a time. Clenbuterol also has anti catabolic properties which is great for people who are on low calorie diets as it helps them maintain their muscle mass while dropping fat.
Winstrol ti pa tok hitro reže mišice, da se ti vid vsako posebej ko treneraš po 1 mescu treninga.. Te ne napihne kot metan, temveč ostajaš totalno suh, ker se Winstrol uporablja tudi za hujšanje, vendar je primarni dejavnik za izoblikovanje mišic in povečanje moči ter vzdržljivosti.. Jst ko sm vidu pr kolegu rezultate sm biv totalno paf.. Model je iz vampeka pršov do tako hude postave v 4 mescih pa pol, da kr ne morm vrjet..
Mal se morš sicer pozanimat.. Ampak vse se da dobit zlo poceni.. Roba je več ali mn mislm, da romunska ali bolgarska.. Toliko o tem, če hočeš tako hitro hujšat in dobit mišice tudi...
A kdo od vas tut prakticira kšne anabolne steroide??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
Rias Gremory ::
@eric
Nope.avi
Nočem skrčenih testisov in raka.
Nope.avi
Nočem skrčenih testisov in raka.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
_Stupid_ ::
Shujšat ni noben problem, sploh pri ljudeh, ki se ne držijo principa zdrave prehrane. Pri teh je dovolj, da začnejo jest čim manj predelano hrano, dodajo več beljakovin in maščob ter znižajo OHje in dodajo zelenjavo.
Drugače pa:
Beljakovine:pusto (belo in rdeče)meso, ribe(tudi mastne), morski sadeži, jajca, kaka skuta in sir
Maščobe:oreški, olive, avokado, olivno in ribje olje
Oh:zelenjava(zelena solata, brokoli, cvetača, zelje,...)riž, nepredelani kosmiči(npr ovseni), nekaj krompirja
Od dodatkov se lahko doda kak whey, omega3 kapsule, vlaknine, vitamine(sploh c pa d) in minerale.
Glejte, da imate dovolj beljakovin in maščob in razliko do potrebnih kalorij zapolnite z OHji.Aja, pa 5 obrokov dnevno, nekaj telovadbe in bo šlo dol.
Sicer pa za hitro hujšanje lepo na ketonsko(samo beljakovine in maščobe v razmerju 2:1 za B; + nekaj zelenjave) in bo šlo lepo dol. Nekaj bo treba sicer privajanja na tak način prehranjevanja, da se telo nauči uporabljat maščobo za energijo ampak, ko se telo navadi je žurka, vse dokler je špeha na voljo. Po dieti se pa lepo doda še mal več zelenjave, nekaj pravih OHjev in gas. Počutje fenomenalno in težav z težo ne bo.
Drugače pa:
Beljakovine:pusto (belo in rdeče)meso, ribe(tudi mastne), morski sadeži, jajca, kaka skuta in sir
Maščobe:oreški, olive, avokado, olivno in ribje olje
Oh:zelenjava(zelena solata, brokoli, cvetača, zelje,...)riž, nepredelani kosmiči(npr ovseni), nekaj krompirja
Od dodatkov se lahko doda kak whey, omega3 kapsule, vlaknine, vitamine(sploh c pa d) in minerale.
Glejte, da imate dovolj beljakovin in maščob in razliko do potrebnih kalorij zapolnite z OHji.Aja, pa 5 obrokov dnevno, nekaj telovadbe in bo šlo dol.
Sicer pa za hitro hujšanje lepo na ketonsko(samo beljakovine in maščobe v razmerju 2:1 za B; + nekaj zelenjave) in bo šlo lepo dol. Nekaj bo treba sicer privajanja na tak način prehranjevanja, da se telo nauči uporabljat maščobo za energijo ampak, ko se telo navadi je žurka, vse dokler je špeha na voljo. Po dieti se pa lepo doda še mal več zelenjave, nekaj pravih OHjev in gas. Počutje fenomenalno in težav z težo ne bo.
Haha :D ja reku je hitro pa da bi mel mišice.. Ne gre mi u glavo to, da noben ne razume, da to se po 10 tednih in mali dieti ne da narest.. Sploh pa ne ob stradanju ker ti tut mišice kopnijo... Ti lahko na hitro shujšaš, vendar si v 10 -ih tednih ne boš pridobil mišične definicije, za katero trenirajo nekateri leta in leta.. Dobro je pogledati, kako so se pripravljali tipi na youtubu, ki so snemali film 300.
