» »

kks?

kks?

Simko ::

Zanima me nasledenje:
Imam možnost dostopa do interneta preko kablske. Modem, mrežno, vse kaj potrebujem dobim po akcijski ceni 36k SIT plus max. 10k SIT za inštalacijo (merjenje signala, ...). Ker imam account pri arnesu bom plačeval 4kSIT za neomejen dostop pri 64k. Zdaj me pa zanima, če se po vaše to splača. Mislim v tej smeri: ker moram bit naročnik pri njih dve leti. Kaj če mi naročnino ful dvignejo? Al pa če jim pogodba z arnesom propade al pa kaj? AL pa če si kaj te jaz vem kaj zmislijo....Zdaj ne vem, kaj vse piše v pogodbi, katero bom podpisal...če piše kaj o tem, tak ni problema.
Zdaj uporabljam siol pakete in imam še nekaj časa zastojn internet, ampak, ko jih porabim, ne mislim telekomu denarja talat....
LP

TinkaPinka ::

Kot prvo, jaz sem na KKS-u, in sem zelo zadovoljna.
Kar se pa tiče tega, da moraš bit dve leti njihov naročnik, in če ti dvignejo naročnino... Cena velja kot bistvena sestavina pogodbe, in je ena stranka brez privoljenja druge ne more kar tako spremenit. Če bodo že spreminjali naročnino, ti bodo tako ali tako morali dati v podpis novo pogodbo; pol je pač ne podpiši. Če pa te ne bodo obvestili, pa lahko razdreš pogodbo, če ti ne bo ustrezalo.
I am easy to please as long as I get my way.

roscha ::

Ma pejte se solit! Kako hudica mores bit zadovoljen s ponubo: paket s hitrostjo prenosa podatkov do 256 kbit/s 22.015,00 (DDV vkljucen), ko imam sam za UL 256kbit/s DL 1,5Mbit/s (kabel) za 7.135 KSIT/mesec..??!!! NOPE SORRY SE NE SPLACA!!

LP!

Simko ::

roscha...ja boljše že je kot pa da impulze trošim na analognem modemu, a ne? Saj za prenos se mi ne gre tak, ker če mam neomejen dostop, bom pač kakšen dan ali dva pustil rač. prižgan in zadeva bo rešena.....

roscha ::

Simko: ne vem ne vem.. Ce imas moznost ADSL bi vsekakor premislil,pa rajsi malo pocakal. Pravzaprav mi je vseeno, zelel sem samo povedat da na kablu ni vse tako lepo kot se slisi.. Tistih 7k/s Dl je za en qrc. Sem probal verjemi. Zaenkrat imam sreco in mi kabel deluje "priblizno" tako kot clovek pricakuje. Drugace pa kakor hoces. Za browsat je 7k/s za silo dovolj, za karkoli DL-jat pa ne. Mogoce sedaj mislis da je 24/7 podatek ampak ni. 20h/dan neta tako ali tako ne uporabljas, takrat ko pa ga pa je fino ce zadeva za silo "siba". Ja saj vem sem tudi sam mislil, ko sem sel z modema na kabel, da je zdaj to to, pa sem 6 mesecev pizdil ko je bil prenos na ravni 14400 modema. Na sreco so porihtali stvari da sedaj zadeva "leti". Imam sreco da je "gnila konkurenca" SiOL zadaj. Se mogoce kasneje kaj razlozim, moram it.. Samo ne se zaletet. NI VSE ZALTO KAR SE SVETI!!

LP!

YouR MaMa ::

roscha predvidevam, da si na g-kablu .. kateri ima bandwidth preko siola :D ..

tak da, ce ne bi blo siola, ne bi ti zaj mel kablskega interneta ..:D

Simko .. ce bos hotel, bos lahko kadar koli prepisal pogodbo iz arnesa na kksa ali obratno .. tak je lahko vsaj moj kolega .. vsekakor se ti splaca, ce mas sedaj internet stroskov za vec kot 10k na mesec ..

Simko ::

hmmm....roscha zelo črnogled si ej :) ADSL? Zadeva bo (je) po moje dosti dražja od teh 4k SIT na mesec za kabl. Se motim? Po moje bi ti torej kaj storil? Ostal na analog. modemu? Finta je, da prej omenjena cena ne bo več dolgo veljala, povedati moram naslednji teden, če sem še vedno zainterisiran.....
S kje pa si ti sploh?

PaJo ::

Jaz osebno nebi kaj soti kompliciral in bi kar na hitro vzel ta paket, saj mas baje iz Arnesa potel dl okoli 30kb/s ostalo pa 7bk/s:D Tako da kaj se cakas, pa se poceni je:))
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

roscha ::

Simko: Ej nredi kar ces, saj gre za tvoj denar. Povedal sem samo svoje mnenje. Pa ce bos sel na kabel se cez kake pol leta spomni in napisi kako si zadovoljen. Ja, verjetno res dnarja nimas za stran metat in je tale ponudba zaenkrat kar sprejemljiva (kar se cene tice). Ampak hitrost... No saj bos videl. Da dial-up dostop smrdi do neba pa itak vem. Veliko poceni "surfanja" ti zelim.

Your Mama: Ne nisem na G-kablu pac pa na Tele-tvju (Kranj)

Lp!

Simko ::

roscha : Saj sem ti hvaležen za mnenje, verjemi. :)

Verjetno bom kar preklopil na kabel....hvala vsem za odgovore. :)

kuntek ::

Tudi jaz sem na KKS-ju in sem še kar zadovoljen. Če ti hitrost ni bistvenega pomena (ne govorim, da je stvar počasna) in ti je važen 24 urni priklop, potem takoj na kabel preidi.

Kaj ve kdo, če je kakšna razlika v hitrosti med priklopom 64k za 7700 SIT in preko Arnesa za 4000 SIT???

YouR MaMa ::

ni razlike .. hitrost je ista ... samo kolega pravi, da ce celi dan downloadas ti zvecer nikam ne bo sla konekcija .. baje mu downloada po 2 kb samo zvecer .. ce pa nic neja downloada pa dela vedno vreji .. ce je to res al ni ne vem ..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1049945 (7627) flipflop
»

Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1017891 (6092) Narcos Satanicos
»

kbel in prenos iz neta!

Oddelek: Omrežja in internet
382362 (1500) [t502]
»

ADSLvsCABLE

Oddelek: Omrežja in internet
311638 (1185) krucymucy
»

Kateri dostop naj vzamem???

Oddelek: Omrežja in internet
121773 (1459) Pat_MaGroin

Več podobnih tem