Forum » Pomoč in nasveti » Wifi problem
Wifi problem
fokz8 ::
Na prenosniki mi ne dela povezava z wifijem... Na telefon mi dela normalno, ne laptopu pa ne. Sem posodobil driverje... Ne pomaga nič. Spodaj je samo rumen trikotnik in piše povezava je omejena.
Prosim za pomoč. Lp
Prosim za pomoč. Lp
- polepsal: Mavrik ()
Hayabusa ::
Zakaj samo stokaš, predlaganih rešitev pa ne preizkusiš ?
Model prenosnika/routerja, kateri OS, si dovolj blizu, to so osnovni podatki, ki manjkajo.
Imaš fizično omogočen wifi na prenosniku (ponavadi kombinacija fn+nekaj, RTFM za dodaten info) ?
Model prenosnika/routerja, kateri OS, si dovolj blizu, to so osnovni podatki, ki manjkajo.
Imaš fizično omogočen wifi na prenosniku (ponavadi kombinacija fn+nekaj, RTFM za dodaten info) ?
DeeCoy ::
Hayabusa, kaj pa če bi ti bral poste? piše, da je povezan, ampak je povezava omejena.
fokz8, kaj če bi malo poscrollal gor in našel wifi kartico pa nam potem prilepil :)?
fokz8, kaj če bi malo poscrollal gor in našel wifi kartico pa nam potem prilepil :)?
Kaj stokam? saj se rekel da sem sprobal in da je ta gumb za odpravljanje težav za okras KER NIKOLI NE REŠI TEŽAVE.
Model prenosnika: Acer aspire v3-571G
Modem je amisov...enkom technologies, ampak to nima nič veze z wifijem ker meni na telefonu dela, na compu pa ne.
ampak useeno: ENKOM EXTENDED A1521-I
WIN 7 64x
In ja imam omogočen wifi.
Sklepam pa da je najvrjetneje zarad tega: nehalo mi delat takrat, ko sem ustvaril začasno brezžično omrežje računalnik-računalnik... sedaj pa tega omrežja ne znam izbrisat, in se najvrjetneje hoče comp povezat sam s sabo.
@deecoy
Prilagam še tole:
in tole:
Model prenosnika: Acer aspire v3-571G
Modem je amisov...enkom technologies, ampak to nima nič veze z wifijem ker meni na telefonu dela, na compu pa ne.
ampak useeno: ENKOM EXTENDED A1521-I
WIN 7 64x
In ja imam omogočen wifi.
Sklepam pa da je najvrjetneje zarad tega: nehalo mi delat takrat, ko sem ustvaril začasno brezžično omrežje računalnik-računalnik... sedaj pa tega omrežja ne znam izbrisat, in se najvrjetneje hoče comp povezat sam s sabo.
@deecoy
Prilagam še tole:
in tole:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fokz8 ()
Z wifijem sploh nisi povezan, vsaj tako pravita prvi dve ikoni. Kaj, če bi najprej probrisal vsa tale crap omrežja okrog brezžične povezave? Kako maš ti tole narjeno men ni najbol jasno.
drgač pa tole k piše WMware...tole je program za virtualno nastavitev OS. Gor mam Linuxe. Tak da nevem kaj naj zbrišem in kako nardim da bo wifi delo. sj prajim, da mi ne dela od tistega momenta naprej, ko sem naredil brezžično povezavo(omrežje) računalnik-računalnik
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fokz8 ()
Okej, potem WMware ni problem.
Kaj pa je povezava lokalnega omrežja 2? Se je to pojavilo, ko si naredil povezavo rač-rač?
Aja, pa printscreen od ipconfiga bi prosil še enkrat, tam kjer je default gateway 192.168.1.254
Kaj pa je povezava lokalnega omrežja 2? Se je to pojavilo, ko si naredil povezavo rač-rač?
Aja, pa printscreen od ipconfiga bi prosil še enkrat, tam kjer je default gateway 192.168.1.254
Vse kaže na to da računalnik ne pridobi pravega IP naslova in privzetega prehoda. Z desno klikni na to wireless povezavo, lastnosti, lastnosti od internet protocol version 4 in nastavi oboje na samodejno, če slučajno ni.
wow tnx. deluje. ne me jebat, sem že bil pred formatiranjem haha
hvala ti res, svaka ti čast:)
hvala ti res, svaka ti čast:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi nagaja ob zagonu prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 885 (626) | ncop1 |
» | Čuden problem z internetno povezavo (rabim pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1165) | Invictus |
» | ne dela net povezava na notebookuOddelek: Pomoč in nasveti | 779 (645) | hojnikb |
» | Ne morem dostopati do routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3911 (3602) | koli99 |
» | Pomoč pri povezavi brezžičnega usmerjevalnika s Siol modemomOddelek: Omrežja in internet | 3331 (3199) | Daniel |