@jype
Realno je to, da ogromno folka, ki hodi na fitnes jemle steroide, ker se jim ne da čakat na dobre rezultate, kljub temu da to škodi zdravju.. Jst jih nism jemal, jih je pa dosti poleg mene.. Tako, da se mi zdi to vprašanje povsem na mestu, ali še kdo uporablja steroide. Sicer pa te alkohol in kajenje ubijeta na veliko hujši način.
tole si malo poglejte (pa na youtubu so še videi):
http://300workout.net/
@jype
Realno je to, da ogromno folka, ki hodi na fitnes jemle steroide, ker se jim ne da čakat na dobre rezultate, kljub temu da to škodi zdravju.. Jst jih nism jemal, jih je pa dosti poleg mene.. Tako, da se mi zdi to vprašanje povsem na mestu, ali še kdo uporablja steroide. Sicer pa te alkohol in kajenje ubijeta na veliko hujši način.
tole si malo poglejte (pa na youtubu so še videi):
http://300workout.net/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
Potem pa si vzemi 5 minut in malo pobrskaj po internetu, da ne boš tega v živo rekel kakšnemu, ki se nato spozna, boš izpadel res velik BEDAK...
..ja ne vem to so mi pravli fitneserji ???
kuall ::
jype ::
eric_cartman> Realno je to
Aha, če je realno naj torej ne bi bilo škodljivo, al kaj si želel povedat?
Ne tega delat, ker ni zdravo.
Aha, če je realno naj torej ne bi bilo škodljivo, al kaj si želel povedat?
Ne tega delat, ker ni zdravo.
@ jype
tudi tega stavka nisi do konca prebral.. Napisal sem čeprav je škodljivo.. Se zavedam tega..
Ampak se gotovo tudi ti zavedaš tega, koliko stvari je še škodljivih, pa jih ljudje vseeno počnejo.. Od kajenja, pitja alkohola, drogiranja, prenažiranja z hitro prehrano itd itd...
Pač jst na fitnesu opazujem kaj drugi počnejo in jih poznam kar nekaj, ki so si želeli skrajšati muke.. Vem da škodi, ampak mi je pač vseeno.. Če je nekdo star 24 let in ne zna presoditi ali je to za njega škodljivo ali ne si je pač sam kriv..
tudi tega stavka nisi do konca prebral.. Napisal sem čeprav je škodljivo.. Se zavedam tega..
Ampak se gotovo tudi ti zavedaš tega, koliko stvari je še škodljivih, pa jih ljudje vseeno počnejo.. Od kajenja, pitja alkohola, drogiranja, prenažiranja z hitro prehrano itd itd...
Pač jst na fitnesu opazujem kaj drugi počnejo in jih poznam kar nekaj, ki so si želeli skrajšati muke.. Vem da škodi, ampak mi je pač vseeno.. Če je nekdo star 24 let in ne zna presoditi ali je to za njega škodljivo ali ne si je pač sam kriv..
eric_cartman> Vem da škodi, ampak mi je pač vseeno..
Ja fino, ampak če moraš zaradi svoje zunanje podobe pozabit na svoje zdravje, potem je nekaj hudo narobe s tabo.
Ena ura telovadbe na dan in zdrava prehrana je več kot dovolj, da zgledaš normalno - pa še oboje dolgoročno zelo zdravju koristno.
Ja fino, ampak če moraš zaradi svoje zunanje podobe pozabit na svoje zdravje, potem je nekaj hudo narobe s tabo.
Ena ura telovadbe na dan in zdrava prehrana je več kot dovolj, da zgledaš normalno - pa še oboje dolgoročno zelo zdravju koristno.
Ja ne vem a eni hodte okol nagi pa kažete svoje ˝mišice˝, men je blo takrat sam eno shujšat, pi*da sej v normalni trgovini za sebe nism dobu ne hlač, ne bunde, ne gate, NČ in sem potem hodil sam v eno trgovino za močnejše...zdej pa lahko kupm kjerkoli.
ITM sem imel 38, debelost 2
ITM sem imel 38, debelost 2
@eric_cartman
Nikjer nism govoril o mišicah. To si ti dodal, pa tudi nisem govoril o definirani, z vidnimini trebušnimi, postavi. Govoril sem zgolj o hujšanju kot hujšanju samem.
Sicer pa tisti, ki ima 10, 20 al 30kg preveč špeha in nima pod tem razvitih mišic nima kaj razmišljat o tem še lep čas. To naj bi blo samoumevno. Za tako osebo je prvi cilj hujšanje do normalne teže in šele potem je na vrsti kvalitetno pridobivanje mišic. Ampak to je že drugo področje in druga tema. Tu se gre o hujšanju.
Osebno sem proti steroidom in se jih ne bom posluževal. Moram pa tu povedat, da optimalna prehrana za BB ni optimalna za zdravje. Sam raje imam prehrano poštimano za zdravje, zraven pa še fitnes. Napredek ni dosti slabši, je pa bolj zdrav in kvaliten + ni mi cilj se "razbacat" ampak imet lih tolk mišic, da nism suhec.
@jalovec09
Edino pravilno. Če te teža in debelost ovira je prvi korak hujašenje, da lahko normalno živiš(in lahko kupiš primerno obleko) in v tem trenutku pozabiš na mišice. Ko dosežeš ta cilj, si lahko zadaš to, da dobiš nekaj mišic. Sicer pa pohvale za tvoj korak :)
Nikjer nism govoril o mišicah. To si ti dodal, pa tudi nisem govoril o definirani, z vidnimini trebušnimi, postavi. Govoril sem zgolj o hujšanju kot hujšanju samem.
Sicer pa tisti, ki ima 10, 20 al 30kg preveč špeha in nima pod tem razvitih mišic nima kaj razmišljat o tem še lep čas. To naj bi blo samoumevno. Za tako osebo je prvi cilj hujšanje do normalne teže in šele potem je na vrsti kvalitetno pridobivanje mišic. Ampak to je že drugo področje in druga tema. Tu se gre o hujšanju.
Osebno sem proti steroidom in se jih ne bom posluževal. Moram pa tu povedat, da optimalna prehrana za BB ni optimalna za zdravje. Sam raje imam prehrano poštimano za zdravje, zraven pa še fitnes. Napredek ni dosti slabši, je pa bolj zdrav in kvaliten + ni mi cilj se "razbacat" ampak imet lih tolk mišic, da nism suhec.
@jalovec09
Edino pravilno. Če te teža in debelost ovira je prvi korak hujašenje, da lahko normalno živiš(in lahko kupiš primerno obleko) in v tem trenutku pozabiš na mišice. Ko dosežeš ta cilj, si lahko zadaš to, da dobiš nekaj mišic. Sicer pa pohvale za tvoj korak :)
CleanPower ::
_cartman, upam, da se hecaš. ne vem kje hodiš v fitnes, ampak u fitnesih kjer sem jaz bil, stanje niti slučajno ni tako.
pri winstrolu je problem, da je smrt za jetra, poleg tega se s solo winijem ne bo pridobilo neke hude mase. če že steroidi, za rekreativca testosteron, injektabilni, pa še s tem tvegaš kar veliko. pri jemanju clena za shujšanje ne vidim smisla, kurjenje maščob se dela v kuhinji. Clen uporabljajo npr. pro kolesarji za povečevanje vzdržljivosti.
Ko si na testu je sicer vse super, problem je ko greš dol. Eni grejo lifetime, pa je problem rešen.
pri winstrolu je problem, da je smrt za jetra, poleg tega se s solo winijem ne bo pridobilo neke hude mase. če že steroidi, za rekreativca testosteron, injektabilni, pa še s tem tvegaš kar veliko. pri jemanju clena za shujšanje ne vidim smisla, kurjenje maščob se dela v kuhinji. Clen uporabljajo npr. pro kolesarji za povečevanje vzdržljivosti.
Ko si na testu je sicer vse super, problem je ko greš dol. Eni grejo lifetime, pa je problem rešen.
Celsius - če hodlaš $400 za 30dni, dobiš 50$ nagrade
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CleanPower ()
kitewing ::
Pri hujšanju ti v vsakem primeru pobere nekaj mišic in ni opcije, da jih ne. Sicer pa se z nižanjem teže (do optimalne teže) športni rezultati izboljšujejo.
alexa-lol ::
Prehrana za BB in dodatki niso zdravi? Lahko vprašam kje pobirate takšne neumnosti?
Edino kar ni zdravo so steroidi, no to se sploh ne šteje pod dodatke, ker so to mamila.
Samo še čakam, da kdo izjavi, da so proteini škodljivi oz. nezdravi.
Edino kar ni zdravo so steroidi, no to se sploh ne šteje pod dodatke, ker so to mamila.
janac je itak troll, ki tak kot je uni na prvi sliki ne bo nikoli, tak kot je un na drugi sliki pa brez steroidov tut ne bo nikoli. brad pitt je le brad pitt, janac je janac
bluefish ::
Jao, človek hujša. Kje je še do oblikovanja mišic (če sploh).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
CleanPower je izjavil:
janac je itak troll, ki tak kot je uni na prvi sliki ne bo nikoli, tak kot je un na drugi sliki pa brez steroidov tut ne bo nikoli. brad pitt je le brad pitt, janac je janac
Res je da janac ne bo nikoli niti podoben 2, da o 1 ne govorimo, vendar kot kaže ti niti ne veš kaj naredijo steroidi, zato pa klobasaš takšne neumnosti. 2 je samo dobro zdefiniran, MM pa nima ravno veliko.
no, steroidi ravno mamila niso. pa tudi kakšen aspartam ali sukraloza, ki sta v proteinih, ti v enaki količini lahko škodujeta bolj kot steroidi.
kaj pa ti naredijo steroidi? testosteron mam v sebi že cel lajf, pa mi še nič ni, edin mal kosmat sem. cca 50mg tedensko se mi ga infiltrira v krvni obtok.
kaj pa ti naredijo steroidi? testosteron mam v sebi že cel lajf, pa mi še nič ni, edin mal kosmat sem. cca 50mg tedensko se mi ga infiltrira v krvni obtok.
Zgodovina sprememb…
z dodatki ne mislim proteine pa malto (maltodextrin, ne apnena malta, da ne bo kdo tist pil) ampak na winstrolu in ne vem kaj kar mu predlagajo nekateri ljudje.
Dejansko me sploh ne zanima kaj naredijo steroidi.. pustim telesu da sam uravnava nivo hormonov in je to to. Če se več ukvarjaš s športom se ga logično sprosti več, če ležiš na kavču in ješ čips pa manj.
Dejansko me sploh ne zanima kaj naredijo steroidi.. pustim telesu da sam uravnava nivo hormonov in je to to. Če se več ukvarjaš s športom se ga logično sprosti več, če ležiš na kavču in ješ čips pa manj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alexa-lol ()
Prehrana za BB in dodatki niso zdravi? Lahko vprašam kje pobirate takšne neumnosti?
Proteini so tuja beseda za beljakovine (meso, stročnice...)Telo jih potrebuje, vendar v precej majhni meri. Beljakovinske diete na daljši rok so pa škodljive (si zamolčal? a nisi vedel?).
PS: Glavni enerijski vir v telesu so OH-ji in maščobe.
če ješ čips se ga izloči manj? pol bi moral biti moj že na 0..
temelj filozofije je čudenje in vpraševanje, tvoja filozofija potem zgleda nima temeljev(če te ne zanima).
beljakovinske diete škodljive? o kakšnem dnevnem vnosu pa govorimo? pod 250g/dan je vse ok, belive me...
temelj filozofije je čudenje in vpraševanje, tvoja filozofija potem zgleda nima temeljev(če te ne zanima).
beljakovinske diete škodljive? o kakšnem dnevnem vnosu pa govorimo? pod 250g/dan je vse ok, belive me...
Zgodovina sprememb…
CleanPower, beljakovinska dieta na dolgi rok ni optimalna za zdravje, tako kot optimalna BB prehrana ni optimalna za zdravje.
Najbol optimalna prehrana je tko, da maš dovolj beljakovin in maščob, ostalo pa nabereš iz zelenjave, riža in neki krompira. Zraven pa seveda vitamini in minerali, pa omega 3, pa še kak dodatek.
Najbol optimalna prehrana je tko, da maš dovolj beljakovin in maščob, ostalo pa nabereš iz zelenjave, riža in neki krompira. Zraven pa seveda vitamini in minerali, pa omega 3, pa še kak dodatek.
omega 3 je nateg, vitaminov dobiš dost iz hrane, ok minerali če si aktiven športnik. sej veste uno foro ko je hulk hogan reku train hard, eat your vitamins etc. , ubistvu je mislu eat your steroids. vsaj on je tko delu.
Ni res, omega3 niso nateg in z prehrano, da bi dobil dost vitaminov, bi moral pojest kar nekaj kg zelenjave na dan, pa še tu C vitamina ne dobiš tolko in ga je nujno dodajat. Pa tudi D vitamin, vsaj v teh časih, ko ni sonca.
mah čips nima veze kle... pač ob intenzivne telesnem naporu se izloča več testosterona... če doma vegetiraš po par dni skupaj se ga izloča manj.
Se vidi, da je tole geek forum. Jao jao, kakšne imate to, ni čudno da vas je 95% tle gor predebelih. Beljakovinska oz. bolje rečeno ketonska dieta nezdrava na dolgi rok, hehe ta je dobra, ne morem verjeti kakšne neumnosti pišete. Samo za primer, kaj so pa včasih jedli? Meso = beljakovine, kaj so pa od OH jedli? Pa je bil takrat kdo debel, mogoče? Ni čudno da vas je 95% debelih, če se samo z oh bašete. Ketonska je ena izmed najbolj učinkovitih, in zdravih diet, in je zdrava tudi na DOLGI rok. No ja če koga koga zanima karkoli v zvezi s hujšanjem , fitnesom itd. naj si pogleda maxximum portal, ker tule so res sami bedaki kar se tega tiče, in nimajo pošlihtanih niti osnovnih pojmov o zdravi prehrani.
Omega 3 nateg, ta je tudi dobra.
Omega 3 nateg, ta je tudi dobra.
krOOokO, ketonska je boljša od beljakovinske kar se tiče zdravja. Ketonska = beljakovinska+maščobe, velika razlika.
In, če prašaš gašperja kaj je optimum bi reku, pejd na ketonsko za 3 tedne, potem pa dodaj nekaj zdravih OH in to je to. Se strinjam tudi sam. In tudi prehrana za optimum BB ni optimum pehrana za zdravje. To ti bo tudi gašper povedal :) Sam se držim tega principa.
In, če prašaš gašperja kaj je optimum bi reku, pejd na ketonsko za 3 tedne, potem pa dodaj nekaj zdravih OH in to je to. Se strinjam tudi sam. In tudi prehrana za optimum BB ni optimum pehrana za zdravje. To ti bo tudi gašper povedal :) Sam se držim tega principa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Stupid_ ()
Saj ketonska je skoraj enaka kot beljakovinska, ni velike razlike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krOOokO ()
Sem popravil prejšnji post, če nisi videl.
Ketonska=beljakovinska+maščobe. Razlika med tem, da dodaš maščobe ni lih zanemarljiva
Ketonska=beljakovinska+maščobe. Razlika med tem, da dodaš maščobe ni lih zanemarljiva
Skrajna oblika beljakovinske = ketonska.
Maščobe pri beljakovinski niso nujne, lahko pa jih dodaš, v mejah normale, čeprav je bolje brez.
Maščobe pri beljakovinski niso nujne, lahko pa jih dodaš, v mejah normale, čeprav je bolje brez.
_Stupid_> Ni res, omega3 niso nateg in z prehrano, da bi dobil dost vitaminov, bi moral pojest kar nekaj kg zelenjave na dan, pa še tu C vitamina ne dobiš tolko in ga je nujno dodajat. Pa tudi D vitamin, vsaj v teh časih, ko ni sonca.
Nonsense.
krOOokO> Ketonska je ena izmed najbolj učinkovitih, in zdravih diet, in je zdrava tudi na DOLGI rok.
Ne, ni.
Nonsense.
krOOokO> Ketonska je ena izmed najbolj učinkovitih, in zdravih diet, in je zdrava tudi na DOLGI rok.
Ne, ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Je bistveno manj škodljiva od večine sodobnih prehranjevalnih navad, a ni zdrava. Dolgoročno zdrava dieta (taka, ob kateri velik del prebivalstva ob primerni telesni aktivnosti dočaka visoko starost) vsebuje zelo malo mesa (in maščob in beljakovin nasploh, manj kot 10%) in je sestavljena primarno iz kompleksnih sladkorjev in vlaknin.
Seveda ob taki prehrani ne moreš biti vrhunski športnik, lahko si pa še vedno zelo dober športnik.
Seveda ob taki prehrani ne moreš biti vrhunski športnik, lahko si pa še vedno zelo dober športnik.
Povej 1. razlog zakaj ni zdrava.
Boš celo življenje ovsene, sadje in zelenjavo jedel?
Drugače pa smo ljudje že po naravi mesojedci, in potrebujemo beljakovine, tako da je ketonska veliko boljša od te tvoje, ki sloni predvsem na OH.
Pol pa ni čudno, da skoraj ni več človeka, ki ne bi bil debel, če bi jedli samo OH.
Drugače pa smo ljudje že po naravi mesojedci, in potrebujemo beljakovine, tako da je ketonska veliko boljša od te tvoje, ki sloni predvsem na OH.
Pol pa ni čudno, da skoraj ni več človeka, ki ne bi bil debel, če bi jedli samo OH.
krOOokO> Povej 1. razlog zakaj ni zdrava.
Ker ni primerna za naš prebavni trakt.
krOOokO> Boš celo življenje ovsene, sadje in zelenjavo jedel?
Sliši se, kot da zdravo prehrano enačiš z mučenjem.
krOOokO> Drugače pa smo ljudje že po naravi mesojedci
Ne, ljudje smo že po naravi vsejedi in imamo bistveno daljši prebavni trakt kot ga imajo mesojede živali.
krOOokO> Pol pa ni čudno, da skoraj ni več človeka, ki ne bi bil debel, če bi jedli samo OH.
Ni čudno, da med tistimi, ki se radi bašejo z beljakovinami, ni nobenega pametnega.
Ker ni primerna za naš prebavni trakt.
krOOokO> Boš celo življenje ovsene, sadje in zelenjavo jedel?
Sliši se, kot da zdravo prehrano enačiš z mučenjem.
krOOokO> Drugače pa smo ljudje že po naravi mesojedci
Ne, ljudje smo že po naravi vsejedi in imamo bistveno daljši prebavni trakt kot ga imajo mesojede živali.
krOOokO> Pol pa ni čudno, da skoraj ni več človeka, ki ne bi bil debel, če bi jedli samo OH.
Ni čudno, da med tistimi, ki se radi bašejo z beljakovinami, ni nobenega pametnega.
ERGY ::
Verjetno si že slišal kdaj se ljudje zredijo? Če pojejo _preveč_ kalorij, od kje pa sploh nima veze. Ketonska sigurno ni najbolj zdrava vrsta prehranjevanja, ob zadostni količini zelenjave pa je blizu tega. Z leti se namreč poveča možnost osteoporoze. Itak se vsi kregajo okoli teme ali smo mesojedci ali rastlinojedci, jaz mislim, da smo nekje vmes. Zanimivo je na primer pri živalih. Nekatere so rastlinojedci pa imajo precejšnjo mišično maso.
Ljudem ni treba jesti _nič_ mesa in _nič_ zelenjave, da preživijo (ker so vsejedi lahko preživijo samo od mesa in tudi samo od rastlin).
Najdlje živijo, če jedo _malo_ mesa, energetske potrebe pa zapolnijo s kompleksnimi sladkorji, za čreva pa skrbijo z vnosom vlaknin.
Najdlje živijo, če jedo _malo_ mesa, energetske potrebe pa zapolnijo s kompleksnimi sladkorji, za čreva pa skrbijo z vnosom vlaknin.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
1. Je primerna.
2. Ni zdrava prehrana.
3. Vsejedi smo sedaj, včasih so jedli samo meso, pa so bili vsi suhi, sedaj pa so tu oh, in vidimo kako je.
4. Vidim, kako pametni ste vi, ki se bašete z OH.
ERGY: prosim kopiraj post, kjer sem napisal, da je ketonska najbolj zdrava vrsta prehranjevanja.
2. Ni zdrava prehrana.
3. Vsejedi smo sedaj, včasih so jedli samo meso, pa so bili vsi suhi, sedaj pa so tu oh, in vidimo kako je.
4. Vidim, kako pametni ste vi, ki se bašete z OH.
ERGY: prosim kopiraj post, kjer sem napisal, da je ketonska najbolj zdrava vrsta prehranjevanja.
Lahko si tu prebereš, da boš vedel zakaj: http://tek.si/debelost-tezava-mnogih-ra...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zdrava dieta (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55462 (49079) | Massacra |
» | Telesna teža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24887 (22320) | Okapi |
» | afterburn effect (workout)Oddelek: Loža | 8392 (7504) | _Enterprise_ |
» | V zadnjih 29 tednih shujšal 30kg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23910 (21119) | whatever |