Forum » Strojna oprema » Lcd ekran - prenosnik HP
Lcd ekran - prenosnik HP
Fifty6 ::
Živjo,
zanima me ali imajo vsi HP 15" prenosniki enak priklop ekrana, torej ali gre za standarden konektor ali se pri različnih serijah kontakti razlikujejo?
Sam imam ekran od HP Probook 4515s in me zanima v katere prenosnike vse paše. Zanimam pa se zato ker bi bratu podaril prenosnik (seveda imam rame, disk in delujoč zaslon od 4515s in bi rad kupil HP s počenim zaslonom, ki ima kompatibilen priklop z mojim zaslonom).
Hvala za pomoč.
zanima me ali imajo vsi HP 15" prenosniki enak priklop ekrana, torej ali gre za standarden konektor ali se pri različnih serijah kontakti razlikujejo?
Sam imam ekran od HP Probook 4515s in me zanima v katere prenosnike vse paše. Zanimam pa se zato ker bi bratu podaril prenosnik (seveda imam rame, disk in delujoč zaslon od 4515s in bi rad kupil HP s počenim zaslonom, ki ima kompatibilen priklop z mojim zaslonom).
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP predstavil najtanjši prenosnik na svetu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 22252 (18768) | MrNighthawk |
» | Disk Failure?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1987 (1662) | SuperVeloce |
» | Menjava matične plošče na hp probook 4515s (invalid serial number)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1449 (1224) | Šimpanz |
» | Laptopu crkuje vse po vrstiOddelek: Pomoč in nasveti | 2392 (1952) | denabiker |
» | prenosnik - mudi se z nakupomOddelek: Kaj kupiti | 1926 (1420) | stojko1 |