Forum » Pomoč in nasveti » Igra zablokira!
Igra zablokira!
timi26 ::
Lep pozdrav!
Pred kratkim se nabavo VIA P4PB 400, P4 2.4, 60GB, Ati 9000 PRO...+ WIN XP Pro. Pri delu kot je Corel, Word, gledanje DVD filmov... mi vse dela zelo dobro. Ampak pri igranju iger se mi vedno po 5 ali več minutah enostavno slika ustavi, zvok pa komaj za nekaj časa. Uporabljam najnovejse gonilnike za ATI in ostalo, sem že poskusil tudi starejšo verzijo gonilnikov, ampak nič. Pri tem pomaga tipka reset in pri ponovnem zagonu se mi pokaže napis, da je ATI 9000 PRO bil vzrok za napako. Grem še enkrat v igrico in isto. Probal se že vse kar sem se spomnil. Prosim za vašo pomoč!
Pred kratkim se nabavo VIA P4PB 400, P4 2.4, 60GB, Ati 9000 PRO...+ WIN XP Pro. Pri delu kot je Corel, Word, gledanje DVD filmov... mi vse dela zelo dobro. Ampak pri igranju iger se mi vedno po 5 ali več minutah enostavno slika ustavi, zvok pa komaj za nekaj časa. Uporabljam najnovejse gonilnike za ATI in ostalo, sem že poskusil tudi starejšo verzijo gonilnikov, ampak nič. Pri tem pomaga tipka reset in pri ponovnem zagonu se mi pokaže napis, da je ATI 9000 PRO bil vzrok za napako. Grem še enkrat v igrico in isto. Probal se že vse kar sem se spomnil. Prosim za vašo pomoč!
- spremenil: timi26 ()
sem nagradil tudi bios in zmanjšal AGP vodilo, ampak ni nič pomagalo. Kaj pa če je narobe kaj z ATI-jem ali pa drugo (hardwersko)?
Dj-Prah ::
Sem mel isti problem na Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI.Spil le zasteka.
Ne zasteka pa ce nimam detailov na max-ce imam nekje srednje detaile pol ne zasteka ce je pa max detail pa skoz zasteka.Sam reset pomaga.
Kartico sem pa dubu prek kratkim.
Kva bi to blo?
Ne zasteka pa ce nimam detailov na max-ce imam nekje srednje detaile pol ne zasteka ce je pa max detail pa skoz zasteka.Sam reset pomaga.
Kartico sem pa dubu prek kratkim.
Kva bi to blo?
Intel Celeron 1000Mhz@1400Mhz-Vulcano 9,Hercules 3D Prophet 8500LE 128MB DDR TV/DVI,512MB SDRAM,Asus CUSL2-C Black Pearl
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dj-Prah ()
Sem ponovno inštaliral WIN XP + SP1, vse naštimo in stvar je sledeča... Igrice starejšega tipa delajo, novejše pa pri zagonu ostane samo črna slika, vendar mi ga ni potrebno resetirat. Gonilniki za ATI so iz CD-ja, ki je bil priložen. Nevem kaj bi to bilo , v zadnjem primeru bo šel računalnik na servis in naj ga uštimajo. Kaj pa če ga ostali gonilniki motijo?
Child Of KoRn ::
A si probu s kkšnimi drugimi windowsi, recmo 98. K XP so res en drek za špile, pa nj bojo s pupravki alpa brez!
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Ne z drugimi WIN nisem probu, štekajo GP4, NFS Hot Pursuit 2, BattlrField 1942, recimo Mafia dela brez problema kakor tudi Salt Lake City in 4x4...
Child Of KoRn ::
Men so na XP slab delale alpa ne delale: GTA3, Unreal Tournament 2003, Mafia, Baldur's Gate 2, NFS-Hot pursuit2, Toni H. 3, Black & White, ma skor use...
Skratka edina k mi dela v XPjih je Heroes of might and magic 4, no pa še kkšne karte bi se najdle.
Skratka edina k mi dela v XPjih je Heroes of might and magic 4, no pa še kkšne karte bi se najdle.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12444 (10018) | Sandi1987 |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7499 (5490) | ferjan |
» | PowerMagic Radeon 9000 probljem spljoh in ohOddelek: Pomoč in nasveti | 843 (722) | TribesMan |
» | NFS 6 & RADEON9700proOddelek: Igre | 1877 (1307) | mich |
» | Radeon 8500 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (1018) | rap3r |