Forum » Zvok in slika » TV tuner in/ali TV kartica
TV tuner in/ali TV kartica
Malcolm_Y ::
Ali je za gledanje DVB-T programov preko PC-ja dovolj samo TV tuner, ali moram ob tem imeti še TV kartico.
Hvala!
Hvala!
JohanP ::
TV tuner ti bo predvajal nekodirano DVB-T vsebino. Če pa hočeš spremljat še kodirano, npr Mediaset Premium kanale, rabiš še razširitveno režo za PCMCIA modul, kamor vtakneš plačljivo (TV) kartico, ki ti odkodira zaklenjeno vsebino.
floyd1 ::
Sem najprej kupil in nato nekaj dni kasneje tudi vrnil nazaj DVB-T USB kartico za laptopa. Odvisno od lokacije, a v našem stanovanju nisem uspel dobiti slike nikjer. Šele na balkonu je zadeva za silo delala - a s konkretnim zatikanjem. Očitno bi moral imeti še večjo zunanjo anteno, a to mi več ni bilo praktično, vedno še to gor priklapljat. Samo kot opozorilo.
Pa ne stanujem nekje bogu za hrbtom, sem iz MB (no-ja tudi to je lahko bogu za hrbtom ), le stanovanje imamo obrnjeno vstran od Pohorja (kjer so oddajniki). Pišem le kot opozorilo.
Pa ne stanujem nekje bogu za hrbtom, sem iz MB (no-ja tudi to je lahko bogu za hrbtom ), le stanovanje imamo obrnjeno vstran od Pohorja (kjer so oddajniki). Pišem le kot opozorilo.
Alexius Heristalski ::
Naš DVB-T je konfiguriran za sprejem z zunanjo anteno. Nič drugače kot v analogni dobi.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV kartica Gigabyte GT-U7000Oddelek: Strojna oprema | 2469 (985) | BCSman |
» | tv kartica - izkušnje?Oddelek: Kaj kupiti | 1429 (1253) | musicfreak |
» | GIGABYTE TV KARTICA U8300Oddelek: Pomoč in nasveti | 4010 (3054) | kmetek |
» | DVB-TUSB TV USB Dongle ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 4555 (3369) | kontra |
» | TV Tunerji - Kako naj se odločim?Oddelek: Zvok in slika | 3507 (2940) | zzan |