Forum » Mobilne tehnologije » Nokia E5 OS
Nokia E5 OS
prixon ::
Pozdravljeni,
Imam problem, kako na novo naložiti gor OS(operacijski sistem) na telefon nokia E5.
Izpisuje se mi, da imam c: spomin zapolnjen in da telefon ne more delovati. Potem se mi pa ugasne.
Sem dal hard reset a vseeno brez učinka
Imam problem, kako na novo naložiti gor OS(operacijski sistem) na telefon nokia E5.
Izpisuje se mi, da imam c: spomin zapolnjen in da telefon ne more delovati. Potem se mi pa ugasne.
Sem dal hard reset a vseeno brez učinka
amigo_no1 ::
Po hard resetu še vedno javi c: memory full ?
Imaš "nov" telefon ?
Imaš "nov" telefon ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
lopov ::
Če izvedeš hard reset bi moralo vse zbrisat in postavit z nule, kot da si telefon prvič zagnal.
Kako si ga izvedel, s kodo *#7xxx# ali "three finger reset"? Za kodo vem, da 100% deluje, tisto s tipkami pa še nisem poskusil.
Kodi sta 2 -- ena samo "ponastavi" aplikacije, druga dejansko pobriše C in E (obstaja skrita particija, s katere ponovno naloži sistem).
Kako si ga izvedel, s kodo *#7xxx# ali "three finger reset"? Za kodo vem, da 100% deluje, tisto s tipkami pa še nisem poskusil.
Kodi sta 2 -- ena samo "ponastavi" aplikacije, druga dejansko pobriše C in E (obstaja skrita particija, s katere ponovno naloži sistem).
Ne deluje, preizkusil oboje. In so mi priporočali novi software.
Imate kakšne ideje kako pa kje dobiti SW oz OS.
Imate kakšne ideje kako pa kje dobiti SW oz OS.
Robi :P ::
Telefon se drgač ne vklopi in se izklaplja ker piše da ne more izvest operacij ker je c: povn.
Kljub temu da sem dal hard reset.
P.S.
kako telefon online ker telefon se prižge in se izklopi.
Kljub temu da sem dal hard reset.
P.S.
kako telefon online ker telefon se prižge in se izklopi.
lopov ::
amigo_no1 je dal link na flash "mrtvega" telefona kar tvoj "načeloma" je -- se ne zažene, reset ne dela.
Poglej video in poišči navodila ali najdi nekoga, da ti naredi flash. Za ta program nisem prepričan da sam sname fajle, drugače to narediš s programom "navifirm".
Za avanturiste :)
Poglej video in poišči navodila ali najdi nekoga, da ti naredi flash. Za ta program nisem prepričan da sam sname fajle, drugače to narediš s programom "navifirm".
Za avanturiste :)
pi pawr ::
*#7780#
*#7370#
Ti dve kodi ne izvedeta polnega reseta, C: ostane skoraj nedotaknjen
Pravi hard reset se naredi, ko je fon izklopljen. Držiš "zeleno", "3" in "*", nato ga prižgeš. Tipke moraš držat ves čas, vse dokler ne vpraša v kateri državi si.
*#7370#
Ti dve kodi ne izvedeta polnega reseta, C: ostane skoraj nedotaknjen
Pravi hard reset se naredi, ko je fon izklopljen. Držiš "zeleno", "3" in "*", nato ga prižgeš. Tipke moraš držat ves čas, vse dokler ne vpraša v kateri državi si.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pi pawr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366684 (6446) | hoodaudrey |
» | Applove novosti z začetka WWDC - OS XOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25423 (22628) | MrStein |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84302 (42317) | mailer |
» | symbian nov firmware nov OS (simobil)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1867 (1283) | Dr_M |
» | symbian pravi backup (obnovi ves OS z vsemi programi)kopijaOddelek: Mobilne tehnologije | 843 (723) | ales400 |