Forum » Strojna oprema » grafični pomnilnik
grafični pomnilnik
AlienRR ::
Načeloma ne, razen kadar grafa uporablja sistemski pomnilnik (-RAM). V tem primeru bi se naj to nastavilo (predvidevam) nekje z driverji(?). Ampak potem ima sistem manj RAMa.
Prav tako grafa ne bo nič hitrejša, če bi dodelil več pomnilnika.
Prav tako grafa ne bo nič hitrejša, če bi dodelil več pomnilnika.
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
niklfrik ::
@Senitel
moja grafična kartica ima 256mb svojega pomnilnika in se mislil, da bi ji lahko dodal več sistemskega p. Ampak če to ne naredi nobene koristi, potem je tak brezveze :)
sem pa mislil, da ji gre dat več, ko sem videl koliko je skupnega in koliko je dodeljenega. Imam pa 4gm rama in mi se ne bi nekaj dost poznalo, če bi dal 512mb k grafični :)
moja grafična kartica ima 256mb svojega pomnilnika in se mislil, da bi ji lahko dodal več sistemskega p. Ampak če to ne naredi nobene koristi, potem je tak brezveze :)
sem pa mislil, da ji gre dat več, ko sem videl koliko je skupnega in koliko je dodeljenega. Imam pa 4gm rama in mi se ne bi nekaj dost poznalo, če bi dal 512mb k grafični :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poganjanje virtualnih mašin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8191 (6755) | Pesimist |
» | Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 20375 (10460) | bobi1992 |
» | Vista x64 in Nvidiini driverjiOddelek: Zvok in slika | 2121 (1151) | Senitel |
» | Ustavljivost linearno omejenih avtomatov (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5232 (4746) | Matevžk |