Forum » Na cesti » Tomos A3ML Problem
Tomos A3ML Problem
Bananac ::
Pozdravljeni,
zanimam me kaj bi lahko bila težava, ki sem mi pojavlja pri Tomos Avtomatiku A3 ML letnik 85 in sicer:
ko kurblam motor se sliši izhajanje plina pri glavi (tam kjer je svečka) pa me zanima če kdo ve kaj bi to lahko bilo
lp,
zanimam me kaj bi lahko bila težava, ki sem mi pojavlja pri Tomos Avtomatiku A3 ML letnik 85 in sicer:
ko kurblam motor se sliši izhajanje plina pri glavi (tam kjer je svečka) pa me zanima če kdo ve kaj bi to lahko bilo
lp,
mihec87 ::
Točno to kar si povedal..
Odvij svečko ter poglej če ima gor podložko-v bistvi je podobno podložki..
Odvij svečko ter poglej če ima gor podložko-v bistvi je podobno podložki..
Assass1n ::
Lahko ti pušča pri svečki, zamenjaj jo ter pravilno zategni, lahko ti pa pušča na pokrovu cilindra ali pa na cilindru.
Če ni svečka naj ti en kurbla ti pa z roko in sluhom oceni kje pušča :) , pazi da te ne rukne svečka.(ni smrtno nevarno).
Če pušča na pokrovu menjaš dihtungo, se pravi 4 vijake snameš pokrov, očistiš in menjaš tesnilo. Kupi kjer majo dela za tomos, je poceni. Ti težko zamenjat, počasi pa bo.
Lp
Če ni svečka naj ti en kurbla ti pa z roko in sluhom oceni kje pušča :) , pazi da te ne rukne svečka.(ni smrtno nevarno).
Če pušča na pokrovu menjaš dihtungo, se pravi 4 vijake snameš pokrov, očistiš in menjaš tesnilo. Kupi kjer majo dela za tomos, je poceni. Ti težko zamenjat, počasi pa bo.
Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
mihec87 ::
vijake zateguj počasi( zašraufaš tok da primejo glavo dol potem pa vsakega po mal) v zvezda vzorcu..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tomos ne vžge (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23388 (3931) | hojnikb |
» | Apn6 izpuh (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16259 (12689) | oo7 |
» | APN 6 noče vžgati (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17712 (8120) | koyotee |
» | Moj Tomos apn 6 s noče vžgatiOddelek: Na cesti | 4340 (2805) | BRBR |
» | Tomos m14 ne dela... prosim za pomočOddelek: Na cesti | 4028 (3752) | Hayabusa |