Forum » Pomoč in nasveti » Facebook problem
Facebook problem
Havq ::
Zdravo,upam da sem dal v pravo temo in se oproščam če tema že obstaja.
imam problem,da ko hočem odpreti Facebook.napiše da ne more pokazati strani.ne dela tudi na
drugih aparatih(telefon,tablica).
Windwos je 7 Professional.Brskalnik je internet explorer.ostale strani normalno delajo.
če sem kaj pozabil,se oproščam.
hvala za pomoč.
lp
imam problem,da ko hočem odpreti Facebook.napiše da ne more pokazati strani.ne dela tudi na
drugih aparatih(telefon,tablica).
Windwos je 7 Professional.Brskalnik je internet explorer.ostale strani normalno delajo.
če sem kaj pozabil,se oproščam.
hvala za pomoč.
lp
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
popster ::
če ti na več različnih napravah ne dela facebook pomeni da je problem an ruterju, lahko da je blokiran.
Oktan ::
Pozdravljeni.
Si bom malce sposodil temo. Že nekaj dni imam namreč problem da ko grem na telefonu (galaxy s2 ICS) na Facebook preko Google Chrome aplikacije (se pravi NE Facebook aplikacija), mi ko naloži stran kar naprej meče na vrh, ko scrollam navzdol. Po prb. 15s in poskušanju pa kar naenkrat dela vredu. Stran se že naloži do konca tako da to ni problem, sem pa včeraj ugotovil da ima prijatelj enak problem. Kaj je to lahko kakšna napaka v njihovi kodi, ali kaj nalaga v ozadju? Lp
Si bom malce sposodil temo. Že nekaj dni imam namreč problem da ko grem na telefonu (galaxy s2 ICS) na Facebook preko Google Chrome aplikacije (se pravi NE Facebook aplikacija), mi ko naloži stran kar naprej meče na vrh, ko scrollam navzdol. Po prb. 15s in poskušanju pa kar naenkrat dela vredu. Stran se že naloži do konca tako da to ni problem, sem pa včeraj ugotovil da ima prijatelj enak problem. Kaj je to lahko kakšna napaka v njihovi kodi, ali kaj nalaga v ozadju? Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasbena industrija lani cvetelaOddelek: Novice / Rezultati | 19595 (16798) | dexterboy |
⊘ | S Pokemon Go v zapor?Oddelek: Loža | 5406 (4001) | zee |
» | Zakaj "root" telefona? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32155 (27433) | CaqKa |
» | Največji Facebook, Google z drugim in tretjim mestomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13233 (10996) | zelvahunter |
» | Spletna stran in Facebook problemOddelek: Izdelava spletišč | 716 (613) | Anonymous1 |