Forum » Izdelava spletišč » Spletna stran in Facebook problem
Spletna stran in Facebook problem
Anonymous1 ::
Lepo pozdravljeni se oproščam, a nikakor nemorem tega vsposobiti.
Sam imam mini spletno stran, ki še testna. Dodal sem tudi facebook like in share.
Ampak problem je v tem, da ko da kdorkoli share. Se pojavi preveliko texta. (Kako bi lahko zmanjšal, da bi bilo vidno naprimer samo prvih 30 besed...?).
Sam uporabljam Worpdress plugin.
Kako mi prikaže:
Hvala za pomoč
Sam imam mini spletno stran, ki še testna. Dodal sem tudi facebook like in share.
Ampak problem je v tem, da ko da kdorkoli share. Se pojavi preveliko texta. (Kako bi lahko zmanjšal, da bi bilo vidno naprimer samo prvih 30 besed...?).
Sam uporabljam Worpdress plugin.
Kako mi prikaže:
Hvala za pomoč
Mesar ::
http://php.net/manual/en/function.subst...
razen če si samo namestil kak plugin, potem bo ... khm, težje.
razen če si samo namestil kak plugin, potem bo ... khm, težje.
Your turn to burn!
MisterR ::
Facebook share gumb je deprecated. Sedaj se uporablja sharer.php (Facebook.com)
Drugače pa uporabi v headerju tole
Drugače pa uporabi v headerju tole
<meta property="og:title" content="naslov strani blabla" /> <meta property="og:description" content="vsebine blabla" /> <meta property="og:image" content="slikca.jpg" />
Slikco že imam vredu, ker je s tistim pluginom vse dobro. Ampak sedaj pa naj kar meta property=og:description content=vsebine blabla" samo to dodam ? . Samo kako bo pa vedelo kaj izpisati. To pomeni, da bo zmeraj isto izpisovalo ali odvisno od teme, ki sem jo napisal.
LP
LP
MisterR ::
namesto "vsebine blabla" pač loadaš svojo vsebino, lahko z js ali php oz. v čem pač delaš.
Evo sem sedaj spremenil prej sem delal nekaj drugega. Koliko časa pa traja, da ti sprejme novo to vsebino ?.
Imam še en zelo hud problem. To je optimizacija. Sam sem nekaj sprobaval in veliko bral :D. Sam ni to, kar tako... Na Google Webmaster sem dodal spletno stran vse dobro ampak problem je v tem, da mi jo noče ali nevem kaj sprejeti. Napiše mi to. 302 (Začasno premaknjeno).
Evo še slika :
Kaj naj naredim ali vsaj povejte kaj naj bi bilo narobe.
Anyone :)
Imam še en zelo hud problem. To je optimizacija. Sam sem nekaj sprobaval in veliko bral :D. Sam ni to, kar tako... Na Google Webmaster sem dodal spletno stran vse dobro ampak problem je v tem, da mi jo noče ali nevem kaj sprejeti. Napiše mi to. 302 (Začasno premaknjeno).
Evo še slika :
Kaj naj naredim ali vsaj povejte kaj naj bi bilo narobe.
Anyone :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anonymous1 ()
Lahko malo bolj natančno poveš. Tisto spodaj, kjer piše. In kakšna naj bo vsebina ... ?
Potem imam še en problem, če bi mi kdo lahko razložil zakaj se to naredi. Sam sem stestiral stran še na Google Analytics vsavim kodo. Vse dobro refresham potem mi pa predolgo nalaga, se ustavi in zopet nalaga, če ta Google Analytics (Kodo) zbrišem deluje vse dobro .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox Lightbeam (+ uBlock Origin) - sledenje (+ blokada) trackerjevOddelek: Omrežja in internet | 2449 (2017) | Ales |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14238 (10092) | betmen |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 215608 (167174) | Tydek |
» | wordpress pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6945 (5432) | paliskic |
» | AJAX + google analyticsOddelek: Izdelava spletišč | 1114 (912) | Veron |