Forum » Pomoč in nasveti » mini vigor 128
mini vigor 128
lovec ::
Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu in imam majhen problem,ki mi ga boste vi,ki se spoznate na zadeve,verjetno lahko pomagali rešiti.
Imam zunanji ISDN modem mini vigor 128,ki ga ne znam pripraviti do tega da bi mi deloval po dveh kanalih .
Prosim če mi kdo opiše postopek!
HVALA !
Sem nov na tem forumu in imam majhen problem,ki mi ga boste vi,ki se spoznate na zadeve,verjetno lahko pomagali rešiti.
Imam zunanji ISDN modem mini vigor 128,ki ga ne znam pripraviti do tega da bi mi deloval po dveh kanalih .
Prosim če mi kdo opiše postopek!
HVALA !
falotXP ::
Hmm..kot prvo moraš vedeti, da eni ponudniki interneta ne ponujajo uporabe sočasno obeh kanalov. Sam imam tudi tak modem, in imam dva ponudnika interneta. Pri arnesu ne omogočajo 128Kbps povezave, če pa imaš voljo ali kaj drugega pa. Potem če se povežem prek volje je povezava 128 Kbps dokler enega kanala sam ne prekinem ali pa v nastavitvah modema navedem čas prekinitve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Porast števila širokopasovnih povezav v ZDA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10633 (8912) | CaqKa |
» | Kaj potrebujem kot ponudnik interneta?Oddelek: Omrežja in internet | 1196 (895) | Iztirjenec |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8258 (6564) | DeLonghi |
» | ISDN disconnect po vec tedenskem testiranju.Oddelek: Pomoč in nasveti | 959 (843) | Hux |
» | ISDN 128k >>> (2kanala)Oddelek: Omrežja in internet | 1391 (1102) | borutzi